Jump to content

Tutunamayan

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    92
  • Katılım

  • Son ziyaret

Tutunamayan kullanıcısının paylaşımları

  1. Tutunamayan

    Kültürel "Irkçılık"

    @John Ahmet Dünya yuvarlaktır diyen insanlar bunun bilimsel bir gerçek olduğunu bildiği için bu konu hakkında çok düşünmüyor. Düz dünyacı komplo teorisyeni " Büyük oyunu görenler " ise bolca laf safsatası ile zırvalıyor. Uzman dediğin düz dünyacılarda komplo teorisyeni iki üç boş tip işte.Onlardan kopyala yapıştır yapıyorlar zaten.
  2. Tutunamayan

    Kültürel "Irkçılık"

    Boş komplo teorisyeni. Ben kendimi dış dünyaya kapatmış falan değilim. 21. Yüzyılda dünya düz demek gerizekalılıktır. Ordan burdan duymakla alakası yok bunun. Freud konusuna gelirsek , Freud'un bunu nasıl açıkladığını merak etmedim değil fakat senin söylediklerin hurafe büyük ihtimalle.
  3. Tutunamayan

    Kültürel "Irkçılık"

    Komplo teorisi bile değil bu. Dahada uçuk bir şey. Düz dünya , ırkçılığı cinselliğe bağlamak , reisçilik falan. Senin diriliş izleyip çıldırman gerekiyor neyine senin bilimsel makale okumak ? Bilimsel düşünmeye teşebbüs bile edemiyor adam daha. 7. Yüzyıldan ileriye gidememişsin sen. Acı gerçeği yutkuna yutkuna sen kabullen. O nefret ettiğim toplumlardan nefret etme nedenlerimi sıraladım hala cinsellik diyorsun. Nefret ettiğim ırkların cinsel hayatının neyine kıskançlık duyucam ? Sana cevap yazmak zaman kaybı.
  4. Tutunamayan

    Kültürel "Irkçılık"

    @John Ahmet ben kültürel özelliklerini sevmediğimden dolayı düşmanım diyorum sen onlar kadınları cezbediliyor sen edemiyorsun ondan düşmansın diyorsun. Bilimsel dayanağın yok ki bunun ne dayanağı olacak adam ırkçılığı cinselliğe bağlamış.
  5. Tutunamayan

    Kültürel "Irkçılık"

    Ben birde bu yazıyı ciddiye alıp ileti yazmışım. Sen nasıl bir zihniyete sahipsin teker sordun mu sokakta gezip ? Neyin istatistiğini tuttun , ne kanıtın var. Bunun hakkında bilimsel bir makale falanda yok sen ne zırvalıyorsun daha.
  6. Tutunamayan

    Kültürel "Irkçılık"

    Tamam anladım %100 trolsün. Demek zencilerin penisi daha kıllı , daha koyu tenli ve büyük olduğu için nefret ediliyomuş zencilerden Hayır ciddi olduğunu düşünmek istemiyorum. Hem reisçi hem düz dünyacı hemde kültürel ırkçılığı cinselliğe bağlıyor... Bu kadar olamaz.
  7. Tutunamayan

    Kültürel "Irkçılık"

    Şuan ırkçılık üzerine kurulu tüm teorileri çürüttün bay troll. Ciddi ciddi adam cinselliğe bağlamış. Ben batılılardan cinsel hayatları farklı diye mi nefret ediyorum ulan? Kültürlerinden tiksiniyorum . Sence dağdaki kürtlerin cinsel hayatının neyini kıskanabilirim? Marjinal gözükücem diye boş boş zırvalıyorsun. Dünya düzdür diyen adamdan ne bekliyorsam.
  8. Tutunamayan

    Kültürel "Irkçılık"

