Jump to content

rastar

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

rastar kullanıcısının paylaşımları

  1. hass........lan. bunun gerçek olduğunu nerden biliyorsun? taş devri diye bir devir yaşanmadıki gerizekalılar mağara adamımıydı lan insanlık? nerde sapıklık var ordan bir yol tutturuyorsunuz. Dinlerin katkısı olmamış lafa bak. o yüzden o kadar kavim helak oldu Dinsiz yaşayıp azgınlık ettikleri için. o yüzden onlardan bize bir hiç kaldı değilmi? siz gerçekten ahmaksınız. o kadar şey yazdım günümüzde insanlık hastalıktan ondan bundan ölüp duruyor bu hala insanlık 35 yıldan 70 yıla uzadı diyor. kafa yok sizde.
  2. rastar

    RAHMAN KİMİN İSMİ?

    lan beyinsiz, Gaybı ALLAH'tan başka bilen yok ama O izniyle kullarından dilediğini vakıf kılar. örnek Melekler ve Peygamberler sen nerden bileceksin lan cahil şerefsiz sen bilip bilmeden ne konuşuyorsun şerefsizin çocuğu güven beyinsizi?
  3. rastar

    RAHMAN KİMİN İSMİ?

    Ayet'in meali böyle değil, zaten aklını kullanmayan pislik sensin çarpıtarak yazdığın yine sana döndü beyinsiz mahluk.
  4. rastar

    RAHMAN KİMİN İSMİ?

    gerizekalı zaten Hz. Hızır, ALLAH'ın kendisine vahyettiği kuldu. kendi kendine yapmadı onları sen nerden bileceksin lan iftiracı şerefsiz? yalan söyleyip iftira atmaktan başka bir bok yemiyorsun güven salağı.
  5. rastar

    RAHMAN KİMİN İSMİ?

    sen o ağzını topla yoksa bağırsaklarından ağzına kadar kolonoskopi yapmaya başlarım güven şerefsizi. çelişki sizin orospuluğunuzda. siz öyle anlamak istiyorsunuz senin kaç defa alay edip bile bile saptırdığını gördük. bana kendini anlatma beyinsiz herif.
  6. rastar

    RAHMAN KİMİN İSMİ?

    çocukların ölüp ölmemesi senimi geriyor? o çocuklar yarın küfre girmeden ölüyorsa bu onlara Rahmet'tir. ALLAH'tan insanlara gelenlerden nelerin hayra nelerinse onların başına hakettikleri için bela olduğunu bilemezsiniz siz bu kafayla beyinsizler. bak bu haberi oku, https://www.sabah.com.tr/dunya/2012/01/07/dunya-tarihini-degistiren-rahip Hitleri 4 yaşındayken bir rahip donmaktan kurtarmış, sonrasında dünyayı kana bulayan bir diktatör oldu. eğer ölseydi hayrına vesile olacaktı. yaşayıp kendi iradesiyle sapıklığı tercih ettiği için Ebedi Cehennem'lik oldu. se
  7. rastar

    RAHMAN KİMİN İSMİ?

    gerizekalılar Cennet'e girip kandırmadı Cennetin kapısında Hz. Adem'le eşine seslenerek kandırmaya çalıştı, sonunda da oldu
  8. rastar

    RAHMAN KİMİN İSMİ?

    bu beyinsiz ahmak alay edip yalan ve iftira çevirmek için malzeme arıyor kendine. gerizekalı beyinsiz güven salağı, Bakara 34. Ayet'de şeytanın cinlerden olduğu belirtilmemiş, ama Kehf Suresinde belirtilmiştir. zaten Bakara Suresinde hani Meleklere secde edin demiştik buyuruluyor, sonradan şeytanada secde emri geliyor, bu ifade, şeytanın meleklerle bir yaratıldığını göstermezki gerizekalı ahmak. ulan şerefsiz, Muhammed 4. Ayet Enfal Suresi 12. Ayetde bildirilen boyunlarını vurun parmaklarını vurun ifadeleri, kafir olup aynı zamanda Müslümanlara karşı saldıranlaradır, sen küfür eden
  9. ya defol git, sen soyunu sopunu inkar etmeye devam et başka bir bok yemezsin.
  10. gerçek bilim ve teknolojiyi kötüleyenler insanları cahil bırakıp boyundurluğu altına almaya çalışan şerefsizlerdir buna katılıyorum ama ilk insanlar 20 30 yaşında ölmüyordu bunları uydurma. şu anda 7 milyar insandan çok az bir kısmının 100 yaşına kadar yaşaması bir başarı değildir. halen bir yılda yeni doğan kaç bin çocuk ölüyor sayısı milyonları bulan kaç insan ihtiyarlığına varamadan hastalıklardan veya başka sebeplerle ölüyor bunları düşünmüyormusun? ailenden yada akrabalarından 70 80 yaşını gören varsa şükret, uzun ömür teknoloji sayesinde olmadı bunuda bilim ve teknolojiye karıştırmayın.
  11. rastar

    RAHMAN KİMİN İSMİ?

    akılsız herif. vaka gerçekleşmeden herşeyin önüne geçilseydi insanlara öğüt ve ibret olurmuydu bu? ALLAH Ezeli ve Ebedi ilmiyle senin Cehennemlik olduğunu bildiği halde amellerini görmeden yaratılmışlara göstermeden seni Cehennem'e atsaydı iyimi olurdu? siz gerçekten Kur'an'dan öğüt ve ibret alacak insanlar değilsiniz. sadece alay edip duruyorsunuz.
  12. rastar

    RAHMAN KİMİN İSMİ?

    küfredenlere niye birşey yapmıyor soruna cevap Ayet; “Şayet Allah zulümleri yüzünden insanları (hemen) cezalandıracak olsaydı, dünyada tek canlı bile bırakmazdı. Fakat onları takdir ettiği bir vâdeye kadar bekletir. Vâdeleri gelince ne bir an öne alabilir ne bir an geriye bırakabilirler.” (Nahl, 16/61) iblis melek değildi isyan edince lanetlendiği için şeytan oldu. lanetlendiği için doğal olarak Cennet'ten kovuldu ama Kıyamete kadar mühlet verildi ona. insanlarada ecellerine kadar mühlet verildi. ecelleri bittiğinde küfürle ölmüş olanlar Rahmet'ten ebediyyen kovulacak.
×
×
  • Yeni Oluştur...