Jump to content

spartaküs abaküs

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    164
  • Katılım

  • Son ziyaret

spartaküs abaküs kullanıcısının paylaşımları

  1. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    haha hehe.3.tür.mahlukat.
  2. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Bazılarına kapak olsun özellikle anibal a kapak birakicam.ispati benim ilkokula giderken gördüğüm deniz kenarındaki suların yükselmesi ve metrelerce kara parçasının yok olduğu yer teyzemin yazligidir.bugün giderim gözümle bakarım 30 yıl önceki ruya aynen çıktı.inanmayan olursa ispati kolay.
  3. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Bravo zeki insanlari severim.yeni nesil anakatlarda hala var..ve bilgisayar var olduğu surecede pilde olmak zorunda.
  4. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Çok önemli bir konuya degindin.rüyalar gelecegi gösteriyor.ama dinsel olarak değilde metafizik bilimi olarak.ama kuran da metafizik ayet leri yok.
  5. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Geri zekalı ani mal hala pil destekli yeni nesil 1155 slotlar.o i.3.i 5..i.7..ler hatta x enon 16 çekirdek slotlarda..bile pil var.bırak bu kopy. pastayida önce pil ne ise yarar öğren.clear cmos.. jumpere.pil devresine kısa devre yaptırır ve böylece 30 saniye içinde bios sifirlanir.
  6. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Biz başlatıyoruz anibal flash q çekiyoruz epromlara.fabrikada epromlarada aynı sistem uygulanır.senin anlamadığın su eprom bir parçadan çok bir tür yazılım içerir.ve bu yazılımlar biosta guncellenebilir.biz eproma direk yazılım etmiyoruz.epromu bios üzerinden guncelliyoruz.zaten tek yolda budur.bu biosta eprom ayarlarınıgiremezsin Önce kalavyenin.f tuşlarına basman gerekir.bunu çoğu uzman bile bilmez.çünkü sıradan bir uzman sadece del tuşuna basar ve biosu gunceller.
  7. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Sadece saat değil biostaki tüm cip port ve donanım ayarlarida sifirlanir.çünkü biosun hafızası gecicidir.vevtum6 sistem bir pole baglidir6.bios ayarları fabrika ayarlarina dönerse format atılmaz.
  8. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Sen yazdıklarımı neden okumuyorsun..biyolog mal anibal bios diyorum saat diyorum eprom nerden çıkardın kicindan.. element .uydurmuş.zavallı mahlukat.sen git biyoloji dnani gelistir. Bu işler seni aşar.git evinde bir koca bul evlen.ama bu konulara girme çünkü yazdikca batiyorsun.Ayrıca perim içinde geliştirilmiş devreler var ve pulse var.ekranlarda 2 ye ayrılır kalıcı eprom..bellekleri.sanayi tipi makinalarda olur bilgisayardaki sistem farklıdır.özel bir devre sayesinde.epromlarin bellekleri bosaltilir.yani neymiş anibal hanım.pc eprom.mhafızaları.geciciymis
  9. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Bende 25 yılık bilgisayar donanım teknisyeniyim.aynı zamanda.elektronikciyim ve bugünden itibaren mesleği bırakıyorum.senin gibi vikipediayi bana ornek gösterdiği için.rom belleklere yazılım guncelliyemeye n biri bana gore kalfadir.usta degildir.sen bu kafayla değil 30 yıl 300 yıl eğitim alsan senden bir cacık olmaz .ve lütfen bir daha bana yazma.birde kalkmış vikipediadan ornek veriyor.vikipediayi bilgi veren kaynak biz oluyoruz zaten.
  10. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Pili fabrika ayarlarina. Dönmesin diye koyuyoruz anibal.ram belleğe pil koymuyoruz.kılın görevi belli ucucu bellek silinmesin sabit kalsın ve aynı zamanda saatte sabit kalsın iste bu kadar pilin mm görevi çok basit.yahuuu senin nasıl bir mantigin var.Herseyi tersten anlıyorsun.rem.. belleğe pil koymak ne lannn..böyle bir şey yazmadım bile yuhhh
  11. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    40 yıllık bilgisayarciyim diyorsun.ama rom bellek yazılımları yani bile değişmez diyorsun.sen benimle dalgami geçiyorsun.bios rom yazılımı değilmi.
  12. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Sende bana işini öğretme anakarrta flash bellek olmaz Rom bellegi.olurbiosun asli görevi.donanımdan parametleri.yani mikroişlemci.yongasi veys6.mikroişlemci cipi gibi.donanımdan fiziksel bir bağ kurması.degildir.sen yanlış ogrenmissin.düzeltelim o zaman.fiziksel bağı kuran.çipler ve entegre yongalaridir.biosun görevi basittir.sadece donanımlara komut6 parametresi göndererek.işlemci tam ve harddisk üzerinden.bilgisayara format atılmasını.ve tüm portlari.kontrol etmesini sağlar.biz bu basit konuları 18 yaşında öğrendik .yeni nesilde olsa bilgisayarlarda hala aynı mantikla.çalışan yonga sist
