Jump to content

Tuğba

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    191
  • Katılım

  • Son ziyaret

Tuğba kullanıcısının paylaşımları

  1. Bende evrim teorisi için safsata diyorum ve ekliyorum tüm canlılar (bitki hayvan insan) tek hücreden oluşuyor. Her bir türün kendine has bir genetik yapısı vardır o da tek hücrede şifrelenmiştir. Kısacası bu canlıların silsile halinde birbirinden meydana geldiklerine asla inanmıyorum.
  2. Bilmiyorum ama söyleme gereği duydum Sen Hikmet aramıyor musun?
  3. Muhakkak ki bir değil bin ömür bile hikmetleri anlamaya yetmez. Ama tek bir hikmet bile diğer tüm hikmetlerin varolacağı gerçekleşeceği anlamına gelir http://www.risaleforum.net/islamiyet-72/kuran-i-kerim-82/kuran-i-kerimden-kissalar-85/353-kuranda-ki-bilinmeyen-gercekler.html
  4. Alıntılanmak yanlış mı? Sana tümünü oku desem ve ne düşündüğünü sorsam ?
  5. Tuğba

    Bir Müslüman Milliyetçi Olabilir mi

    Çok doğru
  6. Bu da yok olacağını düşünen arkadaşın hatırda bırakmak istediği esprisi... ama çökecek!..
  7. Kime neye göre saçma? ayrıca orjinallerini bulabildin mi
  8. Ben Evrime inanmıyorum sen ikna olmuş olabilirsin ama ben mantık dışı buluyorum. Ve soru soruyorum, insan gibi cevap vermeyi bilmiyor musun? Ve ısrarla müthiş bir şekilde lafı dolandırıyorsun. hesabına gelince, başkasını alıntıladığım halde atlayıp cevap veren de sensin, üstüne hakaret edende sensin, şimdi kalkmış önce sorduklarıma cevap ver diyorsun bi daha sor ne var. Cehaletten bahsederken kırk kere düşün bence En büyük cahil varlığının bir amacı olmadığını düşünen ve ölünce yok olacağını sanan sensin.
  9. Aynı kelimeyi anibalde yazmış biraz daha açabilir misin net yazında ona göre cevap verelim. Hala akıl şuur zeka vicdan hakkında bir cevap veremediniz, Hakaret etmek için onca kelime sarf ediyorsunuz hadi doğal popülasyonla aklı şuuru zekayı açıklayın Kişi muhatabına bir hakaret ettiği zaman muhatabının ona daha ağır bir şekilde hakaret edeceğini bilmelidir ama ben duruyorum neden çünkü sabretmenin hakaret etmekten daha faydalı ve hakaret etmenin de bir acziyet olduğunu düşünüyorum. Genelde bir organa birden çok görev yüklenmiştir. Biyologların görevi, her bir
  10. Adnan Oktar’ı sevmem o ayrı bir konu. Bende evrimcilerin itiraflarında gördüm Fakat orijinal metinleri bulamadım. Sen bulduysan ben bahsettiğim sayfayı buraya kopyalayayım ordan teker teker açıkla olur mu?
  11. Doğal seleksiyon derken sadece bir popülasyon içindeki sakat, zayıf ya da çevre şartlarına uymayan bireyleri ayıklamıyor mu yanlışmıyım?
  12. Evrime inanılmaz. Evrim hakkında daha geniş bilgi sahibi olunur Evrim yeni bir konu değil ki, zamanla doğruluğu anlaşılsın. 1830’lu yıllarda evrim ileri sürülmüş, delilleri sayılmış, argümanları ortaya konmuştur. Yani 150 yıllık teorinin neyi yeni öğrenilecektir? Ana fikir olarak evrimin temel argümanı hiç değişmemiştir. Çünkü aslı olamayan bir şeyin ispatı nasıl mümkün olacaktır? Onlar işin içerisinde olamayan gençleri bir takım hayali ve bilimdışı şeylerle meşgul edip, inançlarını çalıyorlar diyorum. Tıkandıkları yerde burda kaotik bir sistem var deyip çekiliyorlar.
