Jump to content

kumbrick

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    48
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

kumbrick Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

710 profil görüntüleme
  1. kumbrick

    islam tarihinin ilk köle ayaklanması

    Ulan bıktım sizden be. Yok şöyle anlayalım yok aslında böyle diyor . Götünüzden element uydurmayın islamdan sonra neden kölelik devam ediyor o zaman ? Muhammedin kölesi zeyd kim o zaman ?
  2. kumbrick

    Fatih Sultan Mehmet'i kötüleme çabası

    Fatih diğer bütün zorbalar gibi halkın ve bireylerin haklarını zorbalıkla gasbeden bir imparatordur. Ancak dönem böyle bir dönem sanki sadece osmanoğulları katilmiş gibi davranan davarları ciddiye almayınız.
  3. kumbrick

    Yaratılışçılara sorulan sorular

    Ne zırvaladın beee. Şimde allah herşeyi 0 dan yarattığını göstermek içinmi sakat yaratıyor . Hiç olmazsa biraz biyoloji bilir insan . Dünya görüşünüz gerçekten çok aşırı sapkın . Bu islam insanın beynini bir örümcek ağı gibi sarıyor. Herşeye zorlama ezbere cevaplar veriyorsunuz ve içiniz rahat ediyor.
  4. kumbrick

    İkinci tura İnce mi yoksa Akşener mi kalmalı?

    Başkan erdoğan olacak seçim sonuçları birşeyi değiştirmez . Demokrasi ilüzyondan ibaret özellikle bizim gibi ülkelerde.
  5. Ateist olduğunuzu insanlara açıklıyor musunuz ? Acıkladığınızda tepkileri ne oluyor . Hayat sizin için zorlaşıyor mu ?
  6. kumbrick

    Tarih-i Kadim şiiri

    Ulan cahil herif servet i fünun edebiyatı dildeki ağırlığı ile bilinir . Bu şiirin orjinali değil modernleşmiş halidir . Ama bunu bile anlayamaz senin gibi sığırlar . Oturduğu yerden Tevfik Fikret e laf sallarlar ancak !
  7. Yüzlerce yıllık bilimsel çalışmalar sadece bizleri kandırmak içindi . Bruno falan hep bizim kandırılmamız için kendini feda etti . Youtube da 3 5 video izleyipte dünyanın düz olduğuna inanan insanlar bizlere günümüz toplumları hakkında çok değerli çıkarımlar yapmamızı sağladı, tek yararı bu .
  8. kumbrick

    Bu ülkeye en çok zarar veren şahıs kimdir ?

    Tayyipe mayyipe sallamya gerek yok . Herifler gökten zembille inmedi suç bizde . Bizim içimizden cıktı . Bizler seçtik bizler yücelttik . Emperyalizm emperyalizm diye zırlamak ta gerekseiz . Yaptığımiz hareket emperyalist zaten dünya olarak . En büyük zararı bir verdik .
  9. kumbrick

    Allah Neden Dininin Temelini Korkuyla Atar

    Atom altı parçacıkları bir kenara koyalım , şuan canının çektiği yiyecek bile büyük ihtimal bağırsağındaki bakteriler tarafından manüpile ediliyor . Ve yaşadığın şeyler yüzünden buradasın yaşamında ki küçücük bir şeyi değiştirsek belki şeriat cepheli bile olabilirdin .
  10. kumbrick

    1909 yılı Mustafa Kemal ve İttihat Terakki

    Masonluk nedir ? Korkulacak bir şey midir ? Masonluk bir yaşayış biçimidir herhangi bir inanca sahip olan birisi mason olabilir sanıldığı aksine belli bir inanca hizmet etmemektedir. Masonlar eğer devlete sızıp paralel bir yapı oluşturup kendi çıkarlarını korumaya çalışırlasa ki o zaman olan budur , müdahale edilmelidir . Madonlukta dahil her oluşum yozlaşabilir.
  11. kumbrick

    Allah Neden Dininin Temelini Korkuyla Atar

    Tabikide bu ayetler insanları kontrol altına alıp güç sahibi olmak için oluşturulmuşur.
  12. kumbrick

    caner taslaman hakkında ne düşünüyorsunuz

    "Bilimsel" islamcı . Mikro evrim vardır ama türler arası geçiş yokturcu. Ama kuranda şoyle bilimsel mucize böyle düzen varcı. Kısacası şarlatan.
  13. kumbrick

    Türkiyenin ingilizce ile imtihanı

    Kibirli gibi görünmüş olabilirim . Gençlerin iyi bildiğini söyledim zaten . Ama iş yapan zenginler asıl aktif nüfus bırak İngilizceyi daha Türkçeyi konuşamıyorlar. Bu arada hiçbir yerden öğrenmedim , dizi izleyerek film izleyerek öğrendim yazı okuyarak geliştirdim .
  14. kumbrick

    Türkiyenin ingilizce ile imtihanı

    Daha bu ülkede insanlar kendi dilini bilmiyor . Yahu bırak okumayı insanlar konuşamıyor bile . İngilizce biraz lüks olur onlara ama gençler gene iyi biliyor. Mesela ben gayet iyi biliyorum .
  15. kumbrick

    Adını sen koy

    Zihinleri o kadar pislendiki artık insanlar onların yanında eleştirel konuşmaya ürküyor . Adam rakı içiyor kabeye bişey dersen kaplan kesiliyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...