Jump to content

GREENHOUSE

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    760
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

GREENHOUSE Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. GREENHOUSE

    Hangi VPN servisini tercih etmeliyim?

    köprü ile tor sunucuları arasında fark yok.Hepsi devlet kontrolunde.Yasal ağa girdinmi herşey kayıt altında. Ayrıca verdiğim tor sunucular yerine kullanıcıların ipleri üzerinden yapılan bağlantılarda var. sizler sadece tor sunucuları üzerinden bağlantı yapılıyor zannediyorsunuz. Tora bağlandığın zaman giden gelen verilerede bak anlarsın.sayfa yenilemediğin halde giden gelen verilerin aşırı yüksek ise ip adresin kullanıyordur.
  2. GREENHOUSE

    Hangi VPN servisini tercih etmeliyim?

    köprüye bağlanmadan önce bağlandığın bir yer yok mu? savcılık onayı olmadan dinlenemez denilir ama bu mit gibi kuruluşlar için geçerli değildir.
  3. GREENHOUSE

    Hangi VPN servisini tercih etmeliyim?

    salaksınız torun nasıl çalıştığın bilmiyorsunuz..
  4. GREENHOUSE

    Hangi VPN servisini tercih etmeliyim?

    yurt dışından tor ile vikipediye bağlan.
  5. GREENHOUSE

    Hangi VPN servisini tercih etmeliyim?

    Vikipediye tor ile bağlanıp bir konuyu düzenlemeye çalış bakalım ne oluyor. Her yerde engel var.Ama onlar engelliyoruz demiyorlar. Amerikada engel yok diyorlar.Komunist sitelerin bazıları yasak.Farkında bile değil halk.
  6. GREENHOUSE

    adem kaç yaşında cennetten kovuldu?

    Ademin cennetten kovulduğu kuranda hangi ayette yazıyor? Bu soruları hristiyanlara yahudilere sormalısın.
  7. GREENHOUSE

    Evrendeki düzen var mı yok mu?

    Eleştirmek için birşey yapılamaz. Düzen düzensizlik matematik bilgine bağlı. Çok iyi derecede matematik biliyorsan en karmaşık şeyler bile düzenli görünür.Bilmiyorsan en basit şeyler bile düzensiz görünür. Matematik bilgim az olduğu için herşey bana düzensiz görünüyor.
  8. GREENHOUSE

    Işık gözümü alıyor.

    Gözbebeğini genişleten llaçlar yüzünden olabilir.Kullandığın ilaçların yan etkilerine bak. Gözüne parlak ışık tutunca ne kadar küçülüyor ona bak.1-2 milimetre çapa kadar küçülmesi lazım. A vitamini zehirlenmeside gözü ışığa karşı hassas yapıyor.
  9. Biri bu yazılanları tercüme etsin. Birde kendi düşüncelerini yazmadan yapılan alıntılara sinir oluyorum.
  10. GREENHOUSE

    Hangi VPN servisini tercih etmeliyim?

    ilk başta ip kayıtları sana internet hizmeti sağlayan şirket saklıyor.hatta veriler şifrelenmedi ise onlar daha vpn adresine gitmeden kayıt ediyorlar.Fetö örgütü şifrelendiği halde yakalandı.
  11. GREENHOUSE

    Hangi VPN servisini tercih etmeliyim?

    sen birşey bilmiyor deyip suçladın.tabi ilk cevabına yazmayacağım son mesajına yazacağım. Php kodlamayı bilmiyorum ama hazır kodlar ile yazılmış proksi adresim var.benim ip adresim yerine sunucunun adresi görünüyor. Sitede bazı kodlar çalışmadığı için kullanmıyorum. Kullansam bile şirket ip adreslerini verir.Anladın mı şimdi.
  12. GREENHOUSE

    Hangi VPN servisini tercih etmeliyim?

    13-) Forumlarımızda tartışmalara katılan her katılımcı üyemiz yukarıdaki maddeleri kabul etmiş sayılır. Bu kurallara ilave olarak Türkiye Cumhuriyeti yasaları'na karşı herhangi bir uygunsuzluktan doğacak olan her türlü adli takip, soruşturma ve kovuşturmadan yazının/mesajın sahibi sorumludur. Yasal bir takibat çerçevesinde site ve forum loglarının, IP adreslerinin yetkili mercilere verilmesi yasal bir zorunluluktur. Böyle bir talep geldiğinde ilgili bilgiler resmi kurumlara iletilecektir. Bu çerçeve dışında kalan üyelerimize ait hiç bir kişisel bilgi kendi rızası dahilinde de olsa forum bünyes
  13. GREENHOUSE

    Hangi VPN servisini tercih etmeliyim?

    İp adresini gizlemek için vpn adresleri güvenilir mi değil mi onu sormadın mı? Bende diyorum güvenli değil.Sadece yakalanman gecikir. içen sen olabilirsin?
  14. GREENHOUSE

    Hangi VPN servisini tercih etmeliyim?

    Bulunur. Ama ip incelemesini yarım bırakırlarsa işlemediğin suçlarla suçlanabilirsin. Her veri paketinde ip adresinde gidiyor.Ne kadar çok dolaşırsa dolaşsın.sadece incelemeyi uzatır.Bazı devletler vermez bilgileri.Çünkü kendi ajanlarıda aynı sistemi kullanıyor.
  15. GREENHOUSE

    Hangi VPN servisini tercih etmeliyim?

    Madem herşeyi biliyorsun. O zaman neden bu başlığı açtın? Edward snowden, julian assange gibi konunun uzmanları bile yakalandı.
×
×
  • Yeni Oluştur...