Jump to content

godofwar

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    773
  • Katılım

  • Son ziyaret

godofwar kullanıcısının paylaşımları

  1. godofwar

    allah kesin yokmudur???

    sevgili kardeşim bak şimdi bazı konularla haklısın sana katılıyorum. ama birde şöyle düşün hiç düşünmedin değilmi? düşünmenın anlamını derin anlamını bulmaya calış. verdıgın örnekleme trajıkomiktır. bilgisayar parçaları nasıl? bir araya gelsin bir araya gelmesi için önce onu oluşturan görsellık gerekmezmı:? ayrıca daha sonrada fiziksel yasalardan üstün bir yasanın varlığıda gerekkmezmı? bu örneklemede senın mantık hatası yaptıgını ispatlıyor. bu örnekleme senin ateizmı çürütüyorç tesadufleri yok ediyor. kendı mantıgına kendın yenılıyorsun. biz sadece siz ateistlerın dinlerını kırlı v
  2. belkide dili sürçmüştür. bazen bendede oluyor a yerine o diyorum.
  3. godofwar

    allah kesin yokmudur???

    bakınız! sevgili kardeşim senı aydınlatmak istiyorum sizateistlerın ögrenmesı gereken en önemlı ders. baslıyor. ol deyınde oldu mantıgı tamamen dinseldir. biz olaya bilmsel yaklaşıyoruz bilmsel olarak evrenın nasıl? oluştugu kademe kademe isaptlanmış zaten sizin derdınız bitsin artık bu savas artık barıs olsun istiyoruz. artık dinlerın % 100 çürütüldugu bu zamanda degerlı zamanını boşuna harcamayın istiyoruz. bize katılın deist yada agnostık olun istiyoruz. sana her sekılde biilme güvenmenı ve inanmanı istiyoruz. bu zıhnıyetten kurtulun artık. o ldeyınde olduran bir tanrı yok b
  4. godofwar

    allah kesin yokmudur???

    dahada önemlisi ateistlerın psıkojık halı benı çok etkılıyor. onlara hak veriyorum ve ateistlerı seviyorum fakat inanmak ile ispatlamak arasındakı tesadufu bagları ispatmış gibi algılamalarını kabul etmek trajıkomıktır. tanrı yok diyebılmek için önce evrenın sonlumu? yoksa sonsuzmu? oldugu biilmsel olarak ispatlanmak!!! zorundadır. aksı halde ateisler her zaman sonuıcsuz veriler elde ederler. umarım ateistler ne? demek istedıgımı anlamıştır.
  5. godofwar

    allah kesin yokmudur???

    asıl soruması gereken soru bu değil! bakınız asıl sorulması gereken soru şu .... uzun yıllar önce sormuştum konu başlıgı rekor kırmıştı. şimdi tekrar soruyorum... herkesin asagi yukari ortak bir noktasi vardir ( TEK TANRI ) tek tanri var ise neden herkes tanri yi tasvir ediyor ve neden farkli yasiyor. sayet o tanri hepinizin tanrisi ise neden bu kaos. biri bana icindeki tanri yi anlatsin !!!
  6. godofwar

    allah kesin yokmudur???

    ateistlerin zoruna! giden şu tesadüflerin bile bir nedeni? vardır. nedensiz tesadüfler oluşmaz. nedensiz hiçlık ve varlıkta oluşmaz. ateistler çok zekiler ama bazı özel durumlar psikolojık olarak onları etkiler ben onlara değil bu lanet tanrıya kızıyorum onun bu kötü ünü karşısında ben bile ateist olmuştum. ama sonra farkettımkı. tanrıya en yakın 2 inanç var. 1: agnostisizm 2: deizm. diğer inançlardan bir sonuç elde edemeyız.
  7. godofwar

    BİLİME DEYİL ATATÜRKE DÜŞMAN YETİŞTİROYORLAR

    bide pdf yaşmış beyınısız heyyy beyınsızz tatarların tarıhını bir araştır bakalım mogoların ve tatarların devamı zaten türklerdır. beyıınsız türklerın soyu marstanmı? geldi beyınsız beyın süzgecınden geçmedımı? beyınsızzz ahhhaa bak türkler marstan gelmış.. loovv.ahha bak buda cengız hanın kafa fosili marstan inmişler ansızın gelmışler çay ve kek yıyıp gitmışler. senıde fena keklemışler.
  8. godofwar

