Jump to content

Kemalist Fedai

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    271
  • Katılım

  • Son ziyaret

Kemalist Fedai kullanıcısının paylaşımları

  1. Atatürk büyük bir kumandan, büyük bir asker olduğu kadar büyük bir devrimciydi de. O yok olmanın eşiğindeki bir ulusa milli bilinci aşılayarak millete genç ve dinamik bir cumhuriyet armağan etmekle kalmamış, aşıladığı bu milli bilinci hem bilimsel temellere dayandırmış, hem de çeşitli sembollerle bu milli bilinci ayakta tutmaya çalışmıştır. İşte Atatürk’ün milli bilinci ayakta tutmak namına kullandığı bu sembollerden biri ve hiç şüphesiz en önemlisi de Türk milletinin sembolü ve yol göstericisi olan “bozkurt”tur. Bozkurdun Türk milleti için öyle bir önemi vardır ki çağlar içinde
  2. Türk milliyetçiliğinin ülkücülerin tekelinde olduğunu kim söyledi ki? Ziya Gökalp, Mehmet Emin Yurdakul, Yusuf Akçura, Mahmut Esat Bozkurt, Şükrü Saraçoğlu gibi adamlar ülkücü müydü? Ya da Necip Hablemitoğlu mesela bu adam Türkçü ve Kemalistti ve ülkücülüğü eleştiren yazılarını da gösterebilirim. Evet Atatürk batıyı örnek aldı ama o dönem örnek alınabilecek başka bir medeniyet mi vardı ki?
  3. Kemalist Fedai

    Muhsin Yazıcıoğlu nasıl birisiydi?

    Muhsin'in şerefsiz bir katliamcı ve Arap milliyetçisi olduğu konusunda hemfikiriz. Peki bu herifi Tayyip ya da Feto niye öldürmek istesin? Bu ses kaydına göre ölüm emrini veren Fethullah Gülen değil, bir başkası. Ona bu konudaki fikri soruluyor sadece, o da çok iyi olur diyor. Yani Fethullah ölüm emri vermemiş olsa da bu cinayeti onaylamış.
  4. Ülkücüler kim ya onları milliyetçiden sayan mı var? Ülkücülük Arap milliyetçiliğidir. Kemalizm ise Türkçüdür.
  5. 6 ilkesi arasında devletçilik ve milliyetçilik olan bir ideoloji nasıl liberal olsun ki?
  6. Kemalist Fedai

    Kılıçdaroğlu'nun Alevi olmaması

    Benim Alevilikle uzaktan yakından en ufak bir alakam yok, Alevilikten de nefret ederim. Ama bazı salak Aleviler sırf Alevi bir aileden geliyor diye bu herifin köpekliğini yapıyor. Ama buna karşılık Kılıçdaroğlu Alevilere karşı pek de ilgi ve alaka göstermiyor. Aksine hep şeriatçı ve Sünni kesime yaranmaya çalışıyor.
  7. Kemalist Fedai

    Kılıçdaroğlu'nun Alevi olmaması

    Yazarlar Dünya Politika Bilim Ekonomi Emek Kültür Sanat Türkiye Ege Sağlık Spor Toplum Medya Özgürlük Meydanı İş Dünyası Eğitim Gençlik Piyasa Günlüğü Çevre Gezi Tarih Aydınlık Kitap Teori Köşe Yazıları Manşetler Tüm Haberler
  8. Kemalist Fedai

    Kılıçdaroğlu'nun Alevi olmaması

    Kılıçdaroğlu Alevi değildir Paylaş Tweet'le CHP’li okurlarım diyorlar ki: Partide mezhepçilik yapılıyor... Mezhepçilik dedikleri de Alevicilik... Kurultay için yapılan delege seçimlerinde, Kemal Kılıçdaroğlu yanlıları için söylüyorlar bunu. Diyorlarmış ki: “Kılıçdaroğlu Alevidir. Ona bu yüzden karşı çıkıyorlar; biz de kendisine sahip çıkalım.” Diyorum ki: “Alevi aileden gelmiş olması onun Alevi olduğunu göstermez.” NE VERDİ? L
  9. Bilindiği gibi sırf Alevi kökenli olduğu için bu iti inatla savunan bir sürü gerizekalı Alevi mevcut ama ben artık bu adamın Alevi olduğuna da inanmıyorum. Niye mi? Adamın ne Aleviyim dediğini duyduk bugüne kadar, ne Alevilere sahip çıktığını. Aleviler sürekli bu ite yağ çekip duruyor, ama o ise Aleviler yerine sürekli Sünni, şeriatçı, sağcı ve cemaatçilere yağ çekiyor. Partiye Mehmet Bekaroğlu ve Mahmut Tanal gibi Sünni, sağcı ve Fethullahçı isimleri doldurdu. Fethullahçı Ekmeleddin'i aday gösterdi. Yetmedi Madımak katliamının sorumlularından Te
  10. Türban meselesi, Kürt açılımı, Oslo görüşmeleri gibi en kritik konularda hükümetin yanında hep Kılıçdaroğlu vardı. ABD aleyhinde en ufak bir söylemi ya da icraatı olmayan Kılıçdaroğlu. Liberal ekonomiyi savunan Kılıçdaroğlu. Hükümet FETÖ'yü tasfiye etmeye başlayınca FETÖ'nün avukatlığına soyunan yine Kılıçdaroğlu. Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak gibi liboş hainlerin haklarını savunan yine Kılıçdaroğlu. Atatürkçüleri, Kemalistleri, ulusalcıları dışlayıp Mehmet Bekaroğlu ve Mahmut Tanal gibi Fethullahçıları baş tacı yapan yine Kılıçdaroğlu.
  11. Sığınanlar bizim soydaşlarımız olunca nasıl da kudurmuş şerefsiz kancık piç. Milyonlarca it kopuk Suriyeliye kucak açarken sorun yok ama kendi soydaşlarımız söz konusu olunca var.
  12. Forum birkaç sene öncesine kadar bile gayet aktif durumdayken şimdi ise sinek avlıyor. Bir avuç ateist kalmışız sadece. Forumda hiç tartışacak Müslüman yok. 2-3 tane belli başlı gerizekalı kaldı sadece içlerinde.
  13. Kemalist Fedai

