Jump to content

Tengrizm

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    612
  • Katılım

  • Son ziyaret

Tengrizm kullanıcısının paylaşımları

  1. Tengrizm

    KIZGIN ATEİST VE MANTIK..

    Git ve bir daha foruma geri dönme şizofren
  2. En güncel ve hassas hesaplamalara göre Evren'imizin yaşı 13.798 milyar yıldır ve bunun üzerinde 37 milyon yılı hata payı vardır. Yani %95'ten yüksek bir ihtimalle Evren'in yaşı en az 13.761, en fazla 13.835 milyar yıldır. Ancak Gözlenebilir Evren'in yarıçapı 46.5 milyar ışık yılı, çapı ise 93 milyar ışık yılıdır! Peki bu nasıl olabilir? Eğer Evren'deki hız limiti ışık hızıysa, 13.8 milyar yıllık bir Evren'in sınırları nasıl olur da Büyük Patlama'da bir noktadan başladıktan sonra 46.5 milyar ışık yılı mesafeyi kat edebilmiştir? Evren, ışık hızından hızlı mı genişlemiştir? Bu son sorunun cevabın
  3. Tengrizm

    Müslüman palavraları.....

    Müslümanların palavralarından biri de dünyanın merkezi kabe gibi yalanlardır.
  4. Tengrizm

    KIZGIN ATEİST VE MANTIK..

    Hocam bende bu trolün yüzünden forumdan sıkıldım.Eskiden foruma girerken iyi hissediyordum.Bu troll yüzünden forumdan iyice sıkıldım.Yönetim bence de artık bir şeyler yapmalı.
  5. Tengrizm

    Müzikle Açalım

  6. Tengrizm

    Müzikle Açalım

  7. Tengrizm

    Müzikle Açalım

  8. Tengrizm

    Müzikle Açalım

  9. Tengrizm

    Müzikle Açalım

  10. Tengrizm

    Müzikle Açalım

  11. Benim hiç sevgilim olmadı.Ve kızlara iyi davranıyorum ama sevgilim hiç olmuyor.Kendi mi çirkin buluyorum.Ve kızların çoğunun tipe ve paraya önem verdiğini düşünüyorum.
  12. Tengrizm

    Ateistlerin en büyük sorunu kanımca şu ;

    Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Ben ateist değilim,ama ateistlerde çok iyi bir insanlar olduğunu düşünüyorum.Aslında bu forum garip değil.Son bir kaç gündür forumda troller olduğu için forum size garip gelmiştir.
  13. Tengrizm

    Ateistlerin en büyük sorunu kanımca şu ;

    Sen Godofwar nickli kişi ile aynı mısın?Çünkü yazı şeklin ona çok benziyor.
  14. Şeriat isteyen kadınlar açıkça aptaldır.Çünkü inandıkları islamda kadınlar ikinci sınıf vatandaştan farkı yok.Örnek vermek gerekirse,kadın erkeğe itaat etmezse dövülür,ve erkek çok eşlilik hakları islama göre vardır.Yani bir erkek dört tane hür kadınla evlenebilir.Tabi bu iğrenç şey olan çok eşlilik islama göre normaldir.
  15. Tengrizm

    evrimciyim müslümanım

    Evet size bu konuda katılıyorum.Ve Kuranı sahtekar müslümanlar evrimi kabul etmemelerine rağmen bilimsel göstermeye çalışmaları da aslında bir sorundur.
  16. Tengrizm

    Kılıçdaroğlu'nun Alevi olmaması

    Kılıçdaroğlu'nun alevi olup olmaması önemli değil.Fakat bu Kılıçdaroğlu CHP'ye hdp sevicileri doldurdu.Şuan ki CHP Atatürkçülükten oldukça çok uzak.
  17. Tengrizm

    Peygambere kıç açan adam

    İnsanlar bu Muhammed'in peşinden gidiyorlar.Gerçi Muhammed'in yaşadığına dair kanıtta yok.Ama insanlar bu saçma sapan şeylere nasıl inanıyor ona da aklım almıyor.
  18. Tengrizm

    Tevrat ve İncil Değiştirilmemiştir

    Tevrat ve incil değişmemiştir.Bunlar müslümanları iddiasıdır.
  19. Tengrizm

    Kuran Başarılı Bir Kitap mıdır

    Kuran başarısız bir kutsal kitaptır.Çünkü Kuranda çelişkiler,bilimsel hatalar ve ilkellik olduğu için Kuran başarısız bir kutsal kitaptır.
  20. Tengrizm

    Kuranda neden Dünyanın yörüngesi mucizesi yok?

    Çünkü Kuran 7.yüzyıl insanın bilgisiyle uydurulan bir kutsal kitap olduğu için,dünyanın yörüngesini bilmemesi oldukça çok normaldir.
  21. Tengrizm

    Şeriatla yönetilen İran'da evlilik yaşı 9

    Çocukları cinsel öbje görmek sapıklıktır ve iğrençliktir. Bu sapık Muhammed ayşe ile 6 yaşında nikahlamış. Müslümler bu sapık Muhammed'in peşinden gitmeleri de tehlikelidir.Batı toplumunda olduğu gibi çocukları bu sapıklıklar dan korumaları ile ilgili kanun çıkması gerekir.Ama bu kanun çok iyi olması lazım.Çocuklarımızı sapık islamcılardan korumamız lazım.
  22. Tengrizm

    İncilde şiddetli ayetler

    Evet size katılıyorum.Kesinlikle tüm dinler insanlık için tehlikelidir.
  23. Tengrizm

    Müzikle Açalım

  24. Tengrizm

    Müzikle Açalım

  25. Petrus 2: 12 Ama anlamadıkları konularda sövüp sayan bu kişiler, içgüdüleriyle yaşayan, yakalanıp boğazlanmak üzere doğan, akıldan yoksun hayvanlar gibidir. Hayvanlar gibi onlar da yıkıma uğrayacaklar. (Isaya inanmayan hayvan gibidir yakalanip bogazlanmasi gerekir) Yuhanna 15/6 Bir kimse bende kalmazsa, çubuk gibi dışarı atılır ve kurur. Böylelerini toplar, ateşe atıp yakarlar. (Isa ya inanmayan kuru tahtadir toparlayin yakin) Luka 19/27 `Beni kral olarak istemeyen o düşmanlarıma gelince, onları buraya getirin ve gözümün önünde kılıçtan geçirin!'» (Burdaki kral bir benzetmedir kendi
×
×
  • Yeni Oluştur...