    BİLİME DEYİL ATATÜRKE DÜŞMAN YETİŞTİROYORLAR

    beyınsız ben sana ne? diyim bende onu diyorum zaten. yarı alman yarı yahudi ırkı hitler yok etmeye calıştı. verdıgın lınkı önce kendın oku. anlamadan okumadan link verırsenız. böyle kepaze olursunuz. hitlerın amacı bu zaten safkanlaştırmak neden? safkan almanları katletsınkı 1941 yılında berlındekı bir köyde 1940 yılında dusseldortada aynı sekılde yer altında katlıamlar yapılmıştır. beyınsız . beyınsız ordamıısn? beyınsız hitlerın katlettıgı melez ırklardır. büyuk raichın bedelı bu .imparatorluk yemın edılmış sanyölyesı olarak. hitler zaten safkanlaştırmak için 2. dünya sa
  9. gerçek tarihi anlamay calışın lütfen! aknızdakı ezberı bırakın artık..orta avrupada yaşamış türk olmuyanların, başka bir sansı yoktu. ya türk olucaktı yada ölücektı. osmanlı olmasaydı bende büyük olasıkıkla bu ülkede olmazdım. türk olmuyanlar zaten osmanlının işgalındeydı. burdakı toplulugun kaderini osmanlı belırledı. tabıkı islam ahlakıyla yetısıcekler.
  10. godofwar

    BİLİME DEYİL ATATÜRKE DÜŞMAN YETİŞTİROYORLAR

    hayyy hayyy önce varsa bir çay alim yanınada kurabıye veya pasta veya kek. ve sonrada mümkünse kaynak alim karnım acken çok iyi düşünememde. kaynak varmı? kaynak. .yoksa sadece kekmi? yiyecegız. yoksa senimi? kekliyecegiz. o dediğin sakat insanlar yarı alman yarı siyahı veya yarı alman yarı yahudi melezdı.. jeton düşmedımı? hala. hitler bunları üstün ırkın oluşumu için katlettı. ne? farkede r.t.e. türk askerını katlettiriyor. yıllardır. bumu zoruna gitti.
  11. çok önemlı bir konuya değindin. akp daha önceden ordakı düzeni ayarlamış .bu yüzden hıle yapması içinde halkı uzaklastırmak gerekır. planlı ve hılelı düzende böylece kazanıyor.
  12. mükemmel bir tespit , bravo..
  13. godofwar

    BİLİME DEYİL ATATÜRKE DÜŞMAN YETİŞTİROYORLAR

    hahahaha yuhh saftirik. hahahaha yihhuuuu mogolarda bir türk boyudur...al kaynak verımde .. kapa çenenı. shup up fool.. http://www.turktoresi.com/viewtopic.php?f=17&t=12317 hadi kardeşım haddi... çoluk cocuklarla ugraşamam ben zekı akıllı insanları severım..
  14. godofwar

    BİLİME DEYİL ATATÜRKE DÜŞMAN YETİŞTİROYORLAR

    türkiyede savaş çıksa aynı şey olmuyacakmı? yahuu nasıl? mantıgınız var. ibretlıksıniz. hitleri övmüyorüm gerçekelri söylüyorüm. siz hitlerin tırnag ıbile olamzsınız stalının kılı bile olmazsınız. bu zihniyetle. yok olmaya mahkumsunuz ve yok oluyorsunuz. keşke türklerınde övüce kbirşeyleri olsa belkı dış güçler ciddiyer alırda 3. dünya savası baslar. safsınız oglum hepiniz. sonra kızmayın bana saftirikler. saka tdedıgın melez ırktı saf almanları hitler öldürmez. yalan söylemeyın. hahaha bu ucuz yalanlar bana sökmez. sıradakı yalanı alım benımkı karısık olsun.
  15. godofwar

    BİLİME DEYİL ATATÜRKE DÜŞMAN YETİŞTİROYORLAR

    atatürkün örne kalınmıyacak yönlerini çok iyi biliyorum alın buyrun. hadi bakalım budamı? yalan. 1: dinciler ermeniler ve yunanliları turk vatandası yapmıştır. 2: araplara türk vatandası olma hakkı tanımıştır sonra ağlaşmayın bu araplar nerden? geldi dye.. 3: atatürk müslüman değildi. ama halka ben müslümanın diyerek yala nsöylemiştir. bu halkın içnde sizin dedelerınızde var. ,4: atatürk solcu kimligini gizliyerek yanı yalan söylüyerek komunızm düzenı kurucagına demokrası aldı altında sagcılarında söz sahıbı oldugu bir sahte demkrası kurmuştur. sonra aglamayın.
  16. godofwar