    Başı açık AKP ye oy veren kadınlar

    Bunlar türbanlılardan daha salak oluyor genelde. Bir de Atatürk'ün verdiği özgürlükle başı açık gezip Atatürk'e nankörlük etmeleri yok mu? Uyuzlar.
  14. Ben önceden sadece kola bağımlısı zannederdim kendimi ama zaman içinde anladım ki ben gazlı içeceklere bağımlıyım. Kola olmazsa soda olur, bira olur... Yaz sıcağında gazlı olmayan soğuk bir içecek aynı rahatlama hissini vermiyor bana.
  15. Bu başlıkta Yeni CHP denilen oluşum bugüne kadar Atatürk düşmanlığıyla bilinen hangi isimlere sahip çıkmış onları tek tek yazacağım. 1. Necip Fazıl Kısakürek: 2. Orhan Pamuk: 3. Nazım Hikmet: 4. Seyit Rıza: https://youtu.be/9OJ0BUmhlG4 5. Şeyh Said: https://odatv.com/chpde-seyh-said-acilimi-0705151200_m.html 6. Said-i Nursi: https://youtu.be/vCR5CpxPaaQ 7. Altan Kardeşler ve Nazlı Ilıcak: https://youtu.be/AWpAWcxISDU
  16. Kemalist Fedai

    Şeriatla yönetilen İran'da evlilik yaşı 9

    Vay şerefsiz haysiyetsiz piç sizi kim besleyip salıyor buraya sapık sübyancı it.
  17. Kemalist Fedai

    Şeriatla yönetilen İran'da evlilik yaşı 9

    Gerizekalı salak işte biz de ona cevap verdik o konuyu iyi oku. Verdiğim haberi de oku. Öğrencileriyle ilişkiye giren kadın öğretmenlerin başlarına neler gelmiş oku.
  18. Kemalist Fedai

    Şeriatla yönetilen İran'da evlilik yaşı 9

    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/evli-ogretmen-13-yasindaki-ogrencisiyle-iliskiye-girdi-40782671 http://www.mynet.com/haber/foto-analiz/ogrencisiyle-iliskiye-giriyormus-genc-ogretmen-yakayi-ele-verdi-3733642-1
  19. Kemalist Fedai

    Şeriatla yönetilen İran'da evlilik yaşı 9

    Dindarr nickli gerizekalı da bu Jobar nickli sapıkla benzer iddialar içeren bir başlık açmış ve cevabını da çatır çatır almış. Batıda yetişkin birisi 14 yaşındaki birisiyle cinsel ilişkiye giremez.
  20. Kemalist Fedai

    Şeriatla yönetilen İran'da evlilik yaşı 9

    Dokuz yaş yine iyiymiş diyerek olayı masumlaştırmış oluyorsun. Dokuz yaş iyi falan değil. Dokuz yaşındaki birisi daha çocuktur.
  21. Kemalist Fedai

    Şeriatla yönetilen İran'da evlilik yaşı 9

    Esas sen havlama sübyancı şeriatçı köpek. 14 yaşındaki çocuğun seks yapmasına laik yasalar izin vermez. Ailesinin de görevidir zaten engellemek. Gerizekalı salak birkaç tane Amerikan filmi izleyip onların etkisinde kalmışsın. Evet iki yetişkin ve bekar insan kendi hür iradeleriyle istediğini yapabilir. İsterse 18 yaşındaki erkek 50 yaşındaki kadınla seks yapar kimse de bir şey diyemez. Ama 14 yaşındaki birisinin seks yapmasına müsaade edilemez. O beğenmediğin Amerika'da bir keresinde kadın bir öğretmen 13 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girdiği için çocuk istismarından içeri girmiş
  22. Kemalist Fedai

    Can Dündar'ın Ergenekon kumpasını savunması

    Veda filmi de bana yapmacık ve kötü geldi. Oyunculuklarını beğenmemiştim.
  23. Kemalist Fedai

    Kuranda neden Dünyanın yörüngesi mucizesi yok?

    Kuran'da sanki mucize mi var ki bu olsun?
  24. Kemalist Fedai

    Tayyip: "Biz savaşa hazırız"

    Her zaman ki kuru ve boş laflar.
×
×
  • Yeni Oluştur...