  13. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Rom bellek chipsetler ini ben değiştiriyorum.bende cihaz var.robot sadece rom bellekten chipsetler o degistiriyor.dostum.sadece slotlar. ve işlemci yatağı değişme z.onundisinda.her türlü parça değişir ve takılır.yeterki cihazın olsun Ayrıca dostum.rom bellekler yani rom entegreleride.özel bir cihazla flash q atılarak guncellenebilir.günümüzde hala rom belleği yani biosu ister flash belleğe yazarsin ister rom modullerine istersen seyyar ssd..hardiske yazarsin ve halada yazılıyor Mesele o değil kanki asıl mesele rom bellekler.kalıcı belleklerdir.ama degistirilir.remlerde ucucu bellekle
  14. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Bende rom için demedim zaten Ram bellek için dedim animal..geri zekalı animal.bios pilinin.görevi belli.bios. pili saat pili degildir.sen yazma istersen rezil herif..bios.pilinin görevi.saati ayarlamaktir.pili cikartirsan saatte sifirlanir.biosta internetemi gireceksin yoksa.bizim işimiz harddisteki datalarda..anibal.önce daha belleğin ne olduğunu törende gel karşıma sonra böyle rezil olursun iste.bilgisayarın vga 'dan görüntü alabilmesi için kremler slotlarinda .takıli. olması gerekir.çünkü rem.hafızaları.geçici bellektir.kalıcı bellekler.dökülüp takilmaz.formatta atılmaz.kalıcı be
  15. Size aynen katılıyorum.muslumanlar madem bir tanrıya inanıyor.inandıkları allahu ispatlamak zorundalar.aynı şekilde madem bir tanri yok ateistlerde..saçma sapan tezleri bir kenara bırakıp ciddi biçimde olmadığını ispatlamak zorundalar.yoksa ben gördüğüm bu kısır tartışmalar evren yok oluncaya dek sürer ve bir sonuç alınamaz.
  16. Simdiye kadar okuduğum en mantikli yorumdu tanri için tebrik ederim.bende bu konuda çeşitli tezler hazırlamıştım Tanrinin varlığı yada yokluğu ispatlanamaz demiştim.çünkü tanri kavramı gerçekliği biz insanlarin mantık sınırlarından bağımsızdır demiştim.evreni yaratan fakat evrene hiç bir müdahalesi olmayan gucu yetse..bile müdahale etmek istemeyen bir tanri gerçeğiyle karşı karşıyayız demiştim.
  17. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Bilgisayarda neden bios.. pili varda.diğer cihazlarda yok hiç dusunmedin değilmi.bizim işimiz rom bellekle değilde.ondan.bizim işimiz geçici hafızası olan elektrikler kesilince on bellekten sistem dosyaları silinen kaydetsek bile datalari eğer ram.belleğinde geçici olduğundan bizi koruyan tek şey biostaki rom bellektir.rom bellek remler degildir diyorum.biostaki..çipler..ve entegreler rom belleklerdir diyorum.sen daha bunu anliyamadinki.istersen anakartın üstündeki parçaları tek tek sayım.muhterem.bu iş felsefeye benzemez muhterem.dikkatli ol.
  18. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Bilgisayarlarda rom bellek ramlardir.bu bellekler kalıcı degildir.ben 4 tane donanım mühendisi öğrenci yetiştirdim..rom bellekler bilgisayar dışındaki tüm elektronik cihazlarda kalıcı belleklerdir.dedimya sen önce bilgisayarın çalışma prensibini öğren.bilgisayarlarda kalıcı bellekler chipsetler ve rom entegreleridir.bu entegreleri ve chipsetler çıkarırsak.rom hafizalarida sifirlanir.yani bilgisayarların hafıza belleği rom değil ramlardir.
  19. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Rom bellek yani remler slotlarindan.çıkarıldığında uçucu belleklerdir.ayrıca bios..pili..yada cmos clear.jumper leri vardır.bu jampirlar.bios m. cipi bozulduğunda hafizada sıfırlanir...sen yanlış biliyorsun Bigisayarlarda rom bellekler.bilgisayar av.açıkken resetlersen.. datalarda .rom bellekten..sifirlanir.ama bir receiverin rom belleği kalıcıdır.flash q atarsan sifirlarsin birde yazılım atarsan sifirlarsin.önce bilgisayarın çalışma prensibini doğru bilmek gerekir.sen tam adamına sordun bu işi.
  20. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Az öncede belirttiğim gibi somutsal..gerçekler soyutsal gerçeklerle ispatlanmaz dostum.araştırmalar yapılabilir ama ruya bilimi söz konusu olduğunda 3 veya beş saniye süren rüyalar değil rom hafizamizdur.ve hafizamiz bize bu gerçekliği anlikmis gibi algılatir..gördüğümüz her ruya birer romandir.hatta ben sana çok ilginç birsey soylim rüyaların devami olanrüyalar vardır..sen bir ruya görürsün Ve 7 yıl sonra o rüyanın devamını görürsün.bir ornek verim.birde sabit rüyalar vardır.ruyada asker olduğunu görürsün ama bir turlu terhis olamazsın.işin en ilginç yanida su asker olduğunu farklı versi
  21. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Biyoloji bilimi türlerin kökenini ispatliyabilir.biyoloji bilimi fotosentezi görsel olarak ispatliyabilir.buna saygı duyarım.biyoloji bilimi her turlu sinirsel oldugunu düşündüğümüz soyutsal gorselleri ispatliyabilir.biyoloji bilimi bana dnamdan gercek atalarimi bulabilecek bir bilim dalidir.biyoloji bilimi bana topraksız domates ve biber geliştirebilir bir sistem kurabilir.seralar.ama siz konusu soyutsal kavramları incelediğimizde biyoloji bana hiç bir şey veremez.bu konuda metafizik ve matrix felsefesi bana rüyaların soyutsal gerçekliğini anlama da yardımcı olacaktır. Hiç şüphesiz.çünkü soyu
  22. spartaküs abaküs

    Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.

    Dikkat ederseniz.ruyalarda. konusamiyoruz duyamiyoruz tat alamıyoruz.göremiyoruz gördüğümüzü sandığımız görsellik anlık birer rom hafıza bellegimizde uçup gidiyor.ornek verirsek 8 saat boyunca uyuyan beyin 8 saatt boyunca görünen görsellik bize anlikmis gibi geliyor.bazende hiç hatirlamiyoruz.yani sonuç olarak ruyalarimizda soyut gerçeklikle karşı karşıya kalıyoruz.5 suyu organimiz görsel olarak var ama çalışmıyor.basit bir ornek veri cem ruyalarda bedenimiz in gölgesini göremiyoruz çünkü sinirsel bir gerçeklikle görsel olarak bir bedenin gölgesi vardır.gölge hem soyuttur hemde somuttur yani g
  23. Tanri yoksa neden ruya görüyoruz.ruya bilimini açıklamak için matrix felsefesini kullanalım.biyoloji bilimi bu konuda yetersizdir.çünkü biyoloji somutsal gercekleri ispatliyabilir.ama ruyalarda yaşananlar soyutsaldir.yani ispatlanamaz.ama göreceli olabilir.herşey sinirsel bir beynin algisidir.ve bu beyin tamamen bir soyutsal bir sisteme bağlıdır.bu sistem 2 ye ayrılır.yaşam oncesi.somutsal yani sinirsel görsellik ölüm sonrasi da soyutsal.görsellik.ölüm sonrasi soyutsal bir görsellik vardır.iste bu gorsellikte zaman ve mekan kavramı yoktur.gördüğümüz görsellik bize aslında bir cismin gölgesini
×
×
  • Yeni Oluştur...