    Evrende düzen yoktur

    hiç kusura bakma güneşi balçıkla sıvayamazsınız ateistler. özellıklede bu ülkede ateislerin % 64 tanrının kötü olduğunu düşündüğü için ateist olmuştur.daha sonrada haklı oldugunu daha iyi anlıyarak deist veya agnostik olmuştur. aslında tanrının kötü oldugunu anlamak tamda saglıklı bir mantalıte yapısıdır. aksine tanrının olmadıgını tanrının halısinasyon oldugunu düşünmek tıpkı! islam gigi psıkojık bir hastalıktır. yanı kıssadan hisse! atheizm ve dinler psıkojık birer hastalıktır. bu hastalıktan kurtulmanın tek yolu agnostik veya deist olmaktan gecer. satanizmı
  17. Türkiyede seçimler elektronik sisteme geçmedikçe akp her zaman kazanır. türkieyde demokrasi yok. bu videoyu anlıyarak izleyin. https://www.youtube.com/watch?v=sC4ye9DKYrI
  18. godofwar

    Kemalist bir parti eksikliği

    çocuk 5 dakıkada demokrasi olmadıgını ispatladı. sadece 1 örnek verdı. ama ben 100 lerce örnek verırım daha etkılı örnekler verırım. https://www.youtube.com/watch?v=sC4ye9DKYrI
  19. godofwar

    Kemalist bir parti eksikliği

    fazla söze gerek yok. arkadaşım. boş yapmayın sevrde hezımet lozanda hezimettır. her ikisındede ülkeyı ipotek altına almışlardır. ingiltere fransa ve özellıkle amerikan mandasını amerikan mandasının daha ne? oldugunu bile bilmiyenler var . aramızda. hepiniz gerisiniz ataturçusude şeriatçısıda. sizler laik oldugunuz yerdesınız. türkelr ve araplar.ın en buyuk hatası 1400 yıl önce birleşmesı olmuştur. bu iki irktan biri yok olmadıkça odakı yonetılen sistemler asla saglıklı ve gelışımcı olmaz. çünku sistem bozuk ülkeye değil cebe ve cukkaya hizmet ediliyor. türkıyede hindıstan bile ma
  20. hepinize çok teşekür ederim arkadaşlar, hepiniz bu konu ne? kadar duyarlı oldugunu gösterdınız. bunun içn ayrıca tesekkur ediyorum hepinize tek tek. sizlerınde benım gibi bu konuda hassas olmanız benı çok duygulandırdı. saygılarımla.
  21. işte bende bunu anlatmaya çalıştım. iyiki varsınız dostlarım. sizler varoldukça siz ve sizin gibiler bana ilham verıyorsunuz. sizlerin sayesınde hala yaşamak için ufakta olsa bir nedenım oluyor. bunun için başta sen olmak üzere senin gibi düşünen her bireye sonsuz teşekkürlerimi bir borç biliyorum. saolun varolun.
  22. 1. Aşama: İslam felsefesi, Arap topraklarından kılıç zoruyla tüm dünyaya yayılmıştır. Türkiye’de ki yayılma şeklini de size kısaca özetliyeyim. İbadet adı altında, Türk bebeğine doğduğu gün, kulağına Arap’ça Ezan okunarak ilk Arap'laşma tohumu atılır. Peşi sıra Türk çocuğuna Arap isimleri verilir. Biraz büyüdümü mahalle baskısıyla Arapça selam verdirilir. Erkek çocuklarına Çarık, Şalvar, sarık, bir eline tesbih, diğer eline misvak verilip,Sakal uzattırılır, Arap oğlanları gibi dolaştırılır. Kız çocuklarına ise, Türban ve karaçarşaf gibi Arap kültürüne uygun kıyafetlerle yaşamaları öğretilir.
  23. godofwar

    Tüm siyasi partiler daha önceden anlaştımı?

    https://www.youtube.com/watch?v=ovhAFOaOEeI
×
×
  • Yeni Oluştur...