Jump to content

ekonomist

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ekonomist Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Nihilizm

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. ekonomist

    Gerçek kavramı

    İyi de mal herif, Termodinamik 1 in ihlali olan durumlar var olabilir. Hatta evrim ağacı.org da yazılı benzer şeyler. Evrenin yokluktan oluşması vs. Sanal parçacık sıçramaları için bazı makalelerde termo1 ihlal. Yarın Birgün yanlişlanirsa nee olacak, kıvıracaklar mı böyle dansöz gibi öküz herif?
  2. ekonomist

    IRKÇILIK Bilimsel Gerçektir

    Bilimsel olarak ahlak iyilik kötülük bunlar yoktur. Pozitivist anlayışta ve bilimde, sosyal bilimler kanitlanmaya elverişli değildir. Bu sebepten reddedilir.Ayrica Yanlış anlatmış olabilirim. Sizin açinizdan yok bunlar, yoksa bana göre var. İyilik kötülük ahlak, ancak Tanrı inancı ile değer kazanır.İnsan merkezli yani.
  3. ekonomist

    Ateizm hakkında

    Birader, akıl konusunu geç. Akıl ölçülebilen birşey. Bilimde , en önemli kriter ölçülebilirliktir. Yani boş konuşuyorsun, ki ben ateist değilimkesinlikle.Ben Allah'a inanıyorum. Yaratıcı konusu, bilimin değil, felsefenin konusu.
  4. ekonomist

    Gerçek kavramı

    Salak Anibal. Böyle sanal cevaplarla kendini tatmin etme, hiç kızmıyorum, çünkü gerçekte bunu bana söyleyemezsin.Yoksa seni komaya sokardim.Gerzek veteriner. Ayrıca, olasılık hesapları, her anlamda doğrudan tasarımcıyı işaret eder. Işıl hızını yaklaşık 100 kat geçme var, evrenin ilk oluşumunda. Bak verdim topu şimdi eline.
  5. ekonomist

    Gerçek kavramı

    Tamam. Anibal pardon animal Babanın ürettiği sperm sayısı 4 milyon (hayatı boyunca) Annenin ürettiği (100 bin yumurta) Senin var olma olasılığın ; 1 / 400 katrilyon ;; Sen yoksun aslında. Toz ol şimdi.
  6. ekonomist

    IRKÇILIK Bilimsel Gerçektir

    Ben trol falan değilim. Saçma sapan konuşma. Yazdıklarımda ciddiyim. Boş boş konuşuyorsun burada. Hiçbirşeye de cevap veremiyorsun. İnsan zihni uydurması ahlak iyilik kötülük gibi kavramları gerçekten var sanıyorsun, tipik dindarlar gibi. :))))) Sen daha sosyal bilim doğa bilim farkını bile bilmiyorsun, ayrıca Bilim adamlarının tüm açıklamaları ırkçıdır; daha bunu bilmiyorsun, komedi misin nesin? Irk diye bir şey yok mu? puahhahahahha..... // çevresel determinizm bir gerçek, ve evrimsel olarak mecburi ırk olayı devreye giriyor. Şaka mısın sen?
  7. ekonomist

    Ateizm hakkında

    İddia mı? kimseyi biyerden aforoz etmiyorum. Ayrıca ben ateist değilim. ahlak (etik bilimi) , felsefede mevcut . Sosyal bilimler doğrulanmaya elverişli değildir dedim orada, okumadın mı yoksa anlammusun? Pozitivist anlayışa göre; sosyal bilimler doğrulanmaya elverişli oeğildir, başka bir deyişle, insan ve toplum ilişkilerinde psiko-sosyal faktörlerin, değer yargılarının, inançların, örf ve adetler gibi değerlerin; doğrudan gözlem ve deneyle açıklanamayacağı gerekçesiyle göz ardı edilir yani ikinci plana atılır. Bu yazdığım bilimseldir,uydurma falan değil.
  8. ekonomist

    Ateizm hakkında

    Ya şimdi soyleyecem kim oldugumu, şok olacaksin.. tamam söylüyorum. Ben dindar 07 , değiştim biraz. Bu sefer çok donanimliyim. İntikam almaya geldim:))) şaka.ne intikamı. Guzelce konuşuruz. Seni çok severim zaten. Dur şu çayın yanına Şok marketten ucuz birşeyler alıp geleyim, moruk:)))
  9. ekonomist

    Ateizm hakkında

    Merhaba Teflon. antropik yanılsama olayına girmeyelim:))) başlangıç mantıksal zorunluluk değilmiş. Niye değilmiş? alla alla ya:) Konuşuruz konuşuruz,, bol bol.
  10. Selam arkadaşlar tekrar. Evet, ateistlerin her yerde hümanist , insancıl vs. iyilik meleği gibi mesajları gerçekten sinirlerimi bozuyor. Bir kere şunu iyi bilin ; IRKÇILIK bilimseldir. Tüm bilim adamlarının ırkçı teorilerden başka açıklaması yok, ancak nedense her yerde, ırkçılık şöyle kötü böyle kötü; vs. zırvalar. Kötülük ne,kime ne göre ne kötü ne iyi? Sizin referans noktanız ne bu konuda ? Evet buyrunn. Siz hangi bilimsel (pozitivist) deneysel ispatlı olarak veya 2.seçenek kabul edilebilir-felsefi olarak ırkçılığa karşı çıkıyorsunuz. Evet, beni bu konuda eleş
  11. ekonomist

    Gerçek kavramı

    Matematik gerçekse, Tanrı vardır.
  12. ekonomist

    Ateizm hakkında

    Selam Turk Ateist; Aforoz etme olayı biraz esprili söyledim,ama konuda ciddiyim taBİKİ DE. Ancak şöyle bir durum var. Sosyal bilimler psikoloji sosyoloji vs. gibi bunlar doğrulanmaya elverişli değildir. Bu zaten monist görüş. Evrimsel biyoloji zaten, sizin kutsallık atfettiğiniz her türlü kutsalın altını oyar. Ahlak iyilik kötülük var diyen ispatlayacak. Ben var demiyorum zaten:))) Sosyal bilimler, evrendeki olgulara hiçbir şekilde referans olamaz. Bunlar insanın kendi türü için uydurduğu zırvalardan başka bir şey değil.
  13. ekonomist

    Ateizm hakkında

    Selam millet. Görüşmeyeli nasılsınız? Neyse... Sosyal bilim - doğa bilim farkı >>>> bilinmesi gereken en önemli konulardan. // Monist görüş : Sosyal bilimler doğrulanmaya elverişli değildir. Ayrıntıya girmeyim, isteyen varsa gireriz.Sıkıntı yok./(ayrıca düalist görüş de var..) Ahlak yok İyilik yok Kötülük yok / anlam yok >>> (ahlaka olan inanç ahlakı gerçek yapmaz / gerçekler var olmak için insan zihnine muhtaç değildir) // psikoloji sosyoloji vs.; bunlar referans olamaz. Evet,bu kavramlar tamamen inanç; inançlar
×
×
  • Yeni Oluştur...