Jump to content

Elitizm

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    28
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Elitizm Hakkında

  • Derece
    Member

Güncel Profil Ziyaretleri

520 profil görüntüleme
  1. Elitizm

    Atatürk'ün Kusursuz Olması ..

    Atatürk fiilen bir kağandı. O malvarlığı diye gösterilen çiftlikler, zeytinlikler falan hepsi devlete ait, ölünce de devlete kalmış. Daha ne bulmaya çalışıyorsunuz burada anlamıyorum.
  2. Elitizm

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    Sizin saçma sapan inançlarınız olmasa katliamlar, savaşlar, soykırımlar daha az olur. Savaş yapılacaksa sadece milli çıkarlar uğruna yapılmalı. Hiçbir dayanağı ve bllimselliği olmayan boş hurafeler uğruna değil.
  3. Elitizm

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    Yok artık nasıl bir düşünce şeklin var senin bu salakça yorumu nasıl yapabildin? Köle köleyi öldürürse kısas yapılır, ama hür köleyi öldürürse kısas yapılmaz. Erkek erkeği öldürürse kısas yapılır ama erkek kadını öldürünce yapılmaz. Dediği aynen bu. Bunun nesini anlamakta zorluk çekiyorsun?
  4. Elitizm

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    Eğdirdiniz zaten onu da yaptınız. Peygamberiniz bir sürü müşriği, Yahudi'yi kılıçtan geçirdi. Adamların putlarını kırdınız, inançlarına saygısızlık yaptınız. Emeviler hele ne biçim katliamlar yaptılar. En az 100 bin Türk kılıçtan geçirildi Emeviler zamanında.
  5. Elitizm

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    Sizden ala rezil mi var? Bütün dünya sizin şu zavallı, rezil, sefil halinize bakıp götüyle gülüyor. Siz de hala şu bir grup katil, soyguncu, tecavüzcü Arap'ın günlüğünü aklamak için kıçınızı yırtıyorsunuz.
  6. Elitizm

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    Kuran'daki kısas ayeti her şeyi özetliyor. "Hüre hür, köleye köle, kadına kadın kısas edilir" bu kadar! Lamı cimi yok. İnsanları hür, köle, kadın ve erkek diye farklı sınıflara ayırmış. Köleliği yasaklayan tanrı böyle bir hüküm söylemez.
  7. Elitizm

    Allah’a veya puta tapmak arasında fark ne?

    Ben bu tarz ufak tefek ayrıntılara takılmam ama bence sen de şu Müslüman ağzını fazla kullanıyorsun. Şükretmek kelimesi mesela inançlı insanların kullandığı bir kavram. Allah'a, tanrıya teşekkür etmek demek. Allahlı kelimeleri de fazla kullanıyorsun ona da dikkat ettim.
  8. Elitizm

    Atatürk'ün Kusursuz Olması ..

    Şu salak marksisti niye kale alıp onun için ağzınızı bozuyorsunuz ki? Bırakın havlasın kendi kendine.
  9. Elitizm

    Nuriye-Semih çiftinin Atatürk hakkındaki düşünceleri

    İşinize gelmeyince hemen akmal. Ben gerçek bildiğim ne ise onu söylerim. Nuriye ve Semih DHKP-C'yi destekliyor. Bu açık.
  10. Elitizm

    Dostumuz Beşar Esad: "PYD vatan hainidir"

    Ben Araplar bizim dostumuz demedim Esad öyle dedim. Şu anki şartlar Esad ile müttefik olmamızı gerektiriyor. Yoksa Türklerin tek baki dostu yine Türklerdir.
  11. Elitizm

    Dostumuz Beşar Esad: "PYD vatan hainidir"

    Senelerce ikinci Atatürk, ikinci Atatürk deyip duruyordunuz ya alın işte size gerçek ikinci Atatürk. Adam Atatürk gibi emperyalizme karşı dik başlı ve kararlı bir şekilde yürüyor. Helal olsun. Arkandayız reis.
  12. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Suriye'nin doğusundaki Amerika Birleşik Devletleri destekli güçleri "hain" olarak niteledi. Açıklama, Esad'ın Rusya Başbakan Yardımcısı Dimitri Rogozin ile görüşmesinin ardından geldi. Esad'ın ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Amerika Birleşik Devletleri'nin desteklediği güçler için "hainler" ifadesi kullanıldı. Amerika Birleşik Devletleri'nin başını çektiği uluslararası koalisyon, Suriye'de, terör örgütü DAEŞ'e karşı Suriye Demokratik Güçleri'ne askeri destek veriyor. Suriye'nin dörtte birini kontrol eden Suriye Demokratik Güçleri'nin ana
  13. Elitizm

    Atatürk'ün Kusursuz Olması ..

    Bunu söyleyen 19583939. Atatürk düşmanı olduğun için tebrik ederim.
  14. Elitizm

    Nuriye-Semih çiftinin Atatürk hakkındaki düşünceleri

    O zamanki şartlar SSCB ile müttefik olmamızı gerektiriyordu. Atatürk Kurtuluş Savaşı'ndaki Lenin'in yardımını almak için kendini komünist gibi göstermişti. Savaştan sonra ise komünistlerin partisini kapatıp onları yasakladı. Yani Lenin'i kandırmıştı. Daha sonra Lenin "Mustafa Kemal Paşa elbette ki sosyalist değildir, bilakis Burjuva milliyetçisidir" demişti. Atatürk devletçilikten bahsederken de başına mutedil(ılımlı) ifadesini eklemiştir çoğu zaman. O SSCB sonra bizden Kars ve Ardahan'ı istedi, dolayısıyla bizim düşmanımızdı.
  15. Elitizm

    Atatürk'ün Kusursuz Olması ..

    Atatürk içlerinde en az kusurlu olandır. Kimse Atatürk kadar az kan dökerek, az zamanda o kadar büyük bir devrim gerçekleştirememiştir.
×
×
  • Yeni Oluştur...