  13. Hipotez İleri sürülen iddiaların hemen hiç birisi hakkında güvenilir delilleri ileri sürülememişse o hipotezdir. Bir başka ifade ile teorinin alt seviyesidir. Teori (Kuram) Nedir? Tekrarlanan gözlem ve deneylerle, mevcut bilgi birikimi düzeyinde doğruluğu büyük ölçüde kabul edilmiş, ancak yine gözlem ve deneyler yoluyla yanlışlanabilme olasılığı bulunan, öngörülerinde doğru çıkmış hipoteze, teori (kuram) denir. Teoriler, gözlem, deney, akıl ve mantık yollarıyla her defasında doğrulanabilmelidir. Yasa (Kanun) Nedir? Tekrarlanan gözlem ve deneylerle, aynı şartlarda aynı
  14. Eğitim düzeyimi ve bildiğim dilleri mi yazayım nedir yani?
  15. O kadar geriye gitmek zorsa neden kendinden insanlığından ekol be zekadan inanma ihtiyacından vs. başlamıyorsun belki daha kolay yol alırsın. başlangıç noktası bir varsayımla veya kendi kendine olamaz, en büyük kandırılma budur. Ve tabii en kolayıda
  16. Bunun gerçek sebebini bilemezsiniz. Yada bugün anlayamayabiliriz. Yine kibir yine kibir, bu rastlantı olamaz. karşısındakini hor gören cahil diye aşağılayan bir Müslümanın hatasını tüm İslam alemine yakıştıran, okuduğu ayetlerden anlamayan uygulanan yanlışlardan yok saydığı peygamber ve Allah’ı suçlayan, En basitinden yaşadığın hayatın amaçsızlığına, ölmek gibi bir gerçek ve karşısındaki acziyetle yok olacağına inanan birinin cahillikten söz etmesi manidardır ve hatta yoksunluktur. Sen daha kendine bir menfaat sağlayamaz durumdayken kimin hakkını savunabilirsin ki? Olduğun yer
  17. sübhanallah ne hakareti nerden çıkardınız yahu! Senin yazdıklarının ifadesi bu. Aslında şaşırmamak lazım zaten Evrim teorisinin kökü varsayımlar ve farzetmelerdir, gençlerin beynine işlediler resmen.
  18. Prof. Cemal Yıldırım (Yerli Evrim Savunucularından, Felsefe Profesörü): Hiçbir bilim adamı (Darwinist ya da neo-Darwinist olsun) evrim kuramının ispat edildiği düşüncesini ileri süremez.40 Doğrudur, evrim kuramı ispat edilememiştir.41 Darwin'in evrim kuramı bugün geçerliliğini koruyorsa, bunun başlıca nedeni yerine geçecek daha doyurucu, alternatif bir kuramın yokluğundandır. Yetersiz de olsa Darwin'in kuramını, başka bir kuram ortaya çıkıncaya kadar korumak zorundayız.42
  19. Israrcılığı onlar yapıyorlar belkide
  20. İyide sen yok diyordun.
  21. Ben asla kaoitik olduğunu zannetmiyorum. Ki kaotik bulmalarınında sebebinin tıkanma olduğunu düşünüyorum.Yeterki kendi kendine var olan veya rastlantıyı benimsemiş bir önyargıyla araştırılmaya başlanılmasın.
  22. John lennox matematikçi sanırım oxfordda eğitim veriyor, yani bu bilim adamları senin sandığın gibi koro halinde bilim varsa Allah yoktur demiyorlar. İnanıyorum ki daha da araştırılırsa ki devam eden araştırmalar ve itiraflarda gün yüzüne çıkıyor. Bizim ömrümüz yetmesede gelecek nesil bunu daha iyi anlayacaktır.
  23. Ama nerdeyse sen senle birlikte bütün kainatı yok sayıyorsun oldu mu şimdi? sonrada konuyu saptırmışsın.
  24. Bu kibir seni inançsız yapmış olabilir ama cevap bu değil. Daha açık Kökü ne bunun bir başlangıç noktası olmalı değil mi? Biraz daha düşünün.
×
×
  • Yeni Oluştur...