Jump to content

birani

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    65
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

birani Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. birani

    Hz. Süleyman kimdir?

    sen götünü kolla benim işime karışma. sabah kalktığında ailen seni bekaretin bozulmuş ağlarken bulursa hiç şaşırma, kaldığın yerden orospuluğuna devam et.
  2. Bakara Suresi 79. Ayet'de bildirilen elleriyle yazılan kitab, Tevrat değil tabiki, yahudilerden bir kısmı, insanları saptırmak için güya Tevrat'ı baz alarak kendileri uydurma şeylerle "bu ALLAH katındandır" derlerdi. başka bir Ayetde de onlardan bir kısmı Tevrat'ın da kelimelerinin yerlerini değiştirmeye teşebbüs ederek onlara indirilen Kitabı tahrif bile ettiler. ALLAH bunuda Kur'an'da bildiriyor zaten. son Din İslam'la, Kıyamete kadar baki kalacak nurunu tamamlayıp bizi Müstakim kıldı. bunda hala anlaşılmayacak birşey yok. siz illa yahudi olmak istiyorsanız gidin olun. siz zaten yalnız Müslü
  3. birani

    Hz. Süleyman kimdir?

    orospunun çocuğu. başlatan sensin küfür edip hakaret eden sensin üste çıkmaya çalışma ne ananın bırakırım ne de sülaleni. hepinizin üstünden geçerim a.q
  4. birani

    Hz. Süleyman kimdir?

    akilsiz insana onca şeyi söylediğim halde hala inatla kafir olduğu halde kendi cahilliğinin doğru olduğunu savunuyor ya. sizin gibi ahmakların yanında cahillik bile Alim kalır.
  5. birani

    Hz. Süleyman kimdir?

    sen neyin ayağındasın lan manyak? arkadaşın olacak şerefsize bunları söylesene görmüyormusun nasıl alay ediyor İslam'la bide hakaret ediyor.
  6. birani

    Hz. Süleyman kimdir?

    senin gö.tüne giren girmiş neyin hesabını yapıyorsun lan beşpara etmez hiçkimse hatta hiçbir bok? bende senin ananı teyzelerin ve halalarınla gün yapıp her hafta içlerinden birilerini düdüklesem nasıl olur? sonra sende gelsen sende benim ustalık eserim olsan seni anırta anırta üstünde tüm incelikleri tek tek göstersem nasıl olur?
  7. birani

    Hz. Süleyman kimdir?

    yürü git lan iftiralar ederekmi alnın açık yalanlar söyleyip dalavera çevirerekmi alnın açık, bırak lan kendinizi anlatmayın. hala aklamaya çalışıyorsunuz ya. ne şerefsizsiniz be.
  8. birani

    Hz. Süleyman kimdir?

    has.tir lan alnı açıkmış, siz pislik içindesiniz ne alnı ne sırtı ne boynu a.q, siz şerefsizce kalleşlik ederek İslam'a saldırınca kendinizi insan yerine koyuyorsunuz ya, bende size cevabınızı veriyorsam benim Hafız'lığımdan sana ne? yalan ve iftiralarınızı her lafınızda görüyoruz. İslam'a bile bile iftiralarla nasıl saldırdığınızı görüyoruz. bana kendinizi anlatmayın. siz pislikten ibaretsiniz.
  9. birani

    Hz. Süleyman kimdir?

    ne diyorsun lan sen? siz doğru bildirilenide bile bile eğri göstermeye çalışıyorsunuz sizinki inkar değil dahada sapıklık. siz bile bile alay edip eğlenmeye yalan ve iftiralar atmaya çalışıyorsunuz kendinizi bana aklamayın lan. kendinizin ne bok olduğunu siz iyi biliyorsunuz. benimle manyak manyak pazarlık etmeye çalışma, pazarlık etmek istiyorsan geceyarısından sonra jartiyer giyip anayollarda müşteri avlamaya çıkarsın.
  10. birani

    Hz. Süleyman kimdir?

    sen hala alaymı ediyorsun lan o. çocuğu. senin derdin ne? neyin psikolojisini yaşıyorsun ahmak hayvan?
  11. hayır, bunlar bile bile alay ve inkar ettikleri için devamlı aynı lafı söylüyorlar. başkasının iddiası değil bu hepsi aynı laf salatasıyla geçiniyor.
  12. birani

    Hz. Süleyman kimdir?

    bitirelim, sende kusura bakma. ama üstteki mesajı yazanı gör oku, sonra bak bu şerefsiz kafirler nasıl alay edip iftiralar atıyorlar.
  13. birani

    Hz. Süleyman kimdir?

    o. çocuğu. ben senide sülalenide becerip sizi yerin fersah fersah dibine gömeceğim. senin gibi şerefsiz köpeğin nasıl alay edip eğlendiğini yalanlar çevirdiğini herkes görsün.
  14. lan beyinsiz akilsiz yaratık, hem haşa uyduruk diyorsun hemde değişmemiştir diye nasıl iddia ediyorsun manyağa bakın Kur'an'da apaçık şekilde onlar kelimelerin yerlerini değiştirip tahrif ettiler yazıyor sense hala değişmemiştir diye iddia ediyorsun. senin şerefini haysiyetini .............rim. güvensiz olsan nolur akilsiz olsan nolur aynı bokun diğer rengisiniz. sen o pis ağzını kapat artık. üstte cevabını verdim artık dilini nerene sokarsın orayı hesapla şerefsiz herif
×
×
  • Yeni Oluştur...