Jump to content

Caillou

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    39
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Caillou Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

502 profil görüntüleme
  1. Caillou

    Norveç düşman liderler tablosu skandalı

    Sen her halde Katar krizinin neden çıktığını falan çıktığını da bilmiyorsundur. Krizin sebeplerinden birisi de, Katar'ın İran ile ilişki kurması nedenlerinden birisi olarak gösterilir. Sen herhalde haberleri Playboy tv'den takip ediyorsun.
  2. https://tr.sputniknews.com/turkiye/201711261031150382-sengor-ideal-yonetim-monarsidir/
  3. Caillou

    Norveç düşman liderler tablosu skandalı

    Tamam da Şia Mezhepçiliği yayan İran, sözüm ona senin tabirinle Sunni mezhepçiliği yayan Katar'a neden destek versin peki?
  4. Caillou

    Norveç düşman liderler tablosu skandalı

    Sen Doğu ile Batı arasında bir köprü vazifesi görüyorsun. İstesen de batıdan tam anlamıyla kopamazsın. Senin milyonlarca vatandaşın batıda çalışıyor. Hatta milyonlarcası o ülkenin vatandaşı olmuş vaziyettedir. Benim vurgulamaya çalıştığım, tamam batıyla ilişkileri koparmayalım ama batı kadar önemli olan hatta gelecekte ( veriler o yönde ilerliyor) Doğu blogunu da ihmal etmeyelim diyorum. Biz ülke olarak böyle yaparsak kazanırız. Yoksa direkt doğuya gidersen hiçbir şey değişmeyecek emin olabilirsiniz. Eskiden batının azatlı köpeğiydin, bu sefer de Doğu Bloğu'nun azatlı köpeği muamelesi görürsün
  5. Caillou

    Norveç düşman liderler tablosu skandalı

    İran ile düşman olmayalım, hatta ekonomik ilişkileri çok geliştirelim. Fakat yatağa girmeyelim. Çevrendeki hiç kimseyle bunu yapmamalısınız. Suriye, Irak, Rusya, Batıdaki ülkeler hepsi için geçerlidir. Menfaatin gereği ilişki kurarsın ama yatağa girmek tehlikelidir. Yatağa girdiğiniz zaman sikilme riski her zaman mevcuttur.
  6. Caillou

    Tayyip'in Yurt Dışında Parası Var mı?

    Haci emmi, ilkokul seviyesinde başlık açıp forumu meşgul ettiğiniz için bence kendinizden utanmalısınız. Mastürbasyon çekip, kendinizi tatmin etmekten başka ne halta yarıyor bu başlık. Tavanarası.
  7. Caillou

    Norveç düşman liderler tablosu skandalı

    Adamlar gelip Anıtkabir'i bile ziyaret etmiyorlar sen hala rakip, makip falan diyorsun. Ha bu söylediklerinle de adamların tezini kanıtlamış oluyorsun bence. Adamlar zaten İran'ı hafife almayın, Türkiye içerisinde istedikleri zaman eylem yapabilecek kabileyette olduklarını söylüyor.
  8. Caillou

    Norveç düşman liderler tablosu skandalı

    Ben sana orta aslında iki yüzlü olduğunu vurgulamak için bir yem atmıştım fakat, maşallah o yemi hemencik yediniz sizde, Yapacak bir şey yok. Sakin olmanızı öneririm. Çok sinirlisiniz, keskin sirke küpüne zarar verir.
  9. Caillou

    Norveç düşman liderler tablosu skandalı

    Onu da sen bul değil mi? Her şeyi devletten beklemeyelim değil mi?
  10. Caillou

    Menderes Ülkeyi Abd'ye Mi Teslim Etti?

    Posta pulunun üzerinde neden İsmet İnönü'nün fotoğrafı var? 1926'da Atatürk hala yaşıyor??
  11. Caillou

    Menderes Ülkeyi Abd'ye Mi Teslim Etti?

    Saçmalık. Tr güçsüz olursa, sen Abd'ye yanaştığın zaman, Rusların boğazlardan Tr'nin Abd'ye yanaşmasıyla geçemeyeceklerini söylüyorsun ya, buna ciddi ciddi kargalar bile gülerler. Yıkılmasını istemeyebilir o şartlar doğrultusunda ama yanıbaşında güçlü bir Türkiye, Rusya için büyük zarardır. Senin yapacağın her hamleye köstek olma riski vardır. Ama güçsüz olursa kendi sorunlarıyla ilgileneceği için, senin yapacağın planlarla ilgilenmeye vakti bile olmayacaktır. Büyük devletlerin yaptığı ve yapmaya çalıştığı da budur. Bu Rusya için böyle olduğu kadar, Abd için de böyledir. Adını saydığın d
  12. Caillou

    Norveç düşman liderler tablosu skandalı

    E Fetöcülerin en büyük organizasyonlarının sponsoru da bildiğimiz çok büyük markalardı. Bunları kullanmayı bıraktın mı peki?
  13. Caillou

    Menderes Ülkeyi Abd'ye Mi Teslim Etti?

    Bu tartışılır fakat olanların tatlı su solcularının dediği gibi Menderes Amerikancı, gelen darbeci konsey Abd karşıtı gibi bir havanın aslında çok çok yanlış olduğunu ve gelen konseyin Abd bağlantısının Menderes'ten farklı olmadığı yönündeydi. Hatta bazı yorumlar, Menderes'in Türkiye'nin yönünü doğuya(Sovyetlere) çevirmek istemesinden dolayı, Abd onaylı askeri darbeyle iktidardan uzaklaştırıldığını söylüyorlar. Hiç de mantıksız gelmiyor insana.
  14. Ülkemizdeki bilimum tatlı su solcularının kullandığı en büyük argümanlardan ve 27 Mayıs darbesine tuttukları çanaklardan birisi olmuştur. O yüzden asılması gerekliydi diyorlar. Peki o zaman, darbeyi yapan komite "Nato'ya ve Cento'ya bağlı olduğunu" deklare etmek zorunda kalmıştır?
  15. Caillou

    Norveç düşman liderler tablosu skandalı

    Öyle zaten de, Türk Telekom satılmadı, sadece belli bir seneliğine kiralandı dersek daha iyi olur. Bildiğim kadarıyla Turkcell'in hisselerinin büyük bölümü hala bizde. Yanlış bilmiyorsam Turkcell'deki en büyük hissedar olan Ruslar hisselerini bize devretti. Çukurova Holding ile beraber en büyük hissedar hala Türklerde.
×
×
  • Yeni Oluştur...