Jump to content

rastar

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne rastar kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Bir saat önce, Türk Ateist yazdı:

     

    Bunlara bütün kalbinle inanıyorsun sen di mi?

    Ama gerçek bu değil. Gerçek aşağıda. Bu grafiği çıkaran da bu forumda uzun müddet yazmış bir biyolog. Kaynağı görselin en altında yazıyor. Google veya Wikipedia'ya "Life expectancy" yaz, gelir.

     

    CrQAm-MUAAA6254.jpg:large

     

    hass........lan. bunun gerçek olduğunu nerden biliyorsun? taş devri diye bir devir yaşanmadıki gerizekalılar mağara adamımıydı lan insanlık? nerde sapıklık var ordan bir yol tutturuyorsunuz. Dinlerin katkısı olmamış lafa bak. o yüzden o kadar kavim helak oldu Dinsiz yaşayıp azgınlık ettikleri için. o yüzden onlardan bize bir hiç kaldı değilmi? siz gerçekten ahmaksınız. o kadar şey yazdım günümüzde insanlık hastalıktan ondan bundan ölüp duruyor bu hala insanlık 35 yıldan 70 yıla uzadı diyor. kafa yok sizde.

  2. 56 dakika önce, güven yazdı:

    geçen burda gaybı allahtan başka kimse bilmez diye yazmıştı bak bilen varmış  hala konuşuyor

     

    lan beyinsiz, Gaybı ALLAH'tan başka bilen yok ama O izniyle kullarından dilediğini vakıf kılar. örnek Melekler ve Peygamberler

     

    sen nerden bileceksin lan cahil şerefsiz sen bilip bilmeden ne konuşuyorsun şerefsizin çocuğu güven beyinsizi?

  3. 58 dakika önce, güven yazdı:

    :lol:

    Yunus 100:Allah`ın izni olmadıkça hiçbir benlik iman edemez. Allah, pisliği, aklını kullanmayanlar üzerine bırakır. 

     

     

    Ayet'in meali böyle değil, zaten aklını kullanmayan pislik sensin çarpıtarak yazdığın yine sana döndü beyinsiz mahluk. 

  4. 57 dakika önce, güven yazdı:

    yav hızır dediyin adam güzel çocuk parkta oynarken kafasını kesiyor ileride babsını ansını günahkar yapar diye demek allah kadar bilgisi var hızırın

     

    gerizekalı zaten Hz. Hızır, ALLAH'ın kendisine vahyettiği kuldu. kendi kendine yapmadı onları sen nerden bileceksin lan iftiracı şerefsiz? yalan söyleyip iftira atmaktan başka bir bok yemiyorsun güven salağı.

  5. 58 dakika önce, güven yazdı:

    olum ademi kandıran seni çoktan akndırmış zaten sen şu an kuran şeytan kitabıdır ona inanıyorsun tanrıdan olsa o kadar çalişkiolmazdı be salako

     

    sen o ağzını topla yoksa bağırsaklarından ağzına kadar kolonoskopi yapmaya başlarım güven şerefsizi. çelişki sizin orospuluğunuzda. siz öyle anlamak istiyorsunuz senin kaç defa alay edip bile bile saptırdığını gördük. bana kendini anlatma beyinsiz herif.

  6. 57 dakika önce, güven yazdı:

    olmazdı ufak  çocuklar doğar doğmaz ölüyor  deli sakatı yaratmış şaka olsun diyemi ahmak. ceheneme  gitmiycemde senin gibi yobaz cahilerin içindemi yaşıycam enset ilşkiden  dölenen herifler. birde KEBAPCI BAŞI ALLAHLA BİR ARADAMI YAŞAYACAĞIM SALAKMISIN SEN

     

    çocukların ölüp ölmemesi senimi geriyor? o çocuklar yarın küfre girmeden ölüyorsa bu onlara Rahmet'tir. ALLAH'tan insanlara gelenlerden nelerin hayra nelerinse onların başına hakettikleri için bela olduğunu bilemezsiniz siz bu kafayla beyinsizler.

     

    bak bu haberi oku,

     

    https://www.sabah.com.tr/dunya/2012/01/07/dunya-tarihini-degistiren-rahip

     

    Hitleri 4 yaşındayken bir rahip donmaktan kurtarmış, sonrasında dünyayı kana bulayan bir diktatör oldu. eğer ölseydi hayrına vesile olacaktı. yaşayıp kendi iradesiyle sapıklığı tercih ettiği için Ebedi Cehennem'lik oldu. sen bir beyinsizsin güven salağı. bunları bilemezsin.

