Jump to content

Yaratici

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    195
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yaratici kullanıcısının paylaşımları

  1. Hangi venizelos balkanlarda oluk oluk türk kanı akıtıp Mustafa Kemal in şerefine bola tertip edip,İsmet İnönü nün iskelede karşılayarak karısı venizelos un kolunda giderken İsmet in 5 metre geriden onları takip ettiği ve tertip edilen balo da Mustafa Kemal in manevi kızıyla dans etme şerefine nail olan venizelos mu ? ? Çok tuhaf geldi yazarken bile
  2. Yaratici

    Çok eşlilikle ilgili

    Mustafa Kemal ile ateitlik arasinda nasıl bir bağlantı kurdun ? Yani ateist olmak Mustafa Kemal'i sevme gerekliliği mi doğuruyor.Hala zeka ile alakalı konuşma cüretini bulabilmen çok acıklı.
  3. İroni yapmayı bile beceremiyorsun be arkadaş.Meseleye benim aktroll olmam gibi asılsız iddialarinla kışkırtma ve bilgiden yoksun bir sataşma pozisyonuna getirmeni anliyorum.Ama bu ucuzluga gelmem ben.Benim Sevr i övdüğümü düşünerek Lozan Sevr üzerinden anlamsiz laf sokma cabalarinida acizligine veriyorum.Okudugunu idrak etmekten acizsin.Yapacak bir şey yok bu konuda.
  4. Okuduğundan bunu anladiysan evet çok şey öğrenebilirsin benden,okuduğunu anlamaktan başlaya biliriz mesela.Tayyipci olduğum iddiasında niye bulunuyorsunuz anlamıyorum.İslamiyeti elestirince yahudi hristiyan olduğumuzu iddia edenler gibi ? İkisinide sevmiyorum benimsemiyorum.Ben halkımızı ön planda tutuyorum şahısları değil.Ne dine tabi olup dini şahıslara tapmıyorum nede siyasi bir yapiya en azından Türkiye'de destekleyeceğim bir ideoloji olmadığı için tabi olupta şahıslara tapmıyorum.Bu dini tartışmalarda size yaftalar yaistiranlara cahil deyip burda yaftalama yapmanızda kumaşınızı gösteriyor
  5. Yaratici

    Çok eşlilikle ilgili

    İflah olmaz bir cahilsin be kardeş.Ugrasma buralarda zeka gelişimi ile alakalı bir eğitim al sonra katıl buraya 0 bilginle burada komik duruma düşme.Yazi tura da cikarttigin %50 ihtimalden sonra,kadın ve erkek sayısı bir birine denk iken demissin.Ben neredeyse aynıdır diye bir şey göremiyorum.Ayrica istisnai ipneler dışında hepimiz erkeğiz lafın sadece olasılık hesaplama da değil biyoloji ve anatomi konusunda da ne kadar iflah olmaz bir cahil olduğunu ortaya koyuyor.
  6. Sen zeki birisin ama burdaki perspektifin yetersiz güzel kardeşim.Osmanli'nin savaşı kaybettiğini ve masada elinin güçsüz olduğunu zaten reddeden tarih biliyorum demesin.Zaten nokta atışı da o Lozan Sevr e göre daha mı iyi bir antlaşma tabiki sevri kötü bir anlaşma olarak kabu edersek kötünün iyisi bir anlaşma.Ama asla iyi bir anlaşma değil.Mesele de o zaten kardeşim Avrupa'ya yardakcilik yapacak cumhuriyetçi tayfaya bir kaç iltimas geçilmiştir.Turkiye cumhuriyet i 100 sonra lozani aşmaya calisiyor hala,lozanda Sevr den artı elimizde kalanlarin Türkiye'nin geleceğinde ne gibi yararı olmuştur b
  7. Konu Mustafa Kemal Tayyip le alakali değil.Onunla alakalı görüşüm ne bilmiyorsun.Mustafa Kemal in İnkılap tarihinde anlatıldığı gibi biri olmadığını gayet iyi biliyorum.Biraz gerçekçi olun islam düşmanlığınızı bior tarafa bırakarak olayların sonucunda kim menfaat sağlamış Osmanlı'nın yıkılması kime yaramış kim yıkmaya çalışmış amaçları aynı olan icerdekiler ve disardakiler amaç gerçekleşince nasıl bir yol izlemiş bunlara bakacaksın.
  8. Yaratici

