Jump to content

feyak

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    28
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

feyak Hakkında

  • Derece
    Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. feyak

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    benimle kelime oyunu yapma. Kur'an zaten olduğu gibidir O'nu öğüt alana kendini benimsetir. zorla benimsettirilmez. benimsetilseydi sizin gibi iftiracı yalancılar piyasada cirit atmazdı, O'nu bir şekilde hoşlarına gidip kabul ederlerdi. bırak yalanları ve bana iftiralarını kendi inkarında kal öyle sürün.
  2. feyak

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    uyduruk demenle zaten herşeyi bitiriyorsun. senin gibi şerefsiz; Alemlerin Rabbine haşa uyduruk diyorsa siz bir hiçsiniz ona bakarsan. siz yerli malısınız. onca Peygamber aynı dilden konuşuyor ama kıçı boklu sizin gibiler uyduruk diyorlar öylemi? siz gerçekten beş para etmezsiniz, insan geldiniz ama asalak gideceksiniz. aralarında adaleti sağlayamayacağınızı düşünüyorsanız 1 eşle yetinin buyurulan Peygambermi? sen bunu anlamıyormusun? idrak yollarınmı enfeksiyonlu senin? orda hitap kime?- tabiki bize. senin gibi soytarı hariç kimse dediğini demez buna bakara
  3. feyak

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    anlamakmı istemiyorsun sen yada başkaları kim dinlerse dinlesin. ALLAH'ın lütfuyla sırf Peygambere helal kılındımı kendi akrabaları bile? - kılındı. zaten Ayetde "sırf sana mahsus olmak üzere helal kıldık" buyuruluyorken kime ne Peygamberimize kılınan helalden? niye O'nun özeline mahremiyetine bu kadar göz diktiniz ya? Kıyamete kadar diğer tüm insanlara ise Emirler geçerlidir cariye edinmek yok. bunda anlaşılmayacak birşey yok. sizin derdiniz bu kadar insana değilde niye O'na helal kılındı davasımı? bunun hazımsızlığındamısınız? size ne bundan? sen, O'nun gibi insanların arasında a
  4. feyak

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    sen, Mesihin değil adnan oktarın kediciği olursun ancak gerizekalı. Mesih dediğin ALLAH'ın Peygamberiydi O'nun öğrencisiysen niye Kur'an Ayetleriyle dalga geçip inkar ediyordun mezhepsiz nesebsiz şerefsiz haysiyetsiz herif? senin inancın yokki taklid edesin sen herşeyle dalga geçen günü yaşayan günü çıkaran yarına bakarız diyen böyle Ateş yolcusu birisin.
  5. feyak

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    beni nerenle dinliyorsun? Peygambere helal kılınanlardan kime ne dedim ben? ben, Peygamber dışındaki Kıyamete kadar herkesi kastettim. Kur'an Ayetlerinin tamamı asıl bizi ilgilendiriyor, çünkü Peygamber zaten Emirleri ve kendisine düşenleri hakkiyle anlayıp yerine getiriyor, idrak edemeyip hatta etmek istemeyip uzak duran biz insanlarız.
  6. feyak

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    Hadislerin hepsi bozuldu demiyorum zaten içinde tahrif olan kısımlar var, ayrıca bozulmuştur demekle İslam çökmez bırak bunları. asıl Hadisler Kur'an'ı işaret eder. yani Kur'an tek başına ayakta durur ama Hadisler Kur'an olmadan hikayeden farksız olur. tarih kitaplarından bunu bilirsiniz. Hz. Muhammed'in (S.A.V.) Peygamberliğini hadissiz nasıl kanıtlayamayacakmışım ya? "Muhammed, içinizden hiçbirinin babası değildir. Fakat o, Allah'ın Resûlü ve peygamberlerin sonuncusudur. Allah her şeyi hakkıyla bilendir. (Ahzab Suresi 40. Ayet) şimdi buna hadismi gerekiyor
  7. feyak

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    Kur'an'da, devamlı "elinizin altındaki cariyelerden" ifadesi geçer. bunu hiç düşünmedinizmi? elinizin altında demek daha önceden edinilmiş olupda devam ettirenler demektir ve öyleleri için bir ifadedir. İslam öncesinde edinilen cariyeler için İslam'dan öncesiyle ilgili; "Babalarınızın daha önce evlenmiş olduğu kadınlarla evlenmeyin, ama geçmişte olanlar geçmişte kalmıştır. Bu, kesinlikle utanç verici bir fiildir, çirkin bir şeydir ve kötü bir yoldur." (Nisa Suresi 22. Ayet) Ayetde bildirildiği gibi "ama geçmişte olanlar geçmişte kalmıştır" buyurulduysa, İslam öncesinde
  8. feyak