    Sen teist misin? Çok garip bir kafa yapın var senin dünya düzdür demiyor muydun ayrıca sen?
  9. Diktatörler bilinenin aksine seçimle başa gelir genelde. Seçimde oy kullanan halktır. Halk cahilse ve diktatör olma şansı veriyorsa politikacıya sonucuna katlanır. Bunu böylede cevaplandırabilirsin? Toplumsal olaylarda bütün her şeyi ekonomiye bağlamak sindirim sisteminde her şeyi mideye bağlamakla aynı şey değil midir ?
  10. Diktatörlerin başa gelip insanları öldürmesiyle parayı nasıl bağdaştırıyor Marks mesela...
  11. Marx'ın bütün hadiselere ekonominin gölgesi demesi hakkındada böyle kapsamlı düşünseniz keşke
  12. Yahu ben devletleri çöktü diyorum. Marx'ın ekonomik zincir saçmalığının farkına varırsın umarım.
  13. Yalnız orada " Yapmayı denediler ama geçemediler bile komünizme daha önce çöktüler ." demek istedim sanırım. Sen yanlış anladın yada çarpıtıyorsun.
  14. Düzelteyim sosyalizm denendi ve başarısız oldu.
  15. Bu forumda ne kadar aydın varsa bir o kadarda cahil var. Ulan argüman sunamıyor daha gelmiş bana küfür ediyor. Kendiniz gibi mi sanıyorsunuz herkesi? Ondan böyle herkese rahatça küfür etme cüretinde bulunuyorsunuz işte. Sosyal Medya dediğimiz yerde her şey yalan olduğu için. Klavye devrimciside gösterdi kendini. Avel çökmüş bir sistemi savunmayı deniyor hala. Forum zaman kaybı. Artık bunu anladım. Cidden şöyle ergen kafasıyla hareket eden tipler forumu işgal edince insan soğuyor.
  16. @Kenopsia klavye devrimcisi sövmek yerine fikirlerini söyleseydinde en azından küfür etmek yerine medeni bir şekilde tartışabiliyor deseydik.
  17. Şimdiki sistemi savunuyorum mu dedim ben? Hayır ! Sosyalizme muhalifim diye kapitalist falan mı sandın? Ben fakir bir hayat sürmüyorum fakat sürsemde fakirliğe son vermek için sosyalizme gerek olmadığının farkında olurdum. Yine fakir edebiyatı yine . Siz başka bir şey bilmiyor musunuz ? " Fakirler , emekçiler , ezilen halklar. " anladık tamam. Anladık değer veriyorsunuz emekçilere. Düzgün bir argüman getiremeyince hemen sıcak kavga/tartışma başlatmak için küfür et zaten avel yobaz seni. Orospu evladı mı sandınız Stalin'iniz gibi herkesi. Sosyalizmin en büyük vaadi aç kalmaman gelmiş hala " İyi
  18. " Faşizm " genel bir kavramdır. Din faşizmide olur milliyet faşizmide olur başka türlü bir faşizmde olur . Şuanki Ekonomik modelin faşizm ile alakası yoktur çünkü faşizm size herhangi bir ekonomik model vaad etmiyor. Yani bunu faşizme yıkamazsınız. Belli bir yaşam standartı garantileyecek sisteme saldırması komik... Neden bu kadar dar görüşlüsünüz? Bu kadar basit mi sanıyorsunuz? " Ekonomik yaşamı eşitledik artık harikayız yaşasın devrim. " bu kadar basit öyle mi? Bir tek karnını doyurdun ve evinde yattın tamam artık her şey çözüldü . Vay be ben bunu niye
  19. Sana saçma gelse bile muhalif düşünceleri de araştırmanı öneririm. Ben önyargısız bir şekilde Marx'ın düşüncelerini kontrol ettiğimden böyle bir ileti yazdım.
  20. Komünizm denendi ve başarısız oldu. Bir daha dirilmemek üzere tarihe gömüldü. Ondan dolayı yaşanmadı komünizm tam olarak.
  21. Marx'ın zinciri yayınlarından anladığım kadarıyla şudur ; Ekonomik sistem > Ekonomik sistemden dolayı yaşanan hadiseler > İnsan hayatı Toplum içerisinde yaşanan bütün iyi kötü olayları ekonomiye yoruyor adam. Dincilerin herşeyi dine imana bağlaması gibi. Yani Marksa göre ; Eğer ekonomik eşitsizliği çözersem , herkesi eşit derecede kısıtlarsam toplumu kurtarırım! Bu şuna benziyor , herhangi bir bilim dalındaki A Olayı dışındaki bütün olaylar HAYATÎ OLSA BİLE önemsizdir. O A olayını ekonomi varsay işte. Devrim , yoldaş gibi kelimeler haval
  22. İyide bu kapitalizmi ortadan kaldırır sosyalizmi getirmezki ? Marx diyor ki , sınıflar olmasın herkese eşit derecede yaşam şartı sağlansın. Tabii ekonomiyi eşitleyince hayat şartlarını tamamen eşitleyeceği hayaline kapılmıştır...
  23. Dinlerde inanmanı bekliyor sosyalizmde. Halkın anlamını bilmeyen adamın peşinden gidip kendinizi kandırıyorsunuz. Marks keşke halkın sadece en alt sınıfta olanlar değilde en alttan en üst sayılan meslek grubuna kadar herkesle eşit olmayı kabul eden insanlar olduğunu öğrenseydi.
  24. Bende sosyalizm ve komünizmin günümüz dünyasında yeri olmadığını düşünüyorumda yapay zekanın gelişmesi neden sosyalizm ve komünizmin dünyada yer edinmesine sebep olsun? Marx'ın ekonomik zinciri ile ne alakası var bunun?
  25. Dediğim gibi , ben Marx'ın felsefesini eleştirdim ama siz kanıt istediniz. Bu başlık altında tartışalım , orada argümanlarımı sunduğum iletiler var.
×
×
  • Yeni Oluştur...