    Çok eşlilikle ilgili

    Analarınız, kızlarınız, kız kardeşleriniz, halalarınız, teyzeleriniz, erkek kardeşin kızları, kız kardeşin kızları, sizi emziren analarınız, süt bacılarınız, eşlerinizin anaları, kendileriyle birleştiğiniz eşlerinizden olup evlerinizde bulunan üvey kızlarınız size haram kılındı. Eğer onlarla birleşmiş değilseniz (evliliğiniz son bulduğunda) kızlarını almanızda size bir sakınca yoktur. Kendi sulbünüzden olan oğullarınızın eşleri ve iki kız kardeşi birden almak da size haram kılındı; ancak geçen geçmiştir, Allah çok bağışlayıcı ve esirgeyicidir. Nisa 4-6-22-23-24 ne demek istedi onu mu kastetti
  9. Yaratici

    Çok eşlilikle ilgili

    Konuyu ne yapıp sulandırmışım önce onu söyle ?Sonrada uslubumu begenmedigin adamın karşı cevabındaki üslubuna bak.Sonrada şunu düşün bu iki kişi daha önce bir birine temas etmiş iki kişi demek ki bir birine nasıl hitap ettikleri beni ilgilendirmez de mesela.O o üslupla konuşulacak bir insan.Sen merak etme kime nasıl konuşmak gerekiyorsa öyle konuşuyorum.
  10. Yaratici

    Çok eşlilikle ilgili

    Ulan mal nesini anlamiyacak insanlar yazı ve tura gelme ihtimali ile kadin ve erkek olma ihtimalini mukayese etmişsin ihtimal yüzde elli olduğuna göre kadın ve erkek sayısı her zaman aynıydı demişsin daha ne diyeceksin millet okuyor yazdığını bu kadar salak olma artık. ?
  11. Yaratici

    Çok eşlilikle ilgili

    Muhammed Aişe yi ilk ihtilamina kadar sinayarak mi almıştır ?
  12. Yaratici

    Çok eşlilikle ilgili

    O önce Kuran'da kendisini gönderdiğini iddiaa ettigi Yakup un iki kız kardesle evlenmesinde iki kız kardeşi eş almanın sapıkça bir düşünce olduğunu düşünmeyip yine Kuran'da iki kız kardeşle evlenmenin yasak olmasını izah etsin. İki defa sordum heraldee jeton düştüğünden cevap vermedi.
  13. Yaratici

    Çok eşlilikle ilgili

    Senin zeka seviyenin 0 in bile altında olduğundan şüphem yoktu.Bir parayı havaya attığında yazı yada tura gelme olasılığı dik gelme olasilgini iki ihtimale de eşit dağıtmış olalım rüzgar vs. diğer etkenlerde iki tarafında eşit ihtimalle gelebilecek şekilde stabil olsun attığında ihtimal yüzde elli yüzde ellidir evet.Ama bir sonraki atışında da ihitmal yüzde elli ellidir.Yani on atış üst üste atsan bile tek tarafın 10 defa hatta bin defa üst üste gelme ihtimali var.Bu olasılık hesaplamayı da mı okulda öğrettiler sana akıl yoksunu ?
  14. Osmanlı müslüman devletti İslami yüceleştirmekle arapları yüceleştirmek arasında dağlar kadar fark var.Osmanli nin tarih boyunca en önemli düşmanları Araplar ve farslar olmuştur.Osmanlinin en büyük askeri harakatlari doğuya olmuştur batıya değil.Osmanli İslamiyeti yaymak için değil her türk devletinin hedefi olan Kızılelma ya ulaşma gayesi ile savaşmıştır.Şayet Osmanlı politikası asimilasyon olsaydı,500 yılda araplar,500 yılda Yunanlar,600 yılda Kürtler ve Ermeniler Makedonlar Arnavutlar vs.vs. 1900 lu yıllara gelindiğinde tarih sayfalarında adı geçen artık ortada bulunmayan milletler olurdu.
  15. Aynen bu adamlar Türkçü olmadıkları arapçı oldulari için Memluklerle savaştı.Arapci olup Arapları baş tacı ettiği için Araplar ihanet etti Osmanlı ya.
  16. Nerde Rum Ermeni kalıntısı varsa Mustafa Kemal üzerinden asıl Türklere Türklük öğretiyorlar.Muslumansa arap oluyor farklı dini inanca sahip olunca türk olunmuyor kafaya bak.Mustafa Kemal bile bu denli cahili görse Selanik e doğru domaltir bunları ?
  17. Türklük tekelinde salağın istediğini türk sayıyor istemediğini türk saymıyor.Mustafa Kemal oluşturdu sanki türk ırkını salak türk tarihinden bir haber yargı dağıtıyor.Sifir bilgi sonsuz imanla Mustafa Kemal e tapıyor.
  18. Yaratici

