Jump to content

Jobar

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    348
  • Katılım

  • Son ziyaret

Jobar kullanıcısının paylaşımları

  1. Jobar

    İdama karşı olanlar izlesin (+21)

    Ensest senin anandır babandır aşşağılık şerefsiz ibne.Aşşağılık haysiyetsiz şerefsiz mahlukat.Sende önderi ve atası aşşağılık yunan yahudi dölü münafık yönetimi eline alana kadar gerçek yüzünü saklayan ikiyüzlü pislik aşşağılık din düşmanı bir kafir olan beyinsiz aşşağılık şerefsiz kafir itin birisin.Bir taraflarınız yiyorsa gelin edin aşşağılık kafirler.
  2. Jobar

    İdama karşı olanlar izlesin (+21)

    Cehennemin dibine kadar yolun var.Tanrıya yani benim kutsalıma aşşağılık diye hakaret eden şerefsiz kimse bende onun kutsalına aynı şekilde muamele ederim.Bu kadar basit. Sen ilk önce onu yukardaki aşşağılığa anlat.
  3. Hey yavrum hey.He yok yok sen öyle san.Geberince görürsün var mı yok mu diyeceğim ama cinlerin büyünün var olduğunu öğrenmek için gebermene gerek yok ama sizin arka taraftaki organ veya paranız çok değerli olduğu için bir türlü dediğimi yapamıyorsunuz.
  4. Kardeşim demek istediğim bunlar bize bildirilmemiş.Yani insan aklının tasavvurunun bir sınırı vardır.Mesela sana desem cinlerin boyutunu veya meleklerin boyutunu tam olarak ayrıntılarıyla tarif et bunlar nasıl yaşar nasıl hareket eder yapamazsın.Hiçkimse yapamaz çünkü bilmiyoruz.Ancak genel ayrıntılarıyla öğrendiklerimizle çıkarımlarda bulunabiliriz.
  5. Jobar

    İdama karşı olanlar izlesin (+21)

    Ulan siz hepiniz reformist ateist misiniz nesiniz ? Daha islamdan islamın kaynaklarından haberiniz yok.İslam ve İslam şeriatı sadece Allahın kitabı Kurandan değil aynı zamanda Resulün sünnetinden oluşur.Sadece Kuran diyen reformist kafirleri dahi Kuranda daha namazın nasıl kılınacağını bile çıkaramıyor siz kalkmış ne sayıklıyorsunuz.İslam eşittir Allahın kitabı ve Resulün sünneti demektir.
  6. Jobar

    İdama karşı olanlar izlesin (+21)

    4 şahit tek delil değil.Hekim muayeneside tecavüzün delili sayılır.Mahkemenin belirlediği hekimler tecavüze hükmederse hüküm sabitleşir.Aynı bugünde olduğu gibi.Aksi halde herkes kafasından başkasına iftira atar tecavüz cezasından ortalıkta adam kalmaz.
  7. Jobar

    İdama karşı olanlar izlesin (+21)

    https://www.islam-tr.net/konu/islama-gore-tecavuzun-hukmu-nedir.22557/ oku bakalım beyinsiz kafirde az yavaş havla pardon salla.Kulaktan duyma senin gibi çomarların yalanlarını burda havlama.İslamda tecavüz serbest diyen bir salağı niye ciddiye alıyorsam o da ayrı bir konu.Tecavüze uğrayan kadın cezalandırılmaz.Bir taraflarından hüküm uydurma.Tecavüzcü erkek eğer bekarsa 100 sopa ve sürgün cezası alır eğer bunun dışında kadı gerekli gördüğü takdirde bu cezayı ölüm cezasına kadar ağırlaştırabilir evliyse zaten taşlanarak öldürülür.Erkeğin erkeğe veya kadının kadına tecavüzünde ise evli bek
  8. Jobar

    İdama karşı olanlar izlesin (+21)

    O 100 kişi idam edilmeseydi içerde beslendikten sonra salınsaydı kimbilir kaç kişinin daha canını alacaklardı kaç kişinin daha ocağını söndüreceklerdi ? 10 kişiden biri bile gene cinayet işlese yukardaki yamyam yaratık gibi 10 masum ölür en kötü ihtimalle.Bak en kötü ihtimalle diyorum.Yani Amerikada katiller tecavüzcüler yamyamlar idam edildiği için şu an yaşayabilen en az 6 masum kişi çocuk yaşlı kadın var 100 idam başına.Masum şekilde idam edilenleri düşersek bile bu böyle.Amerika salak mı da idam cezasını uyguluyor sanıyorsun.Hem de bu oranları bile bile.
  9. Jobar

    İdama karşı olanlar izlesin (+21)

