Jump to content

Etra

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Etra Hakkında

  • Derece
    Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Etra

    12 Eylül mü? yoksa RTE rejimi mi demokratik.?

    12 Eylül dönemin de çok çok ufaktım ancak darbenin psikolojik etkisi gençliğimin ilk yıllarına kadar toplumda hissedilir haldeydi. 12 Eylül dönemi ile bu günü kıyaslamak gerçekten de büyük talihsizlik olur. Kızlara jop sokmak, yaş büyütüp idam etmeler, filmlere kitaplara ve sanatçılara toplu halde yasaklar getirmek. Cezaevlerinde değişik gruplara toplu işkenceler ve infazlar. Sonu gelmeyen suikast ve faili meçhuller. Polis şubelerin de insanları öldürüp camdan aşağı atmalar. Ülkede dövizin yasaklanması, yağ ekmek un şeker kuyrukları. Yakıt sıkıntısı ve yüzde yüz gibi oranla
  2. Etra

    Neden ülkemizde Alevilik kemalizmle özdeşleştirilir

    Başkalarını da alevi düşmanı ilan ediyor bu yazıştığınız kişi. Ateistleri alevi düşmanı ilan ediyor bir bakıma doğru zaten, ancak kendisi hem ateist hem de alevi sevdalısı, ilginç.
  3. Etra

    Atatürk ve cumhuriyet için ölür müsünüz?

    Hocam böyle düşünüyoruzda sonuçta biz can verip muzaffer olursak ekmeğini herhangi bir partinin (bence chp'nin) yönetim kadrosu ve çocukları yiyecekler. Akp için durum aynı değil müslümanlar ahirete inanıyorlar.
  4. Etra

    Tayyip İti Neden Başarılı?

    Başka müslüman partilerde var ancak başaramıyorlar. Biz sebebi sadece İslam ideolojisi olarak gördüğümüz için diplomatik ve politik yönlerini gözümüzde ufaltıyoruz sanırım. Yapılan onca hizmeti hiçe saymış oluyoruz, doğal olarak vatandaş bu hizmetleri verecek muhalefet partisi de göremiyor. Ayrıca başlık çok ağır olmuş. Sonuçta Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı olan kişiye galiz küfürler yazılıyor, konu içeriği de dahil. Sitenin yönetim kademesi Akp ve Erdoğan konusunda küfüre açık destek veriyor. Bu yanlış bir yaklaşım, sonrada neden bu kişi başarılı oluyor diyoruz.
  5. Ayetler geldiği zaman ne yapılıyordu ? Önce vahiy katiplerine yazdırılıp sonra bir meydanda okunuyor muydu yoksa Muhammed'mi kürsü vb gibi bir yerden duyuruyordu. Bu işi yapacak başka kişiler mi var mı. Yani organizasyon nasıldı bilginiz var mı ?
  6. Etra

    Zaman Nedir ?

    Zaman hakkında İslami görüşler nelerdir, müslümanlar zamanın tanımını nasıl yaparlar ? Kuran yada hadis kaynaklı zaman tanımları var mı ? Zaman kavramı ile müslümanlar yada teist görüşlüler ile ateistler yada bilim arasında ki farklılıklar nelerdir ?
  7. Etra

    Erdoğan ile A.B.D neden karşı karşıya geldi ?

    Anladığım kadarıyla kafalar karışık bu konu da. Bazı üyeler Erdoğan ile Amerika'yı aynı tutarken bazılarınız tam tersi yönünde yorumluyor.
  8. Etra

    Erdoğan ile A.B.D neden karşı karşıya geldi ?

    Sizin yaş baya ufak sanırım. Saddam nasıl ülkede güvenliği sağlamış, 36. paralel yasağıyla mı ?
  9. Etra

    Atatürk'te Gördüğünüz Hatalar

    Ulan tek hücreli bit yavrusu, kavga etmeden bir konuya yorum yazacak kadar beyniniz yok mu ? Burası Ateist forum mu lunapark mı belli değil.
  10. Etra

    Atatürk'te Gördüğünüz Hatalar

    Ulan bi b.k sandım bende seni.
  11. Etra

    Atatürk'te Gördüğünüz Hatalar

    Ulan salağın ürünü. Sen evel ki bir şey yapamadığı için devrim yapıyorsun halk gene aç. Adından belli, Chp müridi.
  12. Etra

    Atatürk'te Gördüğünüz Hatalar

    Türk Ateist, bu günde Erdoğan dönemlerinde yol, köprü, tünel, üniversite, hastane, konut ve havalimanı yapımında çok ilerledik. Yerli üretim tesislerinde silah ve mühimmat basıyoruz. Ancak demek istediğim bu değil, bir sistem olarak kalıcı olmaması. Çekoslavakya modeli iyi bir örnekti bana göre. Anlatabildim umarım.
  13. Etra

    Atatürk'te Gördüğünüz Hatalar

    O yazdıklarınızı az çok var olan şeylerdi onu kastetmedim. Yeni bir stil yeni akım felan hiç yok. Ekonomik olarak kesinlikle bir ilerleme kaydetmediği ortada, 20-30-40'lı yıllar hep açlık hep yokluk. İlk sayfalarda Çekoslavakya hakkında yazan arkadaşın yorumlarına katılmamak elde değil.
  14. Evet. Kürt Zaza Türk Arap Alevileri var. Bildiğin Türk yada Kürt ama Hz.Ali seviyor.
  15. Etra

    Öneri

    Süper üyelik nedir ?
×
×
  • Yeni Oluştur...