    Çok eşlilikle ilgili

    Yakup ve Muhammed in tanrısı aynı ilah mıdır Hasan bey.
  19. Yaratici

    Çok eşlilikle ilgili

    Yakup ve Muhammed in Allah'ı aynı Allah mıdır ?
  20. Yaratici

    Tanrı iyi insanları sever, kötü insanları sevmez.

    İyilik ve kötülük insanların ahlak düzenine ve geleneklerine göre şekillenmiş kavramlar.Yani iyilik ve kötülük göreceli şeyler yani once bahsettiğin tanrı neye iyi neye kötü diyor onu söyle
  21. Canlıların varolması tesadüf değildir.Enerji varsa canlılığın ortaya çıkması tesadüf olmaz.Tesaduf olarak ortaya çıkan canlı türleridir.Yani insanın bu şekilde evrilmesi,hayvanların farklı farklı şekillerde evrilmesi ve farklı özellikler kazanması tesadüfidir.Bilimin cevabını aradığı şey artık canlılık nasıl oluşmuştur değil buna sebebiyet veren metaryallerin nasıl ortaya çıktığıdır. Celal hoca gibi aklı ile düşünen düşüncesini maddeyle ispatlamak için araştıran ve deney yapan insanların konuşmalarını takip et. Arap bedevisinin milyon tane çelişki olan kitabına iman etmeye deva
  22. Bu sorulara cevap vermeden sana tek bir soru sorarak videodaki malın nasıl sacmaladigini anlamana yardımcı olayım mi ? Gerçi çok basit olacak o örneği anlayacak kadar bile idrak yolların açık mı şüphelerim varda.
  23. Yaratici

    Adından başka Türkiye diye bir ülke kaldı mı?

    Anlaşılmayan Türkçe ne ı ları klavyenin otomatik i yazması ş leri s yazması ve benimde bunu senin anlayacağını düşünerek düzeltmemem mi ? ? Yeterince basit cümle yazanlar ve kolayca anlaşılan basit şeyler konuşanlar var.Onlara alışık olup anlamak için seni düşünmeye itecek cümleler kurduğum için kusura bakma lütfen ?
  24. Yaratici

    Adından başka Türkiye diye bir ülke kaldı mı?

    Konunun ne olduğunu tekrar okuyup,yazıyı tekrar gözden gecirmeni tavsiye ederim o zaman ?
  25. Yaratici

    Adından başka Türkiye diye bir ülke kaldı mı?

    Ben seni gayet iyi anladım da sen beni anlamamssin.Hitler in zalimligi bilmem ne seyimde bile değil benim bahsettiğim üstün ırk projesi tek tipcilik.Hitlerin ideasi hayata gecseydi şayet çok kısa süre içerisinde dünya kültürlerine çok büyük zararı olacaktı.Diger dinlerden daha çok İslam'da tek tipcilik aşılanıyor.Sen bir hristiyan yada yahudi de Musa,İsa böyle giyiniyormus çömelerek oturarak su iciyormus şalvar giyermis gibi bir şey görüyor musun.Sadece İsrail sınırlarında yaşayan yahudileri şeklinde semalinde yahudi oldugunu belli eden izler görürsün oda Araplardan israilogullarini ayristirma
×
×
  • Yeni Oluştur...