Jump to content

Antonius

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    515
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

1 Takipçi

Antonius Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.614 profil görüntüleme
  1. Antonius

    Tanrının Olanaksızlığı

    Zamandan münezzeh olan bir şey yoktur
  2. Antonius

    Kızlar tipe önem verir mi?

    Her şeyin esası maddedir.Maddi menfaat olmadımı aşkın başlangıcı sevgide oluşmuyor.Bayanlar erkeklerde tipe bakmazlar başarı ve onun sonucu zenginliğe bakarlar.Aynı şekilde erkekte bayandaki güzelliğe bakar.150 boyunda 90 kg ağırlığında bayana zekası ne kadar iyi olursa olsun bakarmısınız?
  3. Antonius

    AKP cemaatleri ve tarikatları tasfiye mi ediyor?

    AKP kendisinden yana olmayan cemaat ve gurupları tasfiye eder.Ednan haricinde.Oda klasik İslam anlayışına çok zıt olup açıkça ne yapmak istedikleri anlaşılır olduğu için
  4. Antonius

    Başı açık AKP ye oy veren kadınlar

    Siyasal İslamcıların tümünün vazgeçemeyecekleri iki husus vardır 1-İçki Kaçak bulabilirsiniz 2-Türban Buda Ehli sünnette Şiaya nazaran daha sıkıdır .Sıkma baş sarmısak kafa Şu kriz durumları olmasa RTE çoktan şeriatı ilan eder sarmısak beyinliler sarmısak afa olurlardı
  5. Antonius

    Bize ne dolardan diyen tipler hakkında

    +1Yazını aldım ve kullandım democrossian.Çünkü benim düşündüğümü çok güzel ifade etmissin.Kalemine sağlık.
  6. Antonius

    Bize ne dolardan diyen tipler hakkında

    Hangi sorunumuzu çözdü?Üretim,İşsizlik enflasyon?Siyasal İslam rüzgarını arkasına aldı sadece.Türbana gelelim 1970,1980 li yıllarda böyle bir sorunumuz yoktu,Dini özgürlük hep vardıda Ramazan oruç tutmayanları ,açık giyinen bayanları sopalama özgürlüğü yoktu.
  7. Antonius

    Bize ne dolardan diyen tipler hakkında

    Neden alternatif yok? Ne özelliği var siyasal islamcı Rabiacılığından gayrı?Mesele şudur Türk halkının 700 yıldır sünni islama beyninin yıkanmış olması!
  8. Antonius

    Bize ne dolardan diyen tipler hakkında

    Reisiniz dolarlarını TL ye çevirdimi? Mesele şudur.Milli irade Ülkede değişmiştir.RTE ve siyasal İslam."Aç kalırım soğan ekmek yerim ama yine RTE !"oldumu işte bu Milli irade hatalıdır.
  9. Maalesef laik kesimler Şahı devireceğiz diye gittiler yobazlarla aynı safda yer tuttular.K.......larına kına yakıyorlardır.Bundan bizlerinde alacağı dersler olmalıdır.RTE Feto ve PKK ile savaşıyor diye onunla aynı saflarda yer almak için can atan Laiklerimiz var.
  10. Antonius

    Marula meyvesi (içki haramdır )

    Haklısın hesap kitap ortada ha hayvanlar o kadar alkolle sarhoş olabilirler.
  11. Antonius

    Marula meyvesi (içki haramdır )

    http://bunlarhepbilgi.com/dogadan-gelen-alkol-marula-bitkisi/ https://youtu.be/unSk8c9AdVg
  12. Tarımı bu kadar küçümsemeyin bakın şu linklere ve araştırın https://www.sozcu.com.tr/2015/yazarlar/yilmaz-ozdil/domates-portakal-1004562/
  13. Mesele sistemde değildir.Sosyalist olan Demirperde ülkelerinin kapitalizme geçtiğinde ne halde oldukları malumdur.Kuzey kore ve vietnamdan gayrıda Sosyalist ülke kalmadı.En enterasanıda Çin!Komunist parti kendi yönetiminde Serbest pazar ekonomisine geçmiştir.Hollanda ekonomisi ise aşağıda belirttiğim linkte çok iyi anlatılmış.Eğitim her şeyin başında geliyor.Amerikayı tekrar keşfetmeyelim.Onun için Atatürk İstiklal savaşımızın en kritik günlerinde dahi Okullar açıyor eğitimlede uğraşıyordu.Köy enstütüleri kapanalı o kadar uzun yıllar geçtiki mezunları kendi isimlerini hatırlıyorlarsa iyidir:
  14. Okuma yazma dahi bilmeyen insanlara rey kullandırılmasını saçma buluyorum.Oy pusulasında dahi nereyi mühürleyeceklerini bilmiyorlar.Bir toplumda eğitim ve eğitim seviyesi düşükse Demokrasiden bahsedilemez o toplum için.
×
×
  • Yeni Oluştur...