     

     

  7. 57 dakika önce, güven yazdı:

    Sana fazla yazmama gerek yok  kitabın kuranı tam bilmiyorsun daha çok örnek gösteririm  bakın  muhmmed süresi ne diyor hemen cezlandırnayın yedirin içirin sonra öldürün diyor:lol: pekiyi allah zulümleri yüzünden herkesi öldürseydi dümyda canlı kalmazdı soruyorum nuhun gemisinde nuhtan başka insan varmıydı yoktu dimi nuh hayvalamı birleşti be cahil:lol: lut peygamberinin yurdunu alt üst eden Allah ordan kimleri kurtardı 2 kızı bir lut bunlar nasıl ürediler nayse şaraba felan girmeyeyim anlayan anldı. ademi  habayı cennten kovdu  sahi onlar nasıl ürediler bir açıklarmısın o engin bilginle

    Diyanet İşleri: MUHAMMED Suresi 4. ayet:Savaşta inkâr edenlerle karşılaştığınız zaman boyunlarını vurun. Nihayet onları çökertip etkisiz hâle getirdiğinizde bağı sıkı bağlayın (sağ kalanlarını esir alın). Artık bundan sonra (esirleri) ya karşılıksız ya da fidye karşılığı salıverin. Savaş sona erinceye kadar hüküm budur. Eğer Allah dileseydi, onlardan öç alırdı. Fakat sizi birbirinizle denemek için böyle yapıyor. Allah yolunda öldürülenlere gelince, Allah onların amellerini asla boşa çıkarmayacaktır

     

    Diyanet İşleri: ENFAL Suresi 12. ayet:Hani Rabbin meleklere, “Ben sizinle beraberim. İman edenlere sebat verin. Ben kâfirlerin kalplerine korku salacağım. Şimdi vurun boyunlarının üstüne. Vurun, onların bütün parmaklarına” diye vahyediyordu.

     

     

    Oku bakayım şeytan cinmi melekmi şeytanmı. okurken gözümden kaçmadı kahf 50 ayrtinde diyorki arabın çorap kuklası hatırla o zamanı ey put nasıl hatırlasın insanlar bu kadar çelişkili  kitabı anca şeytan yazar . zaten şeytan aytleride var.

    Şeytan Cin midir, Melek midir?

     

    Bakara 34: Hani meleklere: Adem'e secde edin demiştik de onlar hemen secde edivermişlerdi. Sadece şeytan kaçınmış, büyüklük taslamış ve kafirlerden olmuştu.

     

     

    Kehf 50: Ve hatırla o zamanı ki, biz meleklere: Adem'e secde edin, önünde yere kapanın dediğimizde, şeytan dışında hepsi yere kapanmıştı. şeytan cinlerdendi. Rabbinin emrinden dışarı çıktı.

     

     

    Bakara'ya göre şeytan meleklerdendir, aslında Kehf'e göre de meleklerdendir çünkü Allah meleklere emrettiğinde -eğer melek değilse- meleklere emredilen bir şeyi yapmadığı için emirden dışarı çıkmış sayılmazdı ama nedense Kehf suresine şeytanın cinlerden olduğu eklemesi yapılmış.

     

     

     

    bu beyinsiz ahmak alay edip yalan ve iftira çevirmek için malzeme arıyor kendine. gerizekalı beyinsiz güven salağı, Bakara 34. Ayet'de şeytanın cinlerden olduğu belirtilmemiş, ama Kehf Suresinde belirtilmiştir. zaten Bakara Suresinde hani Meleklere secde edin demiştik buyuruluyor, sonradan şeytanada secde emri geliyor, bu ifade, şeytanın meleklerle bir yaratıldığını göstermezki gerizekalı ahmak.

     

    ulan şerefsiz, Muhammed 4. Ayet Enfal Suresi 12. Ayetde bildirilen boyunlarını vurun parmaklarını vurun ifadeleri, kafir olup aynı zamanda Müslümanlara karşı saldıranlaradır, sen küfür edenlere niye birşey yapılmıyor diye sordun ona cevap verdim, küfür edip bide azgınlık yaparak saldıranlara ne olur diye sormadın, öylelerinin a.q senin gibi köpeklerin yaptığı gibi. sen ve senin gibiler reelde karşıma çıksın işte o zaman Muhammed ve Enfal Surelerindeki Ayetlerdekileri tatbik ederim. Dinide hayatınıda soyunu sopunu bilmeyende sensin be beyinsiz. senin zeka olarak bana erişmeye götün yetmez.

     

  8. On 27.02.2018 at 21:17, Thravelyn yazdı:

    Bu da gericiliğin, yobazlığın bir başka formu. Bu tipler de sürekli doğallığın güzel bir şey olduğu fikrini aşılamaya çalışıyorlar. Mesela doğada çok eşlilik varmış, biz de o yüzden çok eşli olmalıymışız.

     

    Ya da ilkel bir Afrikalı ya da Kızılderili kabileyi gösterip "bak bu adamlar ne kadar sağlıklı, özgür, mutlu" demeye çalışıyorlar. Sonra da yok işte "modern dünya insanı köleleştiriyo yaaa" geyiği gelir ardından.

