Jump to content

Furkean

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    72
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Furkean Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 07-09-1996

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    furkean

Güncel Profil Ziyaretleri

552 profil görüntüleme
  1. Furkean

    Aşk ya da sevgi adını siz koyun

    Senin kadın erkek ilişkileri hakkında ne bildiğinin de tartışmaya açık olduğunu düşünüyorum yaptığın yorumlara binaen. Onun dışında, bir sürü partneri olan arkadaşım var oturup konuştuğum, dertleştiğim. Ben zaten kendimi ilişki uzmanı olarak tanıtmıyorum kimseye, kendi görüşlerimi yazıyorum.
  2. Furkean

    Aşk ya da sevgi adını siz koyun

    Olasılık hesabı yapmaya gerek yok derken bunu kastediyodum işte, onu yaparsam şöyle düşünür mü şunu yapar mı. Hiç tanımadığın bu insana sahip olmak için kendini şartlandırırsan olduğun gibi davranamazsın, kasılırsın. O yüzden önce tanışın. Nerde veya nasıl olduğunun bi önemi yok, tanışın bakalım anlaşabiliyor musunuz.
  3. Furkean

    Aşk ya da sevgi adını siz koyun

    Değilsin, garipseyebilir. Bir önünde veya bir arkasında oturabilir misin? Önemli olan tam yanına oturman değil çünkü, iletişimi başlatacak mesafede durabilmen. Bunu bu kadar olasılık hesabına dönüştürmeye gerek yok aslında, bi tanışın bakalım anlaşabilecek misiniz, belki hoşuna gitmeyen huylarını keşfedeceksin bununla kesinlikle olmaz diyeceğin.
  4. Furkean

    Aşk ya da sevgi adını siz koyun

    Merhabalaş tabi ki ama zoraki olmasın bu, içten olsun. Yemek masasında yanlarına gitmeyi bilemedim ya, arkadaşlarıyla yemek isteyebilir, şimdilik onu es geçelim derim. Merhabalaş önce, senin varlığını fark etsin, ayaküstü muhabbet edin edebiliyorsanız.
  5. Furkean

    Aşk ya da sevgi adını siz koyun

    Bi ilişkinin başlaması için iki taraf da birbirine doğru yürümeli. Bi taraf koşar öbür taraf olduğu yerde durursa olmaz tabi.
  6. Furkean

    Aşk ya da sevgi adını siz koyun

    Ben yanlış anlamışım baya baya hödük olmanı istiyormuş...
  7. Furkean

    Aşk ya da sevgi adını siz koyun

    Kendimizi avutmamıza gerek yok çünkü hayatın amacı neslin devamını sağlamak değil. Bunlar senin kişisel düşüncelerin sanırım?
  8. Furkean

    Aşk ya da sevgi adını siz koyun

    Bana sorarsan kimseyi yerinden kaldırma. Anibal’in kastettiği dominantlığı az buçuk anladıysam eğer heyt hüyt tarzında bir şey değil. Mesela ne olur biliyor musun, derse girerken günaydın dersin gözlerini kaçırmaz gülümsersin. Ya da mesela vize haftasındayız şuan, notlarını karşılaştırabilirsin, hocanın sorduğu kazık sorular ve ders işlerkenki tavrından bahsetmek güzel malzeme olabilir. Saçların için de eğer istersen katlı kestirebilirsin. Önlerden alnını örtmeyecek şekilde asimetrik kesim de tercih edebilirsin. Ben yemek yerken topluyorum ama onun dışında salık hep.
  9. Furkean

    19

    Kuranın korunduğuna veya korunabileceğine inanmıyorum. Kuran her gün, her ağızda değişiyor. Ayrıca diğer kitapları da kendi göndermemiş miydi, onlar neden korunamadı peki? Kuranın ayrıcalığı nedir?
  10. Furkean

    Yüzden kilo vermek

    Kendini seven biriyim ben, özgüvenim de bununla doğru orantılı. Tombul yanaklar gençliğin ve dinçliğin sembolüdür bu yüzden belli bir yaştan önce yanak operasyonu alanında uzman hekimlerince gerçekleştirilmez o yaş da 26-28. Sadece yaş değil genetik faktörlerin de önemi var. Eğer bölgede kilo almayla orantılı yağlanma oluyorsa o zaten kilo kaybında ortaya çıkar, operasyon gerektirmez. Ben kimseye ilk taşı atmam; çünkü bana yapılmasını hoş karşılamadığım bir şeyi başkasına yapmam. Sen, gerek aşağılayıcı gerekse küçük düşürücü tavırlarınla sürekli beni hor görme peşindesin. Bu şekild
  11. Furkean

    Yüzden kilo vermek

    Sürekli bana bi saldırı halindesin ve bunu düşük özgüvenine bağlıyorum çünkü kendini sevmeyen insan başkalarını da sevemez Sıkıntı yok zamanla aşarsın.
  12. Furkean

    Aşk ya da sevgi adını siz koyun

    Yazdıklarımı alıntı yapmıyorsun evet ama bana cevap olarak bunu yazıyorsun, karşılık verilince de yukarda bir yerlerde “peki” diyip tartışmayı zaten sonlandırdığını mı düşünüyorsun? Vay canına, peki.
  13. Furkean

    Aşk ya da sevgi adını siz koyun

    Eşcinselliğin tedavisi olan bir hastalık olduğunu söylemek objektiflikten uzak olmaktır. Eşcinseller normal olmak istemiyorlar, normal olduklarının bilinmesini istiyorlar.
  14. Furkean

    Aşk ya da sevgi adını siz koyun

    Testesteron ve östrojen cinsel yönelimi etkilemezler, şuan çalışıyorum eve geçtiğimde gerekli araştırmayı atacağım.
  15. Furkean

    Yüzden kilo vermek

    Kafasının kocaman göründüğünü düşünmeyen insanlar yüzden kilo vermek mümkün mü diye başlık açmazlar. Ben seni kafanın büyüklüğüyle yargılamıyorum ama sen hem eşcinsellere saygı duyduğunu belirtip hem de beni aşağılamak için ibne kelimesini kullanıyorsun. Şüphesiz ki sen kendiyle çelişen koca kafalı bir kavmin üyesisin ve helak olmayı hak edensin
×
×
  • Yeni Oluştur...