Jump to content

The_Individualist

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    580
  • Katılım

  • Son ziyaret

The_Individualist kullanıcısının paylaşımları

  1. Ulan gerizekalı onu soruyorum işte ben de zaten neden böyle , bilimsel sebepleri ne diye ? Canlıların mukemmel olmasi gerektigi iması nerde burda fare beyinli moron .. Kafasini siktigim .
  2. Ben "canlılar mikroskobik boyutta asimetrik olamaz , mukemmel olmaliydi" gibi birsey mi dedim beyinsiz kardeşim ? Adam gibi neden boyle oldugunu bilimsel metotlarla asama asama anlatin dedim .. Hemen İslam'a gecmissin sizde de zeka bu kadar .. Ulkenin dindarı zaten mal ateisti de ayrı mal ..
  3. Canlıların mikroskop altındaki hücre görüntülerine falan baktığımızda hepsi yamuk yumuk , asimetrik şekilde ve bir tanesi bile diğerine benzemiyor .. Bunun temel nedeni ne ?
  4. The_Individualist

    Kendini kopyalayan kerevit

    Bu özellik milyonlarca hayvan çeşidi içinde sadece kerevitte mi mevcut ?
  5. The_Individualist

    Carl Sagan 'ın Sözü

    Kanıtı bulunduğu zaman bu söz düşer ..
  6. Bir tanrının var olduğunu düşünelim , bu varlığın muhakkak ve mutlak omnipotent yani her şeyden münezzeh , her şeyden üstün ve her şeye kadir olması zorunda mıdır ? Tanrı kavramı neden kafamızda hep bu stabil , kafeslenmiş sıfatlarla anılmakta ?
  7. The_Individualist

    Vitamin D

    Yüksek IQ ile kolay ezberleyebilme yetisi her zaman doğru orantıda olmaz .. Örneğin Kim Peek isimli adam binlerce kitabı rahatlıkla ezberlemiş ve hatta kitapların her bir sayfasını 5-10 saniye içinde okumuş fakat bu üstün fotografik zekasına rağmen IQ puanı sadece 87 çıkmıştır ki bu ortalama altı demek ..
  8. Grafen , karbonun birçok varyasyonundan birisidir .. Grafende karbon atomları bal peteği şeklinde , tamamen düz , çarşaf gibi serilmiştir .. Bu yüzden de derinliği sadece 1 atom boyutunda olan , kısmi 2 boyutlu bir maddedir .. Yeni araştırmalar sonucunda grafenin bazı bulutsularda kendiliğinden oluştuğu da gözlemlendi .. Sorum şu , grafen hangi alanlarda kullanılıyor , internetten grafenin 1 tane bile gerçek resmini bulamadım .. Bulabilirseniz ve buraya da atarsanız mutlu olurum ..
  9. The_Individualist

    Vitamin D

    IQ seviyesi sonradan da artabilir .. http://merakediyorumgrubu.blogcu.com/iq-seviyesi-degisken-mi/11442746
  10. The_Individualist

    Öğretmen şiddetini savunuyorum

    Öğretmen milleti biraz beyinsiz kesimden oluşur .. Bunların yemini , suyunu ver cebine de 3 milyar maaşını koy tamamdır ..
  11. The_Individualist

    Evrende tek mi yaşıyoruz?

    Multiverse teorisine fantezi diyen tek salak bu heralde ..
  12. Diss to ke-MAL and Dövlet .
  13. The_Individualist

    Fiziksel Sorunlarım

    Sivilce izleri için lazer tedavisi Tüylenme sorunu için kökten kurtulmak istiyorsan lazer epilasyon Kepek için medikal şampuan ve saç losyonu Dişler için Colgate Optic White Asosyalliğin için sosyalleş , ortamlara katıl , etkinliklere katıl .. Birkaç tane vardır illa ki arkadaşın onlara sor yakın zamanda hangi etkinlik var diye ve katılmaya çalış .. İster istemez sosyalleşirsin .. Bunları yaparsan sevgili yapmak için uğraşmana bile gerek kalmaz zaten ..
  14. Benimle de hakaretleştiği oldu birkaç kere ama forumdaki en donanımlı adamlardan birisi .. Üslubunu düzeltmesi elbette onunla daha iyi bir iletişim sağlayacaktır ..
  15. The_Individualist

    Ateist Şiirler

    Ömer Hayyam'ın rubailerini tek geçerim bu konuda ..
  16. Bildiğiniz gibi bilim forumuna önceden S5 0014+81 kuasarındaki kara delikle ilgili post açmıştım ve 40 milyar Solar kütle ile en büyük kara delik olduğunu belirtmiştim .. Fakat son günlerde rekorun sahibi değişti .. Rekor artık 66 milyar Solar kütle ile TON 618'in .. TON 618 kuasarı Samanyolu'ndan 1.04×10^10 yani yaklaşık 10.4 milyar ışık yılı uzakta bir kuasar . Her kuasar gibi bu kuasar da aşırı parlak . Yaklaşık 140 trilyon Solar aydınlatma gücüne sahip ve 4×10^40 Watt enerjiye sahip , inanılmaz aktif bir kuasar .. Kuasar aynı zamanda 10.4 milyar yaşında .. Asıl konu
  17. Marx Nietzsche Engels Hegel Schopenhauer Max Stirner Kant Leibniz Goethe Schiller vs.. Bu adamların her biri ayrı ayrı modern felsefe tarihinin en önemli kişileri ve hepsi de Alman .. Almanların felsefi zekası çok yüksek denebilir .. Eski Yunan naturalistlerinden sonra en önemli felsefe dönemini yaşattılar dünyaya adeta ..
  18. Tam olarak tanımını yapabilecek var mı ? Bildiğim kadarıyla "mutlak" bilgiye ulaşılmasının imkansız olduğuna ve duyularımızın bizi yanılttığıma dayanan bir görüş ..
  19. The_Individualist

    Max Stirner'in Egoist ve Bireyci Anarşizmi ?

    Stirner'in fikirleri ilerde değerlenecektir ..
  20. The_Individualist

    Atatürk Yakışıklı Bir Adam mıdır ?

    Bu linki daha çocukluğundan itibaren yüksek zekası yüzünden psikolog psikolog dolaşan birisine atmasaydın keşke ..
  21. Sizce mantıklı bir düşünce mi ? Nietzsche'nin de aslında Stirner felsefesi üzerine yattığı da iddialar arasında ?
  22. The_Individualist

    Kör Saatçi kitabı yeniden basıldı

    Nickini bu kitap yapacak kadar çok seviyorsun bu kitabı demek ..
  23. The_Individualist

    altıgen petekler

    Altıgen de altıgen olsa bari .. Yamuk yumuk bir tanesi bile düzgün olmaz mı arkadaş ..
  24. The_Individualist

    Tanrı kendi gelecegini değiştirebilirmi?

    Tanrının bazı sıfatları var .. Omnipresent mesela her zaman her yerde .. Hem sana adeta hücrelerini oluşturan atomlar kadar yakın hem de senden ölçülemeyecek kadar uzakta ve geniş bir alanı kaplayan .. Omniscient her şeyi bilen .. Geçmişi , şu anı ve geleceği .. ve Omnipotent .. Her şeyden heryerden münezzeh , tamamen soyut bir alemde ve buna rağmen somutlara hükmedebilen .. Zaman dışı bir varlık .. Çünkü aslında evrende "Mutlak Soyut" diye birşey yok .. Zaman da soyut gibi gözükse de etkileri somut olarak bize aktarılabiliyor ve tamamen soyut
×
×
  • Yeni Oluştur...