Jump to content

Radikal Kemalist

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    232
  • Katılım

  • Son ziyaret

Radikal Kemalist kullanıcısının paylaşımları

  1. Radikal Kemalist

    Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur

    60 senelik Arap aşığı ümmetçi ve siyasal İslamcıyı neredeyse Türk ırkçısı, faşist yapacaksın gerizekalı keko. Tayyip Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur diyormuş, ulan sallıyorsun bari usturuplu salla da insanlar zekanla alay etmesinler. Tayyip bu hayatta en çok Türkçülükten ve kemalizmden tiksinir. Nolmuş ayrıca Atatürkçüyüm demişse ne ifade eder bu senin gibi gerizekalılar bile Tayyip'in Atatürk düşmanı olduğunu anlamıştır çoktan.
  2. Radikal Kemalist

    Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur

    Ahahaha ulan çok gerizekalı Kürtçü gördüm ama bu kadarını da görmemiştim. Tayyip gibi bir Arap götü yalayıcısını Türkçü yaptın bir de çüşşş yok deve sen yurtdışından falan mı takip ediyorsun Türkiye'yi? Tayyip'in Türkçülüğe bakış açısı tıpatıp seninki gibi. Siz niye Tayyip'e muhalifsiniz onu da anlamış değilim. Gerizekalı olduğunuz için herhalde.
  3. Radikal Kemalist

    Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur

    1. İtalyanca "Anneciğim, Türkler geliyor." ("Mamma li Turchi"): Türkleri korkunç olarak gösteren ırkçı bir İtalyanca deyiş. "Türk gibi pis kokmak" ("Puzza come un Turco"): Irkçı bir İtalyanca deyim. "Türk gibi küfretmek" ("Bestemmia come un Turco"): Irkçı bir İtalyanca deyim 2. Sırpça "Bir ite bir de Türk'e güvenilmez.": ("Keru i Turčinu nikad ne veruj"): Irkçı bir Sırpça deyiş "Bir Türk gibi bencil" ("Ljubomoran kao Turčin"): Daha çok ya
  4. Radikal Kemalist

    Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur

    İşte sizin bu saçma sapan, salakça ve sapıkça zihniyetiniz yüzünden milyonlarca it kopuk Suriyeli ülkemizde cirit atıyor.
  5. Radikal Kemalist

    Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur

    Sen yarın öbür gün hastalansan yataktan kalkamaz hale gelsen, ya da borç bataklığına düşsen sana yardım etse etse ailen, akrabaların yardım eder. Ya da çok yakın bir iki arkadaşın. Tabi bir yere kadar. Yolda sokakta yaşayan bir çocuk görünce "ay yazık alayım şunu evime de bakayım" diyor musun? Evet yalan değil yani dedikleri. Batılısı da, Arap'ı da, Rus'u da, Çinlisi de bizden nefret ediyor. Bize küfürler yağdırıyorlar. Batı dillerinde Türk kelimesinin hakaret olarak kullanıldığı bir sürü örnek var. Bütün dünyanın ittifak halinde düşman olduğunu, nefret ettiği tek bir millet var o da Türk
  6. Radikal Kemalist

    Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur

    Geç o gösteriş için yapılan osuruktan bağışları. Kurtuluş Savaşı'nda kimler bize yardımda bulunmuş onu söyle. Bildiğim kadarıyla en önemli yardımı Buhara Cumhuriyeti yapmıştı. https://www.google.com.tr/amp/www.oncevatan.com.tr/makale/amp/29893 Ben düşmanımız derken herhalde gidip onlarla savaşalım, ülkelerini yağmalayalım, kadınlarını esir edelim falan demiyorum. Onlardan bize fayda değil ancak zarar gelir, bu yüzden onlara karşı uyanık olmalıyız diyorum. Onlar bizim için birer potansiyel tehdittir diyorum. Azerilere de güvenemeyeceksek başka kime güveneceğiz? Biz onlarla
  7. Radikal Kemalist

    Kendi kendini tasarlamak imkansızdır.

    Sen hala Fetöcü müsün?
  8. Bu atasözü belki çoğunuzun kulağına hoş gelmeyebilir ama aslında en doğru atasözümüz bu. Türk'ü Türk'ten başka dostu olamaz. Hiçbir ülke bizim emniyetimizi, refahımızı, menfaatlerimizi önemsemez. Sadece Gagavuzlar, Azerbaycan, Özbekistan gibi diğer Türki halklar önemser, bir tek onlar iyiliğimizi ister. Bu yüzden onlar bizim dostlarımızdır. Onlar dışındaki herkes; ABD, İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa, İtalya, Yunanistan, Rusya, Suriye, Irak, Filistin, Suudi Arabistan, BAE, Katar, Mısır, İran, Afganistan, Çin, Hindistan, Kuzey Kore, Güney Kore vs bunların hepsi bizim düşmanımızdır.
  9. Radikal Kemalist

    HDP meşru bir parti midir?

    İşte onu da yapamayacaklar, yaptırmayacaksın. AKP gelmeden önce zaten PKK ağır yaralıydı, ölmek üzereydi. AKP ile yeniden canlandı ve güçlendi. Osman Pamukoğlu'na yetki verilse birkaç ayda ortada PKK'nın p'sini bırakmaz.
  10. Radikal Kemalist

    HDP meşru bir parti midir?

