Jump to content

Faşist

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    43
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Faşist Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Faşist

    Kemalizmin İçerdeki Düşmanları

    Faşist nickini dalgasına aldığımı tekrar etmeyeceğim. Beni faşist olarak görüyorsunuz ben öyle olduğumu düşünmüyorum. Sen bilirsin birşey kanıtlamak zorunda değilim. Dediğim gibi ben tartışmak istemiyorum.
  2. Faşist

    Kemalizmin İçerdeki Düşmanları

    Tamam belli tartışmanın sonunda bir şey değişmeyecek. İstediğinizi düşünün. Beni ilgilendirmez. Tartışmayı noktalıyorum.
  3. Faşist

    Kemalizmin İçerdeki Düşmanları

    Benim IP mi kimsenin benden izinsiz almaya hakkı yok. ( alıcan demedim ama ıp karşılaştırması yapmak gerek ortaya çıkarırım eski nicklerini diyosun nedense.) Çirkinleştimmi? Ben hakaret bile etmedim ne çirkinleşmesi? Siz bana faşist ve ergen dediniz?
  4. Faşist

    Kemalizmin İçerdeki Düşmanları

    Birincisi yakın düşüncelerim olabilir başka kullanıcılarla. İkincisi ben ve fikirlerim hakkında en ufak bilgin yok. Ben hem Atatürkçü olduğunu söyleyip hem Atatürkle alakasız düşünceleri savunanları samimiyetsiz buluyorum dedim . İddiamın arkasındayım. Kızıl falan mısın sen? Ne bu beni faşist diye yaftalama isteği? Ayrıca ben yazar yazmaz sende alıntılayıp cevap yazdın söyleyeyim. Çifte standart uygulama.
  5. Faşist

    Kemalizmin İçerdeki Düşmanları

    Yahu sen beni kim sanıyorsun? Aleviler hakkında bir şey yazdım mı ben ? Boş boş konuşuyorsun ya. Cidden üyelik sildirme nedeni bile olursun. Yok okumuyorsun yok ben seni tanıyorum falan? Ne diyosun sen be? Sinirlendirince ve agresif tepki verincede faşist hemen sinirlendi diye yaftalayacaksın büyük ihtimalle.
  6. Faşist

    Kemalizmin İçerdeki Düşmanları

    Faşist ilan edin , ergen damgasıda vurun radikal düşüncesi olan insanlara . ( sana göre radikalim o ayrı ) Ben kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim. İstediğinizi düşünün . İsterseniz benim o üyeler olduğumu isterseniz , faşist olduğumu düşünün fark etmez. ( ne yapıp faşist olduysam ) Ama gelipte " Bu kesin böyledir " diyemezsiniz. Ergence aşağılama çabası içinde olan sizsiniz. Bunları daha sade ve sakin bir dille anlatabilme şansın varken " Faşist! " diye yaftaladın direk.
  7. Faşist

    Kemalizmin İçerdeki Düşmanları

    Bu yaptığın hoş değil! Böyle düşünebilirsin ama " Okumuyorsun daha önce de okumuyordun " gibi bir cümle rahatsız edici. Bilmiyorum belki siyasi görüşümü/dünya görüşümü yazı dilimi falan benzettin ama ben birşey kanıtlamaya çabalamayacağım. Nickin bile acayip itici derken ne demek istiyorsun? Ben faşist değilim ama faşistte olabilirdim bu sizi bağlar mı? Dalgasına " Faşist " yaptığımı söyledim zaten. İnsanlara forumda " Sen o kullanıcısın , şu kullanıcısın " demek hoş değil . Ayrıca hadi o üyeler bendim diyelim , belli ki bir şeyden rahatsız olmuşumki üyelik değiştirmişi
  8. Faşist

    Kemalizmin İçerdeki Düşmanları

    Kullanıcı adımı dalgasına " Faşist " koymuştum fakat siz beni faşist ilan etmekten çekinmediniz. Niye ? Ben hem Atatürkçüyüm hem sosyalistim , komünistim , liberalim diyenleri samimi bulmuyorum dedim diye.
  9. Faşist

    Kemalizmin İçerdeki Düşmanları

    Kemalist Cephe nickini hiç kullanmadım . @Kemalist Cephe bu kullanıcıdan mı bahsediyorsun? Sanırım görüşlerimiz yakın olduğundan bahsettin. Fakat olmadığım biriyle aynı kişiymişim gibi göstermeye çalışman saçma. Ve hiç hoş değil. Ben size sen o veya şu kullanıcısın desem hoşunuza gider mi?
  10. Faşist

    Recm cezası

    Tanrı anlamında kullanılmıyorsa zırva. Direk ayeti atarsan daha iyi olur.
  11. Faşist

    Kemalizmin İçerdeki Düşmanları

    Şimdi neden aşırı radikal olduğunu anladım.
  12. Faşist

    Recm cezası

    Hani Ra hani sin hani elf? Tanrı anlamında mı kullanılmış ? Kura'ndaki sapık ve katliamcı ayetler ne olacak ayrıca? Yanlış çeviri değil mi :=)
  13. Faşist

    Recm cezası

    Sen önceki iletinde " Tufan gerçek kanıtlarıda var " yazmadın mı ? Çelişkiye düşmeyin bari . Dünyanın ayrılmasını neden Tufana bağlıyorsun? Dünyanın yaratılmasınıda Allaha bağlıyorsunuz siz gerçi. Bir şeyin nasıl olduğunun bilinmemesi o şeyin çoğunluğun iddia ettiği gibi olduğu anlamına gelmez. Belkide aşırı büyük bir sarsıntı oldu nereden bilelim? O seviyeye gelmedik maalesef. Big bang bizde yazıyordu diyenler çıkmaya başladı. Gördüğüm ilk Mu kıtası bizde yazıyordu diyen sensin. Kutla bunu ha
  14. Faşist

    Recm cezası

    Klasik dindar kibiri . " Siz yanıldınız biz haklıyız " diyip yalan söylemek. Tufan olduğu kesin falan değil. Ki olsa bile bu tanrıyla dinle alakasız . Caner Taslaman denen avel tüccarda böyle yapıyor. Sanki dedikleri bilimsel olarak doğrulanmış gibi konuşuyor. Bizim arkamızda bilim , sizin ise dininize kılıf uydurmak için bahane arayan gerizekalı din tüccarlarınız var. ( Caner Taslaman , Adnan Oktar , Edip Yüksel , Yaşar Nuri vesaire. ) Bu gerizekalılardan duyduklarınızı kopyala yapıştır , onlarla aynı şeye vurgu yap sonra ateizimi çökerttiğini san aferin. Ayrıca sen müslüman değil
  15. Faşist

    Recm cezası

    Düne kadar Mu kıtası falan demiyordunuz başka bahane arıyordunuz ne oldu Allah Patch mi getirdi
×
×
  • Yeni Oluştur...