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    bu ayrı manyak. bir yandan apaçık Ayetlere insan sözü deyip küçümsüyorsunuz, şimdide bunu diyenler muazzam alimler değilmi diyorsunuz, ulan bir dengeniz olsun be dengesizler. o kaynakların bozulmadan geldiğine eminmisin içine bir abartılı yazı katılmadığına eminmisin? bir kısmının bozulduğunu üstteki mesajlarda anlattım zaten. savaş Emri bile ALLAH tarafından gelirken savaş esirleri konusunda napılacağına Sahabelerin kendi kendine karar vermeye çalışması dahası Peygamberinde ALLAH'tan gelecek Emiri bekleyeceğine onlara danışması nasıl olur ya. gidin işinize ulan. bir ya
  9. feyak

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    bırak palavrayı koftiden katolik salağı. senin gibi Ayetleri inkar edip içinde sahih olmayan yazılar barındıran Hadislere balkon korkuluğu gibi tutunan bir aptal görmedim. sen eğitim öğretimden değil hayattanda emekli ol vefik dingili. şuraya bak böyle yazımı olur. "Ebû Bekr'in sözünü kabul edecek", bir grup insan: "Ömer'in sözünü kabul edecek", diğer bir grup insan da: Hz. Muhammed ordayken ve her zaman Emir komuta ondayken Hz. Ebubekir ile Hz. Ömer'in fanı olacak grupmu olur ya. konunun buraları süslenerek yazılmış eklenme yapılmış kısımlardır.
  10. feyak

    Muhammed’in erkek çocuk problemi

    Peygamber (S.A.V.), ALLAH'ın Resulü olduğu gibi aynı zamanda kuluydu. kendisi hem tebliğ görevinde hemde imtihandaydı. ALLAH Peygamberini öyle imtihan ederek kafir müşrik ve münafıklardan bunu fırsat bilip azıtanlarında ortaya çıkmasını sağlamış oldu. ama bu imtihanın Tevbe Suresi 55 ve 85'inci Ayetlerindeki tesellisi müthiştir. "onların malları ve evlâtları, seni imrendirmesin. Allah dünya hayatında, onlarla (onların malları ve evlâtları ile) onlara azap etmek ve canlarının kâfir olarak çıkmasını ister. (Tevbe Suresi 85. Ayet) o sapık toplum kendilerini Yaratan'ı Gazap
  11. feyak

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    bırak palavrayı be, bırakın yalanları çin zulmününde ışidinde ne bok olduğunu iyi biliyorsunuz ama Müslümanlara bile bile mâl etmeye çalışıyorsunuz. bırakın şerefsizliği.
  12. feyak

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    bunları ortaya sebeplerini getirmeden diyemezsin. dediğini varsayalım sırf dedin diye Hak yolu eğri göstermek değildirki bu. Hak yolu eğri göstermenin ve insanları Hak yoldan alıkoymanın misalini ALLAH Kur'an'da bildiriyor; "Kitab ehlinden bir takım şöyle dedi: “İman edenlere indirilene günün başında iman edin, sonunda ise inkâr edin; umulur ki onlar (şekke düşüp gerisin geriye) dönerler." (Ali İmran Suresi 72. Ayet) işte ALLAH yoluyla alay etmek insanlara tuzaklar kurup onları doğru yoldan ayırmaya çalışmak bu ve bunun gibi örneklerledir. siz hala anlamıyormusunuz?
  13. feyak

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    ulan katliamlar bir inek davasından başlamadı diyorum sana pireyi deve yapma şerefsizlik yapma ordan. myanmarmıdır ne boktur o toplum, çinin uygur türklerine yaptığı katliam gibi dolduruşa getiriliyorlar ortada hiçbir sebep yokken kendi haline yaşayan Müslümanlar zulme uğruyor. bunlar bile bile oluyor sebepsiz yere. kalkıp onları savunma şerefsizliğine şerefsizlik katma gerizekalı mahluk.
  14. feyak

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    ALLAH yolundan alıkoyan ve onu eğri göstermeye çalışan bozgunculara karşı fitne ortadan kalkıncaya kadar onlarla savaşmak Emirdir bu doğru. ne var bunda? neyine gocundun sen? Hak olan doğru olanı bile bile eğri gösterip insanların içine fitne ve pislik sokmaya çalışmanın niye cezası olmasın? senin ailenin içine iftiralar atsam hepinizi birbirinize düşürmeye çalışsam bide üstüne saldırsam size bunun karşısında "yapsın birşey olmazmı" dersin? kendine gelince ne kadar rahat konuşması ama konulara uzaktan atıp tutmak ohhhhh. siz zalim ve aşağılıksınız.
  15. feyak

    Müslümanlar Köleliği açıklasın

    baktınmı onların yaptıklarına peki? onlar nasıl hainlik nasıl kalleşlik etmişlerde Müslümanlara karşı ve nasıl bir akıbet görmüşler okudunmu onu? hemen önyargıyla aptalca onları savunuyorsunuz. sanki babanızın oğluydu aynı nankörlüğü ve şerefsizliği size gösterseler bir dakka durmazsınız neyin savunmasını yapıyorsun bana?
×
×
  • Yeni Oluştur...