Jump to content

zerdüşst

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

zerdüşst Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. zerdüşst

    AKP ne zaman biter?

    Güncelleme olayı çok zor ,çünkü güncelleme yetkisine sahip olanlar bu günün toplumundan bi haberler ? Sanal gerçeklik gözlüğü ile seks yapmak günah mı ? O bunun için doğruyu nereden bilecek ? Bırak sanal gerçekliğ '' gözlük '' takmamış hayatında.Elimide akıl ve vijdandan başka bir klavuz kalmıyor.
  2. zerdüşst

    AKP ne zaman biter?

    Ben sadece bu ülke için değil genel olarak dünya ve diğer ülkeler için ciddi bir değişim ve dönüşümün olacağına inanıyorum.Çünkü bilgi artık çok hızlı yayılıyor, yalan eskisi gibi yatsıya kadar değil en fazla 2-3 saniye ayakta kalıyor. Hadi din adamları kalksın fetva versin , sosyal medyada yalan söyleyen ve yalan haber yapan trollük yapanların yeri cehennemdir ! Bunu ne zaman yapacaklar ? asıl güncelleme budur.
  3. zerdüşst

    AKP ne zaman biter?

    AKP ve benzeri bütün zihniyetler ne zaman son bulur ? 1-Liyakat esas alındığında. 2-Bilim ve Akıl rehber olarak alındığında. 3-İnsanlar bir birine saygı ve sevgiyi öğrendiğinde. 4-Sanat,kültür önemli ilgi alanları olduğunda. 5-Nefretin bittiğinde.
  4. zerdüşst

    Atatürk Artık Aşılmalı

    Atatürk'in aşılması demek ''Aklın ve Bilimin aşılmasıdır'' siz öyle bir önderi nereden bulacaksınız. ?
  5. zerdüşst

    RTE:İslam güncellenmeli

    Cumhur başkanı güncellenmeli dedi. Herkes güncellenmeli demeye başladı. Birşeyleri güncellemeye başlamak içi ilk ve tek yol dürüst olmaktır.Dürüst olunca insan her şey yerli yerine oturur.
  6. Atarürk'e dil uzatanlar kendi ahmaklıklarından dil uzatıyorlar.Gün gelcek ve Atam anlaşılacak, örümcek beyinliler Atatürk size namaz mı kılmayın diyor, Atam size oruç mu tutmayın diyor, yapın ama dürüst olun ve insan olun.
×
×
  • Yeni Oluştur...