Jump to content

oldandteen

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

oldandteen Hakkında

  • Derece
    Member

Güncel Profil Ziyaretleri

297 profil görüntüleme
  1. oldandteen

    Ateistler neden küfür ederler?

    Ters ilişki sonucu dünyaya gelen ve anasının sıçtığını kabul eden mahlukat, bu kadar bok kafalılık ancak anasının götünden çıkan birinde olabilir ancak. Bunu kabul etmen de bir gelişme.
  2. oldandteen

    Ateistler neden küfür ederler?

    Seni anan doğurmamış, sıçmış burası net yani. Çünkü bu kadar mallık ancak ancak bu şekilde meydana gelir.
  3. oldandteen

    ABD saldırıyor tuzağı

    "Former Turkish Minister Of The Economy, Former General Manager Of Turkish Government-Owned Bank, And Two Other Individuals Charged With Conspiring To Evade U.S. Sanctions Against Iran And Other Offenses, Burda ne yazıyor sevgili sığır bey???
  4. oldandteen

    Ateistler neden küfür ederler?

    Milletin anasına, bacısına küfür eden sensin, utanacak olan benim. Patolojik vakasın Sayın Sığır Bey :)))
  5. oldandteen

    ABD saldırıyor tuzağı

    Kimin geri zekalı olduğu belli. BBC'de davanın neden yürüdüğünü açıkca yazmış. İçerisinde doğruları vardır, yanlışları vardır. Ama bu davanın açılma nedeni, Türkiye'nin Rıza sarraf yoluyla İran'a ambargoyu delmesidir. Çakma anti emperyalist Evrensel Gazetesi bunu bile bile okurlarından gizliyor. Onlar da senin gibi sığır oldukları için, inanmaya dünden razılar zaten. BBC'ye karşı Evrensel Gazetesinden örnek vermen, Real Madrid ile Hakkari Belediye Spor'un maç gibi olmuş;)))
  6. oldandteen

    ABD saldırıyor tuzağı

    At yalanı sikeyim inanı derler. http://www.bbc.com/turkce/live/haberler-turkiye-42220812
  7. oldandteen

    Ateistler neden küfür ederler?

    Her insan kanun önünde eşit diye biliyorum. Yoksa kadınların bu konuda ayrıcalığı mı mevcut? Adamın götü yemedi diye, çingen karıları gibi küfür etmeye başladı. Sen bu küfürlerin beni sinirlendireceğini mi sanıyorsun. Bu kadar malsın, Amerika yalaması Sığır Bey ;)))
  8. oldandteen

    Ateistler neden küfür ederler?

    Sayın Sığır Bey, bu mevzuda sözüm ona bayana küfür edeni eleştiren ama Tayyip'e ve annesine küfür edilmesini normal karşılayan sensin. Okuduğunu anlama sorunu mu mevcut bilmiyorum. Ya da küçükken menenjit hastalığı falan mı geçirdiniz, ya da başka bir şey mi geçirdiler? Başka türlü böyle 0-7 yaş çocuklarının yaptığı savunmayı yapmak mümkün değil de.
  9. oldandteen

    ABD saldırıyor tuzağı

    Amerika'ya sabah akşam her türlü muameleyi çeken biri için iddialı laflar ediyorsun.
  10. oldandteen

    Ateistler neden küfür ederler?

    Tayyip'in anasına küfür edilmesini normal karşılayan birinin bunları yazması da nasıl bir ikiyüzlülük olsa gerek. Ben sadece senin mantığına göre bu kadına edilen küfürlerin de kendince haklı tarafları vardır dedim. O işlemeyen mantığını biraz kullan diyecem ama, nerde gördüğüm kadarıyla at gözlüğüyle bakan sığırın tekisin.
  11. oldandteen

    ABD saldırıyor tuzağı

    Onu bizim dememiz lazım, Amerikan yalamalarının demesi çok komik oluyor.
  12. oldandteen

    Ateistler neden küfür ederler?

    Tayyip'e edilebilir ama başkasına edildiği zaman bu tacize girer değil mi? Sizin mantık dersine kim geliyordu gerçekten merak ediyorum. Kadına edilen küfürü ve tacizi de bu şekilde savunabilirsin. İnternet'te binlerce kişi birbirine küfür ediyor. Bana bile edildi, hiçbir şey yokken, ben ne yaptım, Tayyip gibi güçlü olsan mahkemeye giderdim ama güçlü olmadığım için direkt engelleme butonuna basıyorum. Kadın da bunu yapabilirdi. Böyle gereksiz şov yapmak yerine.
  13. oldandteen

    Yetiştirdiğim canlılar neden evrim geçirmiyor?

    Hiç mi kurtulan olmamış yahu, Orman yandığı zaman bile bazı içerisindeki bazı canlılar kaçıp canlarını kurtarıyorlar. 3-5 tane mi dinazor varmış ki, göktaşlarıyla yok olup gitsinler. mağaralarda göktaşlarının ulaşamadığı yerlerde hiç mi göktaşı yokmuş ilginç ve enteresan. Böyle olma ihtimali de var değil mi? :)))
  14. oldandteen

    ABD saldırıyor tuzağı

    O zaman hep bir ağızdan "Tanrı Amerika'yı korusun" diyoruz.
  15. oldandteen

    Ordu Neden Müdahale Etmiyor?

    ları Bunu yazan ve destekleyenler "ilerici!, çağdaş!,modern! " oluyor ama bunlara karşı çıkan, yanlış duymadınız, kendisine yapılan darbeye karşı çıkanları "faşist" olarak nitelendirildiği bir ülkedeyiz.
×
×
  • Yeni Oluştur...