Jump to content

Motun

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Motun Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Motun

    TAYYİP ERDOĞANIN İSTFASI BEKLENİYOR

    sizin olanlara yorumunuz nedir ?
  2. Motun

    Ateistlere bir soru

    insanın görmediği dokunamadığı şeylerin yokluğunu ispatlaması istenmeside ne enteresan
  3. Motun

    Tayyip'in Yurt Dışında Parası Var mı?

    Son satırına katılıyorum, bahsettiğin hayranlık 30 milyon kişide olan o raddeye geldiki ( nikahlı karımı erdoğanla paylaşabilirim diyenler, Erdoğan istesin kocamı bırakır gelirim diyen kadınlar, ona peygamberdir diyen parti temsilcileri ) buralara kadar giden bir sapıklık halinde tabii ki erdoğanın yaptığı yolsuzlukların hakkını soracak ne ar namus nede beyin yok bu 30 milyonda, dediğin gibi ne kadar doğruları söylüyor olsa da bu toprakları paylaştığımız bu tuhaf 30 milyon insan oldukça Erdoğan ne yaparsa yapsın iş onu ortaya çıkarmaya çalışanlara patlayacak burası kesindir.
  4. Motun

    Kur'an'ın Yazılış Nedeni Ne Olabilir?

    Bu tez mesnetsizdir, bahsedilen zamanlarda tüm savaşlar tanrı adına yapılırdı muhammeddende öncede sonrada böyledir, cengizhan küçük bir çadırdan bir insan ömrünün yarısı kadar zamanda dünyanın en büyük imparatorluğunu kurarkende askerleri gök tengri için savaşıyordu. Bunlar o inancı hak dini yapmaz.
  5. Burada tarihsel bir tuhaflık yokmu alevi denilen toplum zaten Türk lerden oluşuyor araplarda alevi varmı? Yoksa şii ile alevilerimi karıştırıyoruz ?
  6. Motun

    "Arap'ın uyduruk terelellisi"

    Ayete sureye ne gerek var yahu dilin sadece arapça olduğunu ve konum bilgilerinden tutunda her kavme kendi diliyle hitap edeceği elçiyi gönderdik demesinden yüzlerce ayette zaten net olarak belli arap için olduğu, burada müslüman olan/ olmayan herkes bunları zaten biliyor, insanlara kopyala yapıştır yaptırmak niye
  7. Motun

    Kur'an'ın Tarihteki Yeri

    Bu konunun pasif kalmasına üzüldüm heyecanla okuyordum ?
  8. Tam olarak hislerimi ifade etmişsiniz
  9. Yazanın insan olmadığı, elçi olduğu demişsiniz. Kuran muhammedinde önceki peygamberlerinde bizlerden bir farkı olmadığını söyler. Diliniz sürçtü sanırım
  10. Motun

    MÜSLÜMAN OLMAYAN TÜRKLÜKTEN ÇIKAR

    Bu ilk okul öğrencisi cümleleriyle mi yalanladın katliamları
  11. Motun

    MÜSLÜMAN OLMAYAN TÜRKLÜKTEN ÇIKAR

    Kaynak : curcan ve talkan katliamları
×
×
  • Yeni Oluştur...