    Beyinsiz aşşağılık salak küffar.Şimdide reformist ateist olmaya mı karar verdin.Cezası yokmuş.Şeriattan bir haber gerizekalı.Sana göre Kuranda olmayan hiçbir şey İslamdan değil mi ? Tuvalete kaç taşla gidileceğide Kuranda yok gerizekalı kafir.Tecavüzcüleri cezalandırmayı engelleyen siz laik kafirlerin kanunları.İdam edeceğine alıyor içeri bir güzel besleniyorlar.Sizin laik cumhuriyetinizin kanunları sayesinde.Beyinsiz kafir.Az yavaş havla ay pardon salla demek istedim.
  10. Tüm varlık aleminde çeşitli boyutlar ve katlar vardır.Ademoğulları 3. boyuttadır.4.boyutta cinler vardır.Daha sonraki boyutlarda melekler ve bizim bilmediğimiz daha değişik kimbilir nice varlıklar.Bunların ne olduğunu nasıl olduğunu boyutların gerçekliğini Yalnızca Allah bilir.Ademoğlu yaratılış gereği bunları tam olarak tasavvur edemez.
  11. İdama karşı olan 'insan hayatı kutsaldır hiçbir şekilde alınamaz' 'idam devlet eliyle işlenen bir cinayettir' diye böğüren sözde hümanist özde sığır beyinsizler izlesin.Bu ve bunun gibi aşşağılıklarada bu aşşağılık yaratıkları besleyenlerede şehir meydanında idam etmeyen sistemede kanunlarada idama karşı olanlarada lanet olsun.Hepsinin canı cehenneme.O aşşağılık tecavüzcü yamyam yaratık kardeşini öldürdüğünde kısas olarak idam edilseydi hapishanede beslenip salınmasaydı o zavallı çocuk ölmemiş olacaktı.Aşşağılık yaratık şuan hala hapiste bir güzel beslenmeye devam ediyor muhtemelen.Verdiğimiz
  12. Jobar

    Ateizme katliam diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Bir bebek katili daha.Keşke annende seninle aynı fikirde olsaymış.Beden seninse ne olmuş ? Beden seninse içindeki çocuğun yaşama hakkını sonlandırmakta mı senin hakkın.Beden senin ama o çocuğun hayatı senin değil.Ya o bedenine sahip olacaksın ya o çocuğun hayatına nokta koymayı hak zannetmeyeceksin.Sizin gibilerin içgüdüleri yüzünden masum bebekler ölmek zorunda değil.
  13. Jobar

    Doğum günün kutlu olsun, Türk Ateist!

    Ağzını topla çomar.Karşındaki adama söylemeyeceğin lafları aynı şekilde yüzünde yazma demişler ki bu ettiğin lafları yüzüme etsen evinin yolunu bulamazsın.Haddini bile aşşağılık.Adımı ağzına almadan önce bir abdest alıp temizlen.Adımızı o cenabet ağzına almadan önce bir silkelen kendine gel.Ben kimin müslüman olup olmadığını gayet iyi biliyorum.Sana soracak değilim küffar kebab.Yahudiymiş.Ulan ahmak İslam zaten gerçek yahudiliğinde geldiği yer Allah katı diyor.Biz yahudileri değil asıl yahudiler bizim şeriatın bozulmuş halini yaşamlarına aktarıyorlar gerizekalı küffar.Ademin Musanın İsanın yol
  14. Jobar

    Ateizme katliam diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Sen harbiden cahilsin.Daha din dediğin olgudan bile bir habersin.Allah kanunlarını insanlara iletmiştir cahil kafir.Ve demiştir ki kürtajı yasakladım kürtaj yapanı kısas olarak öldürün.Din bunun için gönderilmiştir.İnsanların hayatını düzenlemesi için.Ne yazikki içinde bulunduğumuz zaman Deccalin egemenliği hüküm sürdüğü için hakimiyet kafirlerin elinde.Hakimiyet müslümanların eline geçene kadar sabredeceğiz.Sonra kürtaj yapanlardan yaptıranlardan ve destekleyenlerden bütün bebek katillerinden hesab soracağız.Dünyada bebek öldürmenin cezası bizim elimizledir.Ahiret hesabı ise Allanındır.O zama
  15. Jobar

    Ateizme katliam diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Ne oldu cevap veremedin ? Çünkü sende kürtajı destekleyen bir bebek katilisin değil mi.Bebek katili ateist seni.
  16. Jobar

    Ateizme katliam diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Ne yanlışı ? İddia ettiğin şey o kadar saçma ki kendin inanıyor musun ? Sözde dinsizle ateist farklı şeymiş gibi bir imaj çiziyorsun.Ha ateist ha agnostik çok mu fark ediyor ? Hiçbiri teist değil.Hepiniz kardeşşiniz.Söylediğime çok takıldıysan ateist yazdığımı yerleri non-teist olarak oku.Sen ilk önce soruma cevap ver bebek katili 'non-teist' ? Kürtajı destekliyor musun desteklemiyor musun açıkca cevap ver ?
  17. Jobar