    Oldu o zaman başka neler istiyorlar? Anadilde eğitim ve hatta özerklik de verelim mi? Sen onları kale alıp istedikleri hakları tanırsan dolaylı olarak "bak sen aslında davanda haklısın, senin yaptığın eylemler sonuç getiriyor" demiş olursun. Bunlar çok azdı ve kudurdu. Yeni bir 12 Eylül şart bunlara.
  11. Radikal Kemalist

    HDP meşru bir parti midir?

    Ülkeye düşman olan, sürekli ülkenin aleyhinde çalışan bir örgütü temsil ediyorlar. Bu bir görüş sayılamaz. Ne önemi var yüzde 10 oy almasının? Sonuçta yine terörist sözcüsü. O yüzden kapatılmalı ve böyle bir partinin kurulması yasaklanmalı.
  12. Bebek katili, bölücü bir sapık ve onun terör örgütü ile bağı olduğunu inkar etmeyen bir oluşum nasıl olur da meşru kabul edilebiliyor?
  13. 5 vakit kılanlar var. Ben Fethullahçıların içerisinde bulunduğum için biliyorum. Fethullahçılar asla bir vakit bile kaçırmazlar. Yok tesbihti zikirdi carttı curttu hepsini dibine kadar icra ederler.
  14. Diyelim ki Muhammed diye biri yaşamadı. Peki Kuran'da ganimetlerin beşte biri ona aittir denilen kişi kim? Zeyd'in karısını boşatıp sonra nikahına alan kişi kim? Önce sınırsız evlilik hakkı tanınıp sonra da "tamam, sana bu kadar kadın yeter" denilen kişi kim. "Eğer o sizi boşarsa Allah ona sizden daha hayırlı, temiz, dul ve bakire eşler verir" denilerek karıları tehdit edilen kişi kim? "Evine fazla girmeyin, karılarıyla perde arkasından konuşun" denilen kişi kim? Karısına zina yaptı diye iftira atılan kişi kim? Kendisi öldükten sonra karılarının başkalarıyla evlen
  15. Kuran eksik bir kitap olduğundan namazın nasıl kılınacağı doğru dürüst anlatılmıyor. Bizim Edip de Kuran'da rekat sınırlaması yok kafana göre kaç rekat istiyorsan kılabilirsin demiş
  16. Radikal Kemalist

    Muhammed yaşamadı saplantısı

    Ortada bir mektup var, fotoğrafı da var. Ben karşıma ilk o site çıktığı için paylaştım. Bunu liboşların, Fethullahçıların yayınlaması gerçek olduğunu değiştirmez. Tıpkı o 17/25 Aralık operasyonunu onların gerçekleştirmiş olmasının kullanılmış ve yayınlanmış verilerin, ses kayıtlarının gerçek olduğunu değiştirmemesi gibi.
  17. Radikal Kemalist

    Muhammed yaşamadı saplantısı

    http://t24.com.tr/haber/hz-muhammedin-bizans-imparatoru-herakliusa-gonderdigi-mektup-bulundu/418300
  18. Radikal Kemalist

    #Kudüsesahipçık

    Niye istiyorsun böyle bir şeyi? Elin kıçı boklu Sami faresinin menfaati bizi niye ilgilendirsin?
  19. Radikal Kemalist

    IRKÇILIK Bilimsel Gerçektir

    Ben Türkler sarışın olmaz demedim aşırı sarışın olmaz dedim. Ayrıca diğer söylediklerime bir istisna gösterebilir misiniz? Bir tane tek kaşlı Türk gösterebilir misiniz mesela?
  20. Radikal Kemalist

    Kolay Leziz Yemekler.

    Bir menemen yaparım var ya parmaklarınızı yersiniz.
  21. Radikal Kemalist

    IRKÇILIK Bilimsel Gerçektir

    İmpressivo'nun profil fotoğrafında Tatar bir adam vardı, kendisi ırkçılığa karşıydı ve normal birisiydi diye hatırlıyorum sanki. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba? Benzer bir nick ile karıştırmış olabilirim.
  22. Radikal Kemalist

    IRKÇILIK Bilimsel Gerçektir

    Safkan Türk olup da; aşırı sarışın, aşırı kıvırcık saçlı, aşırı beyaz tenli, aşırı tüylü, tek kaşlı ya da kemerli burunlu bir tek kişi bile gösteremezsiniz. Bu bir örnek mesela.
  23. Radikal Kemalist

    IRKÇILIK Bilimsel Gerçektir

    Nasıl yok ya işte ben de buna çıldırıyorum. Bal gibi de var. Senin önüne bir Kürt ile bir Japon'u koysam bunlar farklı ırktandır demez misin?
  24. Radikal Kemalist

    IRKÇILIK Bilimsel Gerçektir

    Hümanizm pıtırcıkları her önüne gelene ırkçı yaftasını yapıştırır zaten. Irklar arasında bariz kalite farkları var evet. Saklamaya kıvırmaya gerek yok. Mesela Araplar kalitesiz bir ırktır.
  25. Radikal Kemalist

    Neandertaller ölülerini gömüyordu

    Ben optimum isimli yazarın en son 2 sene önce falan bir şey yazdığını görmüştüm sanırım ama o zaman da müslümandı diye hatırlıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...