     

    Ha bir de başka meşhur bir geyikleri vardır bunların işte eski insanlar doğal besleniyormuş o yüzden daha sağlıklılarmışmış GDO çok zararlıymış teknoloji zararlıymış... Ulan madem doğal yaşam daha sağlıklı o halde neden ilk insanlar 20-30 yaşında ölüyordu? Neden mesela tarihteki hükümdarlar hep 30-40-50 yaşlarında ölmüş? Neden teknoloji, bilim hızla ilerleyince insanlar birden 80-90-100 yaşına kadar yaşamaya başladı?

     

    Doğal olacaksak eğer mesela anadan üryan gezelim, ormanlarda yaşayalım. Hayvanları canlı canlı parçalayıp çiğ çiğ yiyelim. Hiç traş falan olmayalım kıllı kıllı ayı gibi gezelim. Budur yani doğal olmak.

     

    Bence bunların karın ağrısı şu: şimdi bunlar gerizekalı olduğu için teknolojiye, modern hayata falan uyum sağlayamıyor. O yüzden de sürekli modern yaşamı, bilimi, teknolojiyi kötüleyip kendilerini avutuyorlar.

     

     

     

    gerçek bilim ve teknolojiyi kötüleyenler insanları cahil bırakıp boyundurluğu altına almaya çalışan şerefsizlerdir buna katılıyorum ama ilk insanlar 20 30 yaşında ölmüyordu bunları uydurma. şu anda 7 milyar insandan çok az bir kısmının 100 yaşına kadar yaşaması bir başarı değildir. halen bir yılda yeni doğan kaç bin çocuk ölüyor sayısı milyonları bulan kaç insan ihtiyarlığına varamadan hastalıklardan veya başka sebeplerle ölüyor bunları düşünmüyormusun? ailenden yada akrabalarından 70 80 yaşını gören varsa şükret, uzun ömür teknoloji sayesinde olmadı bunuda bilim ve teknolojiye karıştırmayın. eğer inatla öyle düşünmek istiyorsanız size Hz. Nuh'u (A.S.) örnek gösteririm. kavminin içinde sırf 950 sene kaldı kendiside toplamda 1050 sene yaşadı o zamanlar insanların uğraştığı bilim de yoktu teknoloji de. o yüzden ömür bilim ve teknolojiyle kontrol edilemez. tıbben ölümü kaçınılmaz bebek, genç, yaşlı kimler var da hayatına eskisindende iyi olarak devam ediyor, kimler var da sapasağlamken hayati riski yokken aniden ölüyor.

  9. On 12.03.2018 at 21:24, güven yazdı:

    Tepki ye Kuran da her zaman olduğu gibi yanıt gelmekte gecikmez. Neden bunları en başından söyleyemedi acaba diye soru sormak da aklı selimlerin işidir.

     

    akılsız herif. vaka gerçekleşmeden herşeyin önüne geçilseydi insanlara öğüt ve ibret olurmuydu bu? ALLAH Ezeli ve Ebedi ilmiyle senin Cehennemlik olduğunu bildiği halde amellerini görmeden yaratılmışlara göstermeden seni Cehennem'e atsaydı iyimi olurdu?

     

    siz gerçekten Kur'an'dan öğüt ve ibret alacak insanlar değilsiniz. sadece alay edip duruyorsunuz.

  10. Bir saat önce, güven yazdı:

    EY MÜSLÜMANLAR ŞEYTAN DEDİYİMİZ MELEK ALLAHA O KADAR İBADET EDİYOR ADEME SECDE ETMEDİ DİYE CENNETEN KOVUYOR BİRDE ŞEYTANLAŞTIRIYOR. BU RAHMANA YANİ ALLAHA KÜFÜR EDENLERE NİYE GIGINI ÇIKARMIYOR YOKSA MOHMU YAZDİ BU KİTABI YEMENLİ RAHMANDAN YARDIM ALARAK LÜTFEN MANTIKLI BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM

     

    küfredenlere niye birşey yapmıyor soruna cevap Ayet;

     

    “Şayet Allah zulümleri yüzünden insanları (hemen) cezalandıracak olsaydı, dünyada tek canlı bile bırakmazdı. Fakat onları takdir ettiği bir vâdeye kadar bekletir. Vâdeleri gelince ne bir an öne alabilir ne bir an geriye bırakabilirler.” (Nahl, 16/61)

     

    iblis melek değildi isyan edince lanetlendiği için şeytan oldu. lanetlendiği için doğal olarak Cennet'ten kovuldu ama Kıyamete kadar mühlet verildi ona. insanlarada ecellerine kadar mühlet verildi. ecelleri bittiğinde küfürle ölmüş olanlar Rahmet'ten ebediyyen kovulacak. sonra isyan etmiş o şeytan da, ve isyan eden tüm insanlar da hakedecekleri ebedi Cehennem Azabını görecekler. buna sende dahilsin, Peygamberimiz hakkında moh diye yazma dişlerini eline dökerim güven salağı.

×
×
  • Yeni Oluştur...