Jump to content

ateyizreis

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    45
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ateyizreis Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

824 profil görüntüleme
  1. ateyizreis

    Andımız geri geliyor

    Gerçeklerin acı olması gibi kötü bir huyu vardır. İnsanları malesef sinirlendirebilir fakat gerçekleri insanlar gerçek oluduğu için sevmezler. Haşa o bir tanrı!! olduğu için eleştirmeye bile tenezzül edemeyiz değil mi? Atatürkçülük sizlerin dini olmuş farkında değilsiniz. Günde kaç defa secde ediyorsunuz. Ya da anıtkabire gittiğin zaman kemalist hacı sevabı veriyorlar mı? Ya da andımızı okumadığınız zaman, vicdan azabı çekiyor musun? Nutuk kutsal kitabını sıkıntılı anlarda okuyor ve sıkıntını gideriyor musun?
  2. ateyizreis

    Zencilerin beyazlara göre bağışıklığı

    Peki sayın Dr.Haci Bey, zencilerin penisinin beyazlara göre büyük olmasının nedeni nedir?
  3. Doğruluk payı olan bir cümle kullanmış. Hani kim söylemiş bilmiyorum ama şöyle bir cümle vardı. "Millliyetçilik osuruk gibidir, herkes kendininkinin güzel, başkalarınınkinin kötü koktuğunu düşünür" Sen aynı ABD'nin yaptığı gibi birleşik bir Avrupa hedefiyle yola çıkıyorsun. İçindeki bir takım zararlı organizmalar, sırf kendi orada doğdu diye, milliyetini diğerlerinden üstün tutarak, bu olağanüstü bir işi sekteye uğratmaya uğraşıyor. Tabiki alkoliklerden daha zararlılardır bunlar.
  4. ateyizreis

    Andımız geri geliyor

    He batı sana parasıyla da bazı şeyleri satmıyor ama. Mesele, en son Amerikayla olan sıkıntında parasını ödediğin halde, savaş uçaklarını vermek istemediler. Belki de vermeyecekler. Senin buna karşılık yapacağın birşey var mı? Var, başka pazara yönelebilirsin fakat, petrolün böyle bir şanşı yok. S..ke s..ke adamların kapısına gitmen gerekir. Şahıslar arasında duygusal davranabilir fakat devletlerarası ilişkilerde insanlar gibi duygularınla hareket edemezsin. Pragmatik olman gerekir. Sen bide sürekli büyüyen bir ülke olduğun için, sanayileşmeye başladığın için, sürekli enerjiye ihtiyacın var, he
  5. ateyizreis

    Andımız geri geliyor

    Türkiye tabiki yönünü batıya dönecektir fakat, bu körü körüne asla olmamalıdır. Yönünü kabul etsen de etmesen de enerji ve petrol zengini Arap ülkelerine dönmen gerekir. Çünkü ülke büyüdükçe enerji açığı daha artmaktadır. Bunu batıdan tedarik edemeyeceğin için, mecburen Arap ülkeleriyle ilişki kurmak zorundasın. Bunu zaten batılılar da yapıyor. Geçenlerde İran anlaşmasından sonra Avrupa devletlerinin temsilcileri İran pazarını kapmak için, peş peşe İran ile ticaret görüşmeleri yapmışlardır. Bunu istesen de istemesen de yapmak zorundasın. Sınır komşun Arapları dışlayarak hiçbir şey elde edemezs
  6. ateyizreis

    Andımız geri geliyor

    Evet insan sürçü lisan edebilir fakat bu genelde konuşmalarda olur. Böyle birebir olmayan yazışmalarda pek olağan değildir. Büyük ihtimalle okumadın bile kitabı değil mi?
  7. ateyizreis

    Andımız geri geliyor

    Çok akıllı zat-ı muhterem!! sen İsviçre diyorsun, orada İsveç diyor. Sen bunu okuduğuna emin misin?
  8. ateyizreis

