Jump to content

hartemes

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    39
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

hartemes Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.126 profil görüntüleme
  1. hartemes

    ÜYELİĞİ SONLANDIRILAN KULLANICILAR

    Tüm yazdıklarımın silinmesini ve üyeliğimin sonlandırılmasını talep ediyorum. Zeka seviyesi 50 puanın aşağısında olan dindarların her konuya saldırdığı bir forumda olmanın bir anlamı yok.
  2. hartemes

    Beş parmak hk. yardım

    Benim bildiğim pandalar var.
  3. hartemes

    İslamın gerçek temsilcisi, mümessili kimdir?

    İslamın gerçek temsilcileri belli, kurana ve sünnete harfi harfine uyan IŞID ve El-kaide Bu teröristlerin yaptığı bütün insanlık dışı uygulamalar 1400 yıl öncesiyle aynı. Örnek Müslüman arıyorsanız terör örgütlerine bakın.
  4. Evet, kesin öyle bu yüzden demokrasi, insan hakları, modern bilim, rasyonel düşünce, hümanizm, feminizm, sizden çıktı ve biz inatla bunlara karşı çıkıyoruz. Hurrican artık odana gider misin?
  5. hartemes

    Hristiyanlık gerçekten barış ve sevgi dinidir.

    Hristiyanlık barış ve sevgi diniyse haçlılar Hindistan'dan mı geldi?
  6. Delinin birine sormuşlar "2x2'nin cevabı nedir?" diye Deli cevap vermiş "5" "Olmaz" demişler. Deli sinirlenmiş "5 lan 5! Nasıl anlamazsınız? Nasıl inanmazsınız? Sizin aklınız nerede?" Deliye gülüp odasına göndermişler. Deli bu işte hırs edinmiş,, günlerce kafayı yormuş. Günler sonra kendisine soru soranların yanına gitmiş. "Size 2x2'nin 5 ettiğini basit bir soruyla kanıtlayacağım. Bu sefer sizde benimle hem fikir olacaksınız." demiş. Sırf meraktan "Tamam" demişler. Deli sormuş "10-5 kaç eder?" Demişler "5" Deli kendinden emin bir şekilde
  7. hartemes

    Din kurumlarının bütçesi ne kadar olmalı ?

    Personel sayılarının, yatırım bütçesinin ve çalışanların ücretlerinin milli eğitim ile aynı veya denk olması şartı getirilmeli.
  8. hartemes

    İnsanlık İslam bataklığından kurtulacak mı?

    Avrupa'daki aydınlanma hareketinin İslam tarafından da deneneceğini (Denenmek zorunda olduğunu) düşünüyorum. Önce sapkın inançları için masum insanlara sayısız kötülük yapacaklar. En dip noktaya kadar gidip ellerindeki her şeyi kaybedecekler. Yok olmamak için değişmek zorunda olduklarını kabullenecekler (Sayısız acı yaşatarak ve yaşayarak) İçlerinden reformcu bir azınlık çıkıp yıkıntıları tekrar bir araya getirecek.
  9. hartemes

    İnsanlık İslam bataklığından kurtulacak mı?

    Anlaşıldı sen kara cahilsin. En büyük marifetin okuma yazma öğrenmek olmuş. Bu mesajından sonra seni ciddiye alıp cevap yazmıyorum.
  10. hartemes

    İnsanlık İslam bataklığından kurtulacak mı?

    Sizin din adamlarınız gibi televizyona çıkıp "6 yaşında kız evlenebilir, söz dinlemeyen kadın dövülebilir, asansörde durmak caiz değildir, peygamberin sümüğü kutsaldır, elimi öpen cennete gidiyor vb vb" dersek rahatlar mısın?
  11. hartemes

    İnsanlık İslam bataklığından kurtulacak mı?

    Yaptığımız bir şey yok mu? Ateistler tarafından icat edilen, keşfedilen şeyleri kullanmayı bırakmayı dene bakalım. Daha kendini ifade etmekten aciz sen mi beş para ediyorsun? Müslümanların gelip sapık inançlarını savunmaya çalışırken acılan başlıkların seviyelerini düşürmeleri artık komik olmaktan çıktı. Senin eğitimin ne bakalım liseyi bitirdin mi? Kaç yaşındasın???
  12. hartemes

    İnsanlık İslam bataklığından kurtulacak mı?

    Ağzın lağım gibi, sadece cehalet ve nefretten ibaretsin. Akıl veya erdem sıfır. Kısaca örnek bir Müslümansın. Sen öl kesin cennete gidersin.
  13. hartemes

    İnsanlık İslam bataklığından kurtulacak mı?

    İnsanlık İslam batağından kurtulmayacak. İslam zamanla değişime uğrayarak daha makul bir din olacak (göreceli olarak)
  14. hartemes

    Fesli Kadir gebermek üzere

    Ölmek üzere olan yaşlı ve büyük olasılıkla akıl sağlığı yerinde olmayan bir insandan bahsediyoruz değil mi? Bizim kindar, nefret dolu Müslümanlardan bir farkımız olması gerekmez mi?
  15. hartemes

    Neden iyilik yapıyorsunuz?

    Not: Aptallıkla iyilik aynı şey değildir. Örnek vermek gerekirse kalacak yeri yok diye madde bağımlısı birine evinizi açmanız iyilik değil resmen su katılmamış aptallıktır.
×
×
  • Yeni Oluştur...