Jump to content

SHORTWAVE

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    328
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

SHORTWAVE Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.190 profil görüntüleme
  1. SHORTWAVE

    Güncelleme

    Alıntıların alındığı iletiler siliniyor bu forumda. Neye itiraz ettiğin belli olmuyor o zaman. Alıntıların tam olması daha iyi.
  2. SHORTWAVE

    Atatürk Artık Aşılmalı

    Japonya pozitivizm felsefesine Meici restorasyonu ile geçiş yaptı. Osmanlıda ittihat ve terakki ile pozitivizm felsefesine geçiş yaptı. Kişiler önemli değildir.Savunulan felsefe önemlidir. Atatürk e itirazını felsefe üzerinden yap. Masonmuş yahudiymiş ingiliz ajanıymış diyerek yapman aptalca bir davranış. Bir tablo yaparsan daha anlaşılır olur.Pozitivizmin savunduğu bu islamın savunduğu bu diye.
  3. SHORTWAVE

    Fast food bağımlılığı

    verdiğim link doktorların başvuru kaynağı. senin verdiğin bağlantılar kişisel bağlantılar. Forumda evrim ile ilgili sorularda evrim ağacını kaynak gösteriyorsunuz.oradan link vereyim belki inanırsın. https://evrimagaci.org/photo/tr/msg-cin-tuzu-zehri-yalani
  4. @Dreimalali foruma hoşgeldin. özledik seni.
  5. SHORTWAVE

    Fast food bağımlılığı

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/19389112/?i=6&from=/10736380/related Msg hakkında söylenenlerin hepsi delilsizdir.
  6. SHORTWAVE

    Fast food bağımlılığı

    Hangi fast food yiyeceğe bağımlı olduğunu merak ettim.
  7. SHORTWAVE

    Fast food bağımlılığı

    Msg katılan fast food yiyeceklere örnek versene? sallayıp duruyorsunuz? msg nin hemofili ve bağımlılık yaptığına dair bilimsel kaynakta bekliyorum.
  8. Frank medrano 59 yaşındaymış ama 25 yaşında gibi görünüyor. 175cm boyunda 75 kiloymuş.
  9. SHORTWAVE

    Şınav sayısını en kısa zamanda arttıran yöntem

    Grease the groove yöntemini biliyor musun? Setlerde tekrar sayısı maksimum tekrar sayısını geçmiyormuş.,%30%50,%60,gibi. Anlamadığım şey maksimum tekrar sayısı altında çalışarak maksimum tekrar sayısı nasıl arttırılıyor?
  10. SHORTWAVE

    Afrin olayı

    https://tr.sputniknews.com/rusya/201801261031986461-rus-askeri-uzmanin-iddiasi-turk-ordusunun-muharebe-kabiliyeti-dusuk/ Rus askeri uzmanın görüşleri bunlar. Yeterince hava desteği kullanılmıyor. Askeri konvoylar karayollarını kullandığı için kolaylıkla tuzağa düşebilir. Türk ordusunun sayısı az. Yeterince hava desteği kullanılmadığı konusunda rus uzmanla aynı fikirdeyim.
  11. SHORTWAVE

    Fast food bağımlılığı

    Kalorisi yüksek olduğu için olabilir.
  12. SHORTWAVE

    Elon Musk -Space X - Tesla

    Sorun ağırlıkta değilde görüntülerde tuhaflıkların bulunması şüpheye düşürdü beni. saturn 5 roketi 16 tonluk ay modulu aya gönderildi. proton roketi ile gönderilen Luna 21 de 6 ton civarında.
  13. SHORTWAVE

    Elon Musk -Space X - Tesla

    Ayın görünen çapının güneşten ufak olması şüpheye düşürdü beni. Birde kağıt parçaları gibi bir sürü şeyler uçuşuyor uzayda.
  14. SHORTWAVE

    Şınav sayısını en kısa zamanda arttıran yöntem

    Ağırlık kullanmadan arttıranlar nasıl arttırıyorlar? https://strengthlevel.com Başlangıç seviyesindeyim hala. Kas erimesi olan hastalar bile düzelip benden ileri seviyeye geçtiler.
  15. SHORTWAVE

    Şınav sayısını en kısa zamanda arttıran yöntem

    Bu yöntemde artık işe yaramıyor. setlerdeki tekrar sayılarını arttıramaz oldum. setlerdeki tekrar sayılarını nasıl arttırabilirim?
×
×
  • Yeni Oluştur...