Jump to content

Anti-dogmatik

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Anti-dogmatik Hakkında

  • Derece
    Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.129 profil görüntüleme
  1. Anti-dogmatik

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Tayyip'ten, Bahçeli'den ve Kılıçdar'dan daha adam olduğu kesin.
  2. Boş hayal bunlar. Ahh nerede? Bu halkın zeka seviyesi Celal Hoca'yı kaldırmaz ki...
  3. Anti-dogmatik

    Milliyetçilik konusu

    Ne CHP'si, CHP mi kaldı? O CHP dediğin parti bildiğin HDP. Kılıçdaroğlu da bir HDP'li.
  4. Anti-dogmatik

    Milliyetçilik konusu

    Cahil keko kaynıyor galiba forum. Milliyetçilikle MHP'nin, Bahçeli'nin ya da Türkeş'in ne ilgisi var? Milliyetçilik denince bu ülkede akla CHP'nin gelmesi lazım. Çünkü bu topraklara milliyetçi-Türkçü düşünceyi biz CHP'liler soktuk. Ama bugün milliyetçilik denince akla CHP gelmiyor. Niye?
  5. Anti-dogmatik

    Hepsi vatan haini mi?

    Ülkücüler sizden daha zeki. Siz koyun gibi Kılıçdaroğlu'nun her söylediğini, her yaptığını alkışlarken Ülkücülerin büyük çoğunluğu Bahçeli'yi dinlemedi ve referandumda hayır dedi.
  6. Anti-dogmatik

    Hepsi vatan haini mi?

    AKP'liler, Kılıçdaroğlucular, PKK'lılar, DHKP-C'liler, Fethullahçılar, Sünni mezhepçileri, Alevi mezhepçileri... Şu anda bunların hepsi vatana ihanet içerisinde yani hepsi hain evet. Şu anda ülkede vatansever olan başlıca üç grup var; Türkçüler(kemalistler bu gruba dahil), Ülkücüler ve Ulusalcılar.
  7. Anti-dogmatik

    12 EYLÜL DARBESİ' NİN 37. YILI

    Eline sağlık Kenan Paşa'nın. Işıklar içinde uyusun.
  8. İngilizlerle Yunanlılar arasında ne fark var ki? Her zaman olduğu gibi İngilizler birilerini maşa olarak kullanmış olay bu kadar basit. Yunan ordusu donanım olarak Türk ordusundan çok daha üstündü. Çünkü onları İngilizler destekliyordu. İşin en ilginç yanı Atatürk İngiliz ajanıydı iddiasını ortaya atan şahıs olan fesli Kadir 12 Eylül'den sonra vatandaşlıktan atılınca İngiltere'ye kaçıyor.
  9. Anti-dogmatik

    Siyasi yelpazenin neresindesiniz testi

    Otoriterdeyim yalnız?
  10. İlgili test: https://www.politicalcompass.org/test Ben bu çıktım ama tam olarak anlayamadım ne oluyorum şimdi bu teste göre ben?
  11. Kılıçdaroğlu bir CHP'li değildir. Kemalist hiç değildir. Kılıçdaroğlu'nun cumhuriyet, demokrasi elden gidecek diye bir kaygısı yoktur. 16 Nisan'dan sonra sokak hareketlerine engel olan adam şimdi çıkmış bazı liboş, bölücü, hain vekiller ve gazeteciler için özgürlük istiyor. Ahmet Altan gibiler için özgürlük istiyor. Ahmet Altan gibi hainlerin normal şartlar altında idam edilmesi gerekir ama bu herif tutuklanmasını bile istemiyor. Kılıçdaroğlu'nun tek bir endişesi var: PKK'nın, DHKP-C'nin, FETÖ'nün emniyeti ve çıkarları. O yüzden de nerede bir hain varsa onların avukatlığına soyunmakt
  12. Aman aman... Evinizde yaşayın komünistliğinizi. Şeriatçı ayak takımı ile uğraştığımız yetmiyormuş gibi bir de marksist yobazlık ile mi uğraşacağız? Komünizm mi kaldı anasını satayım? Çok görüyoruz komünistim deyip Burger'da whopperları götürenleri de.
  13. Bence gereğinden fazla anlam yükleniyor bu salak konuya. Eminim ki savunuyor gibi görünenlerin büyük bir kısmı da gerçekten savunmuyordur. Tamamen dikkat çekmek ya da trollemek için yapıyorlar bence. Zaten Rusya'nın, Çin'in, İran'ın da kendilerine ait uzay kuruluşları yok mu? Düz dünyacılar bunu da mı bilmiyor? Yoksa bütün dünya ülkeleri el ele vermiş dünyanın düz olduğunu bizden özenle gizliyor mu bunlara göre?
  14. Anti-dogmatik

    Türkiye'de başıma gelenler

    Laura Branigan ablamız değil mi o profilindeki? Ateistforum'da biraz garip durmuş sanki ?
  15. Anti-dogmatik

    CHP'lilerin bu kadar aptal olmasını hazmedemiyorum

    Esas CHP'liler aptal. Şu anki CHP yönetiminin zaten kemalistlik gibi bir iddiası yok. Adamlar bildiğin liboş ve Atatürk düşmanı. Onlar ne yaptıklarını gayet iyi biliyorlar. Ama CHP tabanı hem bunları desteklemeyi sürdürüp hem de kendilerini kemalist olarak görüyorlar. Bu da onların zeka geriliği olduğunu gösteriyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...