Jump to content

Thravelyn

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    118
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Thravelyn Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

966 profil görüntüleme
  1. Bu da gericiliğin, yobazlığın bir başka formu. Bu tipler de sürekli doğallığın güzel bir şey olduğu fikrini aşılamaya çalışıyorlar. Mesela doğada çok eşlilik varmış, biz de o yüzden çok eşli olmalıymışız. Ya da ilkel bir Afrikalı ya da Kızılderili kabileyi gösterip "bak bu adamlar ne kadar sağlıklı, özgür, mutlu" demeye çalışıyorlar. Sonra da yok işte "modern dünya insanı köleleştiriyo yaaa" geyiği gelir ardından. Ha bir de başka meşhur bir geyikleri vardır bunların işte eski insanlar doğal besleniyormuş o yüzden daha sağlıklılarmışmış GDO çok zararlıymış teknoloji zara
  2. Thravelyn

    Hızlı okuma

    Sallayacaksan da biraz usturuplu salla. 2 saat 120 dakika demek. Her sayfayı 20-25 saniyede okuyup anlaman lazım. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Hiç mi arada yorulup mola vermeyeceksin?
  3. Thravelyn

    Neler dinlemeyi seversiniz?

    Yabancı olarak Adele, Inna, Lenka, The Cranberries, Greenday, Coldplay, Bon Jovi, Judas Priest, Scorpions, Metallica, Nirvana, Mötley Crue, Twisted Sister, Marilyn Manson, Ozzy Osbourne, Bryan Adams, Laura Branigan, Michael Jackson, Elvis Presley, The Beatles. Yerli olarak Barış Manço, Erkin Koray, Kıraç, Ogün Sanlısoy, Mor ve Ötesi, Manga.
  4. Biraz da müzik konuşalım. Neler dinliyorsunuz?
  5. Ahmet'in konuşmasını dinlerken duygulanmış, ağlamış. Ahmet de "bir şiir okudu diye hapse girenler için" falan diyerek ona gönderme yapmış. Birbirlerini baya bir seviyorlarmış yani. Bu adama niye böyle büyük bir sanatçı ya da filozof gözüyle bakıyorlar anlamıyorum ki. Basit bir türkücü işte. Tayyip yalakası ve bölücü yavşağın teki. Bu adamın hiçbir şarkısının ismini bile bilmiyorum ve bu yüzden de bir eksiklik hissetmiyorum.
  6. Thravelyn

    Fesli Kadir gebermek üzere

    Deminden beri resim atmaya çalışıyorum ama olmuyor.
  7. Tayyip geçen biricik abisi Yunan milliyetçisi püsküllü Kadir'i ziyaret etmiş. Herif açıkça ben Atatürk düşmanıyım diyor. A Haber'in ilgili haberini de izledim bir methediyorlar adamı görseniz tarihçi falan diye saman beyinli oksijen israfları. https://i.hizliresim.com/NZLEpQ.jpg Moruk iyice çökmüş, gidici yani belli oluyor. Keşke söylediği yalanların ve attığı iftiraların bedelini ödeyebilse. Umarım acılar içinde günlerce, haftalarca kıvranır da öyle geberir.
  8. Thravelyn

    Neden iyilik yapıyorsunuz?

    İçimden geldiği için.
  9. Thravelyn

    Esad YPG ile anlaştı şeklindeki haberler

    AKP'nin salakça politikası yüzünden fırsat kaçıyor. Ne diye masaya oturmuyorlar Esad ile bir kere deneseler ne kaybedebilirler? Salih Müslim gibi bir teröristle görüşme yapıyorsun, e bir zahmet Esad ile de yap.
  10. Günlerdir, haftalardır hep bu yönde haberler çıkıyor. Ama en ufak bir delil, kanıt yok. Esad'ın askerleri Afrin'e YPG'yi desteklemek için giriyor diye bir video yayınladılar o da yalan çıktı. Halen daha resmi bir açıklama da yok. Ben Esad'ın YPG ile barışacağına falan inanmıyorum. Bence bu yalan haberler tamamen provoke amaçlı yapılıyor. Türkiye'nin Esad ile anlaşıp ittifak kurma ihtimali onların ödünü patlatıyor. O yüzden de böyle yalan haberlere ihtiyaç duyuyorlar. Ben böyle yorumluyorum.
  11. Thravelyn

    Aziz Nesin'in oğlu Ahmet Nesin YPG yürüyüşünde

    Bence Aziz'in de oğlundan bir farkı yoktu. Kendini bir bok zanneden salağın tekiydi.
  12. Türkiye’nin Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı, İsviçre’nin Lozan kentinden başlayan ve beş gün sürecek bir yürüyüşle protesto ediliyor. Bugün Lozan’da Şehir Kütüphanesinin bulunduğu Placa de laRippon’da düzenlenen bir basın açıklamasıyla başlayan eylemde Cenevre’ye doğru yola çıkıldı. Yürüyüşe İsviçreli örgütlerin oluşturduğu Uluslarası Dayanışma Komitesi'nin yanı sıra çok sayıda Türkiyeli örgüt de destek veriyor. Basın toplantısında yapılan konuşmalar Afrin operasyonuna son verilmesi ve uluslararası dayanışmanın yükseltilmesi çağrısı yap
  13. Şahsen benim için pek de önemli değil. Çoğu zaman ateist olduğumu açıklamaya bile lüzum görmüyorum. Ateist kimliğim ile öne çıkmak istemiyorum. Benim için mesela Türk kimliğim ya da yurtsever kimliğim ateist kimliğimden önce gelir.
  14. Thravelyn

    Zina Resmi Olarak Yasaklanabilir

    Bu AKP zinayı serbest bıraktı muhabbeti nedir? Bunca senedir bu ülkede iki insanın kendi iradeleriyle gerçekleştirdiği şey suç mu sayılıyordu yani?
×
×
  • Yeni Oluştur...