    Ateizme katliam diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Aptal herif Allah kürtajı yasaklamış kendi gönderdiği şeriatta.Kürtaj yapan katildir kısas gereği idam edilir.İzin verdikleri yokmuş.Ulan senede 60 milyon kürtajı kim yapıyor ? Kim izin veriyor bu kanunları çıkarıyor ?Biz mi 60 milyon kürtaj yapıyor bunu destekleyen kanunlar çıkarıyoruz ? Bebek katili kafirler.Hayat böyleymişte ellerinden geldiği kadar engelliyorlarmış.Hadi la oradan.Sen izin veren kanunu çıkar sonrada engellemeye çalışıyoruz.O zaman bir kanunda çıkarın adam öldürmek serbesttir diye sonra hayat böyle elimizden geldiğince engellemeye çalışıyoruz deyin.
  18. Jobar

    Ateizme katliam diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Ne oldu Lan ? cevap vermemişşin ? Çok meraklıysan sen sok.Kürtajı destekliyor musun desteklemiyor musun bebek katili ateist ? Açık yüreklilikle söyle sadece bir soru sordum ? Benim ağzım lağım kokmuyor anladığınız dilden konuşuyorum.
  19. Jobar

    Ateizme katliam diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Hadi lan oradan Recep.Çinin zaten resmi dini ideolojisi ateizm ve dinsizlik.Avrupanın büyük çoğunluğundaki ülkelerde gene büyük çoğunluk ateist.Amerikada her 3 kişiden biri ateist dinsiz.Zaten ha ateist olmuş ha deist ha agnostik.Aynı pisliğin laciverti ve renk tonları.Ateistlerin %95i kürtaıj destekliyor.Hepiniz bebek katilisiniz.Mesela sen destekliyor musun kürtajı açıkça söyle ?
  20. Jobar

    Ateizme katliam diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Haha güldürme ulan beni.İnsanlıkmış adaletmiş ahlakmış.Ulan ibneliğe eşcinselliğe izin veren sizsiniz.Daha anne karnında masum bebekleri parçalayan sizsiniz.Zinaya fuhşa göz yuman sizsiniz.Tecavüzcüleri katilleri 15 sene bir güzel besleyip sonrada salan sizsiniz.Siz mi ahlaktan adaletten bahsediyorsunuz.Hertürlü pisliğe sapıklığa izin veren sizsiniz.Bebek katili kafirler.
  21. Jobar

    Doğum günün kutlu olsun, Türk Ateist!

    Ulan IŞİDin cariye yaptığı kaç kadın var ? iki bin hadi bilemedin üç bin.Onlarında çoğu geri alındı zaten.Yok sayılır.Demogoji yapmayın.Cariyelik ayrı iş.Tarihte kaldı.Artık cariye statüsünde kadın yok.
  22. Jobar

    Doğum günün kutlu olsun, Türk Ateist!

    O günler geldiğinde görürsün mazaret bildirmeyi yırtmayı sen.Şeriatın emri açıktır.Tecavüzcü recm edilir.Yahudi babandır.Zaten alamazsınız.Siz kimsiniz benim malımı alacaksınız.Bizim reisimiz falan yok.Güvenip dayandığımız Rabbimiz var.O günler geride kaldı artık.Sıkıysa müslümanların kılına dokunun bakalım.
  23. Jobar

    Doğum günün kutlu olsun, Türk Ateist!

    Boş konuşma değişik.Türkiye laik değilse dünyada laik devlet yoktur.Fransa bir Türkiye iki.Laik yönetimlerin icraatlarını ve dine olan düşmanlığını hiç boşuna inkar etmeye kalkma.Tecavüzleri sapıklığı ibneliği önlemenin suçun cezasını gerçek manada vermenin yolu İslam şeriatıdır. Ha cumhuriyet ha krallık değişik.İslam şeriatı olduktan sonra fark etmez.Hukuk ve yönetim yani yasama yürütme yargı tamamıyla müslümanların
  24. Jobar

    Ateizme katliam diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Ateistler ve onların düzeni her yıl tarihte bütün müslümanların öldürdüğünden daha fazla masumu katlediyor.Dünyada her yıl 60 milyon kürtaj yapılıyor.Yani yılda 60 milyon masum insan yani bebek ateistler ve onların kurduğu düzen ve kanunları sayesinde katlediliyor.Yapılan bu kürtajların büyük çoğunluğu nüfüsun büyük çoğunluğunun ateist olduğu Amerika Avrupa ve Çin de gerçekleşiyor.Ateistlerin koyduğu kanunlar sayesinde.
  25. Jobar

    Doğum günün kutlu olsun, Türk Ateist!

    Ulan dangalak 16 yıldır artmadı.16 yıldır internet sayesinde heryerde duyulmaya başladı.Bu ülkeye laik kafirler egemen olduğundan beri ibnelik sapıklık alenen yapılmaya başladı.Kurslarda çoluk çocuğua çöken siz laiklerin eğitim kurumlarında öğrenim görmüş siz laiklerin kanunları ve eğitimi sayesinde ibne olup bu işleri rahat rahat yapan şerefsizler.O aşşağılıkları biz müslümanlar şehir meydanında parçalarız fırsat verilse.Ama siz laik kafirler hapishanede besliyorsunuz.Bide burda ötüyorsun.Laik kafirlerin kanunları sayesinde bu pislikler ortaya çıkıyor.16 yıldır laiklerin egemenliği yokmuş.Han
×
×
  • Yeni Oluştur...