Jump to content

evrimcirousseau

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

evrimcirousseau Hakkında

  • Derece
    Member

Contact Methods

  • Website URL
    medium.com/@presidentcofhil

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Acının olduğu her yerde
  • Interests
    Bilim(bilhassa nöroloji),felsefe,sanat.

Güncel Profil Ziyaretleri

1.070 profil görüntüleme
  1. evrimcirousseau

    MUHAMMED YAŞADI MI?

    Bu konudaki argümanlar son derece mantıklı. Bence mhmmd az inanana malik lokal bir peygamberdi. Bilahare ibn ıshak taberi filan siyerler yazdı. Emevi,abbasi iktidarının etkileri ışte. Bu arada siyerler ekseriyetle zayıf hadisler kopyalanıyorlar. bi siyer bilgisi 'kertenkeleye cihad' hadisinden daha az sahih.
  2. evrimcirousseau

    Adamlar haklı beyler !

    deli mhmmd kuyuya bi tane taş atmış gerisi malum. batı ve modernite yüzünden islâm alemi zorunlu bir değişim sürecinden geçiyor.
  3. benim anlayamadığım şey, siz ateist misiniz? bu arada size skocaxin yazılarını tavsiye ederim. Türkçü pozitivist materyalist lâdini bir skeptik olarak bu benim vicdani görevim. ?bu arada hakkaten bigbangin yeni yorumları ortaya çıkıyor. evrenin ezeli olmadığı keşfedilip bizle dalga geçen dinciler şimdi n'apcak bakalım. evrenin içinde bulunduğu bir sistem var büyük olasılıkla. O ezeli. (tabiki en nihayetinde hipotez)

    Link bu krds

  4. evrimcirousseau

    Evrenin Varoluş Teorileri

    Konu hakkında ilginç bir hipotez... http://khosann.com/evren-4-boyutlu-bir-kara-delik-mi-yeni-teoriye-gore-buyuk-patlamaya-4-boyutlu-bir-yildiz-patlamasi-yol-acti/
  5. evrimcirousseau

    Evrenin Varoluş Teorileri

    http://khosann.com/evren-4-boyutlu-bir-kara-delik-mi-yeni-teoriye-gore-buyuk-patlamaya-4-boyutlu-bir-yildiz-patlamasi-yol-acti/
  6. evrimcirousseau

    Evrenin Varoluş Teorileri

    Alternatif teorinizi saygın bir bilimsel ortamda ispat edebilirsiniz. Ya da hipotezinizi
  7. evrimcirousseau

    Zühal OLCAY'ın cezalandırılması..

    Fakat islâmcı ideoloji pek saygı duyulacak gibi durmuyor hakkaten elimden gelse bütün fıkıh kitaplarını yakarım. O derece
  8. evrimcirousseau

    Evrenin Varoluş Teorileri

    Big bang için illa bir tanrı mı varolmak zorunda? Daşş gibi kuantum dalgalanma var.Töbe estâğfiruttabiat ya, nasıl bir idrak seviyeniz var hala anlamış değilim. Bu arada selamlar forum ahalisi *ayrıca bing bang ne a*ına koyayım
  9. hocam sizce bu memlekete Fransız ihtilalindeki gibi bir süreç uygulanmalı mıdır? Jakobenlik olmalı mıdır?

  10. evrimcirousseau

    Yıldızların yerlerine yemin etmek

    Dutdutuduu ben bir tanrıyım. Adım da allah (el-ilah)şimdi peygamberime bi tane kitap nüzûl ettireceğim. İçindeki konular şöyle olsun; evrenin sırlarını boş verelim,peynir küfünden nelerin imal edilebileceği vesaire bu gibi bilgilerden VAZGEÇELIM. Ama muhammedin saçmasapan sorunları tmm buna okeyim. her neyse, daha fazla taklit edemeyeceğim. Cidden şu arap ulusunun diğer ulusları asimile etme programı olan islamdan fevkalade mertebede tiksiniyorum. Selametle..
  11. evrimcirousseau

    Zühal OLCAY'ın cezalandırılması..

    hocam bu arada ben de biraz atlamış gibi olacağım da sizce bu memlekete Fransız İhtilalindeki gibi bir jakoben idare gelmeli midir? Bu hakikaten lazım mıdır? yahut seküler despotizm. Evet ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  12. evrimcirousseau

    Zühal OLCAY'ın cezalandırılması..

    Of of muhteşem. Arkandayız reyiz hülooooooooğğğğ
  13. evrimcirousseau

    By By VPN ...

    Akp'nin sırtını dayadığı burjuva tarihin en dönek burjuvalarındandır. Bir olay oldu mu direkt ihanet ederler reyize batı,modernite ve rasyonalite yüzünden ister istemez bir reform olacak islâm aleminde. Önemli olan bu döneme olabildiğince yakınlaştirebilmek.
  14. Din ahlâkı değil, ahlâk dini doğurmuştur. :ders:

    1. evrimcirousseau

      evrimcirousseau

      Evet durum bu. cübbelinin de ruhunu sikiyim

×
×
  • Yeni Oluştur...