Jump to content

Phocas

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    314
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Phocas Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Phocas

    Forum Çok Durgun

    Forum ıssız bir alana dönüştü. Neden kimse girmek istemiyor? Bunun bir cevabı olmalı.
  2. Phocas

    Hayvanların kendi pisliğini yemesi?

    Allah’ın iradesi ile olur. Çünkü o nefretini kusmak için hayvan yaratan bir zalimdir.
  3. Allah’ın islamı islam öncesi tebliğ etiğine dair tek bir yazılı veya görsel kanıt istiyorum, yok mu?
  4. Phocas

    Muhammed gerçekten son peygamber mi?

    Kurandaki ayete göre ümmet halifesi değil, apokaliptik Tanrı modelidir. Herkes ona iman edecek diyor, okumuyormusun?
  5. Evlatlığının karısını boşatıp kendine alması olabilir.
  6. Phocas

    Muhammed gerçekten son peygamber mi?

    O kadar tutarsız bir dininiz var ki akıl almayacak derecede. İsa’nın tekrar gelmesi islama göre saçma değil mi? Zaten Kuran indirilmiş, son söz söylenmiş, Muhammed tebliğini yapmış, son peygamberdir denilmiş, inanan inanır, inanmayan inanmaz. Allah da ona göre karar verir. Bu ayetlerle ilgili tek mantıklı açıklama, arkadaşların da belirttiği gibi hristiyanlara sempatik görünmek için eklenmiş olması. Ama bu arada islam teolojisinin de içine edilmiş. 4:159 İznik konsülü kararıdır. İsa kıyamet öncesi tekrar dönecek, yaşayan ve ölmüşlerin hü
  7. Phocas

    Tanrı iletişim merkezi çalışmıyor?

    Anlamamışsın, yazıklar olsun. Git şimdi elektrik prizine eline değdir ve öncesinde evliyaullahlarından veya direkt Allah’ından yardım dile. Cesaret edebilirmisin? Neden-Sonuç ilişkisini bilince Tanrı yok olur, bunu unutma.
  8. Phocas

    Muhammed gerçekten son peygamber mi?

    Dediğin gibi Muhammet ya hiç var olmadı, bir kurguydu veya Arapların yağmacılığının kıvılcımını ateşleyen bir komutandı ve sonradan mitleştirilerek peygamberleştirildi. Emevi ve Abbasi tezgahı.
  9. Phocas

    Muhammed gerçekten son peygamber mi?

    Çıkar için Muhammed’i harcamışlar. Arab’ın dini böyle oluyor. Şaşırmıyoruz.
  10. Phocas

    Tanrı iletişim merkezi çalışmıyor?

    Varsayımsal mistik düşünceler realiteden uzak, subjektif, varyasyon gösteren, şizofrenik, tuhaf şeylerdir. Sizin durum bu. Hayatın kendisi Tanrı’nın yokluğunun kanıtıdır. Hayatta herşeyin bir nedeni ve sonucu vardır. Neden-sonuç ilişkisini anlarsan Tanrı da ortadan kaybolmaktadır. Tanrı bilgisizliğin adıdır.
  11. 33:40..Muhammed, sizden birisinin babası değildir ve fakat Allah’ın resûlüdür ve peygamberlerin sonuncusu ve Allah, her şeyi bilir. Burada sıkıntı yok, Muhammed son peygamber. Fakat, aşağıdaki ayetlere göre değil. Aşağıdaki ayetlerde, İsa’nın kıyamet öncesi tekrar dünyaya geleceğini, kitap ehli herkesin ölümünden önce ona iman edeceğini, İsa’nın da onların bazılarının aleyhinde şahitlik yapacağı anlatılıyor. 4:157..Ve bakın "Biz, Allah’ın elçisi olduğunu iddia eden Meryem’in oğlu İsa Mesih’i öldürdük" diye böbürlendikleri için. Aslında O’nu ne ö
  12. Kendi kendini yaratmayı düşünmekle ki böyle bir düşünce kimde vardır bilmiyorum kötü olmanın ne alakası var ? Hangi uyuşturucu bunları sana söyletiyor? Ateist olup kötü olmanın denklemini kurabilirmisin? Kur bakalım.
  13. Phocas

    Tanrı iletişim merkezi çalışmıyor?

    Hadi be zırva yaratıcısı, Sen koyu hristiyan katolik bir aileden doğsa idin bu mesajında Christ güzellemeleri yapacaktın, Muhammed’e de yalancı peygamber diyecektin. Yalan deme çarpılırsın. Bu işler böyledir, din, inanç bunlar senin elinde olmayan, beyin yıkama faaliyetleridir. Beynini kullan, alet olma. Haydi naş şimdi.
  14. Phocas

    Boyunları vurmak..

    İnkar edenlerle karşılaştığınız zaman boyunlarını vurun. Nihayet onları çökertip etkisiz hâle getirdiğinizde bağı sıkı bağlayın . Artık bundan sonra ya karşılıksız ya da fidye karşılığı salıverin. Savaş sona erinceye kadar hüküm budur. Eğer Allah dileseydi, onlardan öç alırdı. Fakat sizi birbirinizle denemek için böyle yapıyor. Allah yolunda öldürülenlere gelince, Allah onların amellerini asla boşa çıkarmayacaktır. Allah imajı bu mu? Arkanda melek, Tanrı gibi ultra güçler varken boyun kesmeye utanmıyormusun? İnandığın Tanrı’ya hakaret değil mi? Allah’ın sözü ile in
  15. Phocas

    HUD suresi 119 kısa açıklaması

    Allah cehenneme kimleri atacağını biliyor, devlet ise hapise kim girer bilmiyor. Cehenneme girecek insanları Allah yaratıyor, hapise girecek insanları devlet yaratmıyor. Allah cehenneme gireceğini bile bile insan yaratmaya devam ediyor, her şey kendi inisiyatifinde..Art niyet olduğu kesin. Allahın insanları cehenneme atma meselesi tamamen kibir meselesi, son derece iyi, dürüst, çalışkan bir insan Allah’a tapmadı diye cayır cayır yanacak, itirazın var mı? Devlet ise zarar içerikli objektif suç delilleri olmadan kimseye dokunamaz.
×
×
  • Yeni Oluştur...