    Andımız geri geliyor

    Yazmayayım yazmayım diyorum ama, neyse zorla insana yazdırıyorsunuz. Söylediklerinin çoğunun andımızla alakası yok ama cevap vermeye çalışayım. 1)Afro-Amerikalılar, Beyaz Amerikalılar, Latin Amerikalılar v.b kelimeli duymuşsunuzdur. 2)Türkiye'deki etnik kesimler Türk vatandaşıyım demesi zoruna gitmez ki, sen zorla bu insanlara(Kürtlere, Araplara, Lazlara, Çerkezlere v.b etnik gruplara) sen Türksün dediğin zaman sıkıntı olur. Hem Amerikalı diye bir etnik grup yok. Amerika şuanda bölge ismnin alınmasıdır. 3) Vatandaş olduktan sonra okullarda bu andımızı okumuyorlar sanırım :)))
  9. ateyizreis

    Andımız geri geliyor

    Tarafsız olan da bir taraftır aslında ama, neyse basit bir soru sormak istiyorum. Şimdiki ideolojin nedir?
  10. ateyizreis

    Andımız geri geliyor

    1.En büyük Türk düşmanı Mhp'dir. Bu cümleye başka hiçbir şey denemez. 2)Bu andımız zaten başlı başına ırkçı bir uygulamayken, bu andımızı ırkçılara karşı milli duyguları ayakta tutan önemli bir öğe gibi görmek nasıl bir kafanın ürünüdür. 3)Tarım ve hayvancılık bitti mi acaba yoksa tam tersi insanlar köyden şehire göç ettikleri için profesyonel yapılmaya mı başlandı??? Aşağıdaki grafiklere bakınız!!! 4)Menderes bu ülkeyi Abd'ye satmamıştır. Bu sadece o zamanki darbeci zihniyetin darbeyi kendince haklı göstermek için uydurduğu yalanlardan birisidir. Menderes'in yaptığı sadece, rea
  11. ateyizreis

    Andımız geri geliyor

    Katılıyorum. Onlara da daha çok ekmek çıkar buradan. Hiçbir faydası olmayan , hatta toplumu ayrıştıran faşist dönemin esintilerini barındıran bir uygulamadır.
  12. ateyizreis

    Büyük Usta Levent Kırca'yı Özlemle Anıyoruz

    Bunu benim için Türkçe diline tercüme etme şansın var mıdır? Nasıl bir cümle kullanıyorsun. Başı ile sonu birbirinden o kadar kopuk ki!!! Kullandığın kelimelerin yarısı da zaten yanlış bir şekilde yazılmış. Önce bu tarz konuları açacağına, meramını az çok anlaşılır bir dille ifade etmenin yolunu arasan daha iyi olur. Söylediklerinden hiçbir şey anlaşılmıyor.
  13. ateyizreis

    İzmir'in kızları neden güzeldir?

    Konuyu açarken İzmir'in kızlarını özele alıp, Türk kızları dünya kızlarından çok güzeldir babında bir cümle sarf ettiğimi hatırlamıyorum. Konuyu ulusaldan uluslararasına getiren sensin ben değilim. Açtığım konuda sadece İzmir'in kızlarının Türkiye'nin gezdiğim birçok şehrin kızlarından güzel olduğunu belirtiyorum. Sen konuyu Türk kızları önce dünya güzellik yarışmalarında ilk 10'a girsin ondan sonra konuşalım gibi konuyla alakası olmayan bir cümle sarf ediyorsun. Konumuz İzmir olduğu için siyasi duruşuna da az çok dokunmadan edemeyiz değil mi?
  14. ateyizreis

    İzmir'in kızları neden güzeldir?

    İzmir şehir ülke değildir ama, farkındaysan. İzmir'i Chp büyük farkla kazanıyor fakat, ülke bazında seçimleri büyük fark ile kaybediyor. Bu bakım ile biraz alakası var sanırsam bir de, İzmir'in kızları özgür olduğu için istediği kişilerle beraber olabiliyor, buda ileriki nesillerin güzelleşmesine sebep oluyor sanırsam. Diğer şehirlerde kızlar evlendiği adam ile sevişirsen ve evlenirken, İzmir'de güzel bir kız, yakışıklı bir erkekle sevişir ve doğacak çocukları büyük ihtimalle de güzel veya yakışıklı olur. Bu sayede evrimin bir kuralı İzmir'de işlemiş olur. Chp'li yobaz olması dışında İzmi
  15. ateyizreis

    Müzikle Açalım

×
×
  • Yeni Oluştur...