Jump to content

Minik Kuş

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    138
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Minik Kuş Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Minik Kuş

    Tayyip'in Yurt Dışında Parası Var mı?

    Sürü liderini korumaya çalışan bir hayvan o. Cevap veremez. Birazdan homurdanır ve kişner.
  2. Minik Kuş

    Tayyip'in Yurt Dışında Parası Var mı?

    Temenni değil abi. Bu işte tiyatrodaki kural işleyecek. İlk sahnede silah göründü, son sahnede mutlaka patlayacak. Sarraf davası açıkça Tayyip Erdoğan'ı hedefe koymuştur. Başka birşey düşünmek çocukluk olur. ABD'nin bu noktadan sonra bir parça koparmadan bırakması mümkün değildir. Ya onun kafasını koparacak ya da millet olarak bizden bir parça alıp götürecek. Bu dava dünyanın her yerindeki merkezler tarafından takip ediliyor. ABD'nin bu operasyona değmeyecek bir ganimetle bu işten ayrılması, onun prestijini yerlere indirir. Asya devletleri, Güney Amerika devletleri ABD
  3. Minik Kuş

    Tayyip'in Yurt Dışında Parası Var mı?

    Bunu yapmayın. Umutsuzluk yaymayın. Anlıyorum, 15 senedir her girişim barbar sürüsünün sessizliğinde boğuldu gitti. Ama bu son hesaplaşma abi. Öyle ya da böyle bir takım uzuvlar kopacak. Bu iş kuzuların sessizliğine terk edilmeyecek. Sözkonusu kişi bir siyasi kimlik değil, bir hayvan sürüsünün lideridir. Er geç etleri kopartılacak, yenilerek yok edilecektir. Bence o günlerin arefesindeyiz.
  4. Minik Kuş

    TAYYİP ERDOĞANIN İSTFASI BEKLENİYOR

    Ben Vatan Partisi sözcüsü değilim. Bu benim görüşüm.
  5. Minik Kuş

    TAYYİP ERDOĞANIN İSTFASI BEKLENİYOR

    Hocam durum bu sefer çok ciddi. ABD ilk defa alenen kılıcını çekmiştir. O kılıç mutlaka bir yere inecek. Ya Tayyib'in boynuna ya da ABD'nin diline! Bu işin geri dönüşü yoktur. Zarrab davası sürerken bu belgelerin yayınlanması bir tesadüf değildir. Bu bir operasyondur. Yukardaki AKP'li dana yavrusu gibilerin ne düşündüğünün, ne yaptığının hiçbir önemi yoktur. Tayyip Erdoğan'ın kellesi vurulmazsa, bu ABD'nin bütün dünyada bir prestij kaybına uğraması anlamına gelir. Bu işler sadece Türkiye'de takip edilmiyor. En doğru yol, Tayyip Erdoğan'ın çekilmesi ve bu pisliğin Türkiy
  6. Minik Kuş

    TAYYİP ERDOĞANIN İSTFASI BEKLENİYOR

    Sürünün yolunu mu şaşırdın lan buzağı? Bu organizma formlarını insan kategorisinde görmüyorum.
  7. Minik Kuş

    Tayyip'in Yurt Dışında Parası Var mı?

    Bilmem ki. Nerden çıkardım acaba? AKP'nin osuruk kafalı, sözde haber kanalları gibi konuştuğun için olabilir mi acaba?
  8. Minik Kuş

    Tayyip'in Yurt Dışında Parası Var mı?

    Ne PKK'sı DHKPC'si lan! Ne anlatıyorsun sen dingil! Benim onlarla alakam olduğunu nerden çıkardın? İslamcıların tamamı terörist ve barbardır. Hiç birşey sizin boklu varlığınız kadar terörist olamaz. Defol buradan!
  9. Minik Kuş

    Tayyip'in Yurt Dışında Parası Var mı?

    Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylediği herşey doğru. Türkiye'yi yağmalayan it sürüsünün yaptıklarının çok çok küçük bir kısmını söylüyor. Buzdağının minik bir kısmını söylüyor. Sen burada hiç kimseyi kandıramazsın. Ancak bizim kum torbamız olursun. Aklımıza geldikçe gelir seni yumruklarız. Ben geri dönüşü olmayan bir noktaya doğru gittiğimizi düşünüyorum. Daha öncekiler gibi olmayacak. Montaj şantaj diyerek bu işten sıyıramayacaklar. Her şerde bir hayır vardır. Bu badireyi atlattıktan sonra şeriatçı barbarlar bu ülkede av hayvanına dönüşecektir. Bütün meşruiyetleri, bütün iddiaları bitmi
  10. Minik Kuş

    Tayyip'in Yurt Dışında Parası Var mı?

    Tayyip Erdoğan'ın yurtdışında parası vardır. Bunu devletin birçok kademesi bilmektedir. Kanıtlıdır, belgelidir. Umarım bu melanet, ülkemize zarar verecek bir şantajın konusu yapılmaz. Böyle bir melaneti ülkemizin başına bela edenlere lanet olsun.
  11. Minik Kuş

    Norveç düşman liderler tablosu skandalı

    Tam adını yazınca müstehcen oluyor!
  12. Minik Kuş

    Norveç düşman liderler tablosu skandalı

    Hangisi ırkçılık? ABD'li Afrikalılara sempati beslemem mi ırkçılık? Vay be. Asın lan beni bu suçtan!
  13. Minik Kuş

    Norveç düşman liderler tablosu skandalı

    Irkçı ırkçıdır... Yakışıyor mu sana böyle şeyler ya. Anibal, senin bilimsel yazıların varmış forumda. Hiç denk gelmedim. Hep böyle antin kuntin yazılarına denk geliyorum. Bir iki bilimsel yazına gelsem de sana biraz saygım artsa ya. Siyasi konularda tam bir ergen gibisin.
  14. Minik Kuş

    Norveç düşman liderler tablosu skandalı

    Işid'i anladık da Esad'ı niye karıştırdın araya? Beşar Esad açık görüşlü, laik bir insandır. İnsan kalbi yiyen manyaklar ile ne alakası var Esad'ın? İnan bana, bazen bu konulardaki cehaletin çok komik noktalara gidiyor.
  15. Ne alakası var lan dallama! Sataşma bana! Aklın fikrin varsa, adam gibi yaz. Memleketin aklı başında insanları varmış. Sen misin o aklı başında insan! Embesil!
×
×
  • Yeni Oluştur...