Jump to content

Scapula1903

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    66
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Scapula1903 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Female

Güncel Profil Ziyaretleri

1.274 profil görüntüleme
  1. Scapula1903

    Tek tanrılı dinlerin kökeni sümer mi ?

    Anladım teşekkür ediyorum.. çok birikimlisin, yalnız bir şey sormak isterim..
  2. Scapula1903

    Orta Anadolu Türkleri neden Türk'e düşman?

    Orta Anadolu türklerinin düşman olmasının nedeni, hala feodal düşünce ve islam fanatizminin etkili olmasıdır. Bu ülkeye eğriye eğri doğruya doğru konuşmak gerekirse, islam fanatizmi osmanlı döneminde girdi. Tabi ondan önce bir bektaşi kültürü vardı fakat o zaman pek rahatsız edici değildi. Bir de şunu söyleyebilirim ki; bu ülke de rönesans yaşanması gerek, yoksa düzelmez. Evet Cumhuriyet döneminde bir ilericilik vardı fakat ondan sonra gelen sağ ve dinci iktidarlar bu ilerici damarı bastırdığı için toplumun önüne, islam fanatizmini servis etti. not; toplum
  3. Arkadaşlar merhabalar öncelikle. Tek tanrı inancının kökeni marduğa mı dayanıyor? (Bilgilerimi yenilemek için bu başlığı açtım eğer açılmışsa kaldırabilirsiniz.) Video; https://youtu.be/6PRJtst8Azc
  4. Scapula1903

    Siroz hastaligi ile ilgili bir soru

    Otopsinin neresi korkunç? Fakülteler de yapmazsan dersten kalıyorsun, ayrıca otopsi sayesinde birçok nedeni belirlenemeyen hastalıkların teşhisi konuldu.
  5. Scapula1903

    Kopekler yavrularina bakamayinca neden intihar eder.

    Türk ateist yemesi normal fakat daha sonrasında, hiçbir şey yemeyip intihar etmesinin altında belirli nedenler vardır. Mesela kuşlar tüylerini kanayıncaya kadar kopartır bunun sebebi bir hastalık unsurudur.
  6. Scapula1903

    Kopekler yavrularina bakamayinca neden intihar eder.

    Evet bende çok şaşırmıştım öğrenince sonradan gözlemleyince alışıyorsun. insanlarla hayvanların birçok ortak genetik hastalıkları mevcut. Buda zaten evrimin kanıtıdır. İnsanda internetten araştırırsan ectopia cordis gibi birçok hastalıkları paylaşır.. Bir makale de okumuştum, köpekler 2 yaşındaki çocuk kadar zeki diye.
  7. Scapula1903

    Kopekler yavrularina bakamayinca neden intihar eder.

    Var ve birçok ortak psikiyatrik hastalıklarda var. Köpekler de ödül-ceza sistemiyle çalışır. Bir at Doğumdan sonra yavrusunu öldürebilir.. bunda şaşılacak bir durum yok.
  8. Scapula1903

    Kopekler yavrularina bakamayinca neden intihar eder.

    Bu davranışın altında psikopatolojik bir sebeb vardır. Genelde köpeklerde anksiyete bozukluğu, depresyon, psikoz gibi.. hastalıklarda görülebilir. Köpekler yavrularını yiyebilir, fakat intihar etmesinin altında Postpartum psikoz denen bu rahatsızlık vardır. Burdan varsayımsal konuşmanın pek mantığı yok belkide önceden terk edilmiştir yada sürekli istismara uğramıştır. Her memeli gibi köpeklerde de üreme zamanı geldiğinde bunu gerçekleştirir.
  9. Sen bu hikayelere inanmaya devam et, yahudiler çok ezildi yahudi musevi apayrı kavramlar karıştırma. Mesela İspanyol yahudileri var vs vs.. kuran bal gibi de değiştirilmiştir. Nat geonun belgeselini izle derim.
  10. Scapula1903

    Kopekler yavrularina bakamayinca neden intihar eder.

    Postpartum psikoz deniliyor tıbbi literatüründe, yavru öldürme eğilimine de infantisit. Görmediğim için yorum pek fazla yapamayacağım.
  11. Nasıl yani Kuran’daki ayetlerin nasıl bir doğruluğu olabilir.? Bak ben 2. Üniversiteyi okuyorum 1. Kimya mezun oldum 2. Vet Fakültesindeyim. Kuran’ı 4 kez okudum. Bilimin hiçbir nesnel kanıtında, kurandaki ayetleri doğrulayan bir makaleye bile rastlamadım. Amma boş konuşmuşsun, bilim dogmatik hiç bir bilgiyi referans olarak kabul etmez. Senin inandığın hikayen, Sümerler’den araklama Tevrat’tan çalmadır. Hatta arap bedevisinden çok musoşun adı geçer.
  12. şener şen filmi gerçek oldu: umre diye şanlıurfa'ya götürdüler... maraş'ta umreye gitmek için başvuran 68 kişi, müracat ettikleri firma tarafından dolandırıldı.firmaya ait otobüslere bindirilen 68 kişi, umre yerine gaziantep ve şanlıurfa'ya götürüldü. otobüste dolandırıldıklarını anlayan kafiledekiler, elbistan'daki yakınlarına haber verdi. vatandaşlar, elbistan ilçe emniyet müdürlüğü önüne gelerek polis ekiplerine konu hakkında bilgi verdi. kafileyi taşıyan otobüsler, ilçe emniyet müdürlüğü önünde durduruldu. umre ziyareti için kişi başı 690 dolar verdiğini iddia eden kafiledekiler, emniyette
  13. Scapula1903

    Varligimizin hikmeti

    Varlığın bir hikmeti yok.. yaşadığımız duygular hormonlar sebebiyle. Düşüncede karmaşık nöronların işi.,
  14. Scapula1903

    Ademle havvanin yalan oldugunun ispati.

    Kuranda Adem ile ilgili ayetler bunlardır; Bakara, 31. Ayet: Allah, Âdem'e bütün varlıkların isimlerini öğretti. Sonra onları meleklere göstererek, "Eğer doğru söyleyenler iseniz, haydi bana bunların isimlerini bildirin" dedi.Bakara, 33. Ayet: Allah, şöyle dedi: "Ey Âdem! Onlara bunların isimlerini söyle." Âdem, meleklere onların isimlerini bildirince Allah, "Size, göklerin ve yerin gaybını şüphesiz ki ben bilirim, yine açığa vurduklarınızı da, gizli tuttuklarınızı da ben bilirim demedim mi?" dedi.Bakara, 35. Ayet: Dedik ki: "Ey Âdem! Sen ve eşin cennete yerleşin. Orada dilediğiniz gibi b
×
×
  • Yeni Oluştur...