Jump to content

Son_Mohikan

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    229
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Son_Mohikan Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

1.688 profil görüntüleme
  1. Son_Mohikan

    Çift kişilikli olanlar

    adam gibi cevap yazacaksan yaz bu konuda. Yazmayacaksan başlığımı lütfen pisletme
  2. Sizce bu sitede müslüman görünüpte ateist olan veya ateist görünüpte müslüman olan kullanıcılar var mı? Varsa bunlar hangi kullanıcılar olabilir? Yani iki tane nicki olur birinde müslüman gibi davranır birinde ateist. Bu şekilde yazan kişiler olabileceğini düşünüyorum. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.
  3. Son_Mohikan

    İslamcı-Liberal Kanat Şah Çekti!

    Şah çektiyse size kaçmak için bir hak verdik. Bakın değerimizi bilin. Her taraftan sıkıştırmadık sizi. Hamle sırası sizde bakın iyi bir hamle yapın yoksa mat olacaksınız. Yav kardeşim iyice saçmalamışsın. Adamlar 28 Şubat benzeri bir darbeyi engellendiği için kutlayacağına daha da köpürüyorsun pes doğrusu. Yavuz hırsız ev sahibi bastırır derler bu cümle bence cuk diye oturmuş
  4. Son_Mohikan

    Evrimin sonu ölümsüzlük olabilir mi?

    Evrim kanun benim zamanımda teoriydi ama bilmiyorum benden sonra belki kanun olmuştur. Tamam bulunda dinlere öldürücü darbeyi indirin. Ne bekliyorsunuz. Kardeşim sizin söylediğiniz neye benziyor biliyor musun? Ağız başka söyler kalp başka. Kendin söylediğine kendin bile inanmıyorsun. Bunun gerçekleşmeyeceğini bilim ne kadar ilerlerse ilerlesin çok iyi biliyorsunuz. Bazı bilim adamları insan evriminin tamamlandığın söylüyor. http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/461612.asp buraya girip bakabilirsin.
  5. Son_Mohikan

    Evrimin sonu ölümsüzlük olabilir mi?

    Birçok bilim adamı insan evrimin durduğunu söylüyor malesef senin söylediğin şey hiçbir zaman olmayacak. Bilim adamların bazıları da itiraf ediyor. İnsan evrimi yavaşladı yada durma noktasına geldi. Bunlar belkide ileride evrim teorisi tam anlamıyla çöktüğü zaman başka bir yaratılış karşıtı teori arayışına gireceklerdir ve belkide şimdiden hazırlanıyor olabilirler mi? Kim bilir.
  6. Son_Mohikan

    Evrimin sonu ölümsüzlük olabilir mi?

    Evrim bu dediğim ölümsüzlük mekanizmasını sağlamadığı sürece bana göre ispatlanamayan bir teori olarak kalacaktır.
  7. Evrime baktığımız zaman özellikle insan evriminde insanın ömrünün git gide uzadığını görürüz. Evrime inanmayan biriyim. Evrimin gerçek olduğunu kabul edenlere şunu sorabilir miyiz? İleride insan ölmeyecek diyebilir misiniz? Bilim ve evrim ışığında bu mümkün olabilir mi?
  8. Genelkurmay'da 'irticayla mücadele' adı altında hazırlanan eylem planı Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Taraf Gazetesi dün, millete ve hükümete kurulan vahim tuzağın belgesini yayınladı. Genelkurmay Harekât Başkanlığı için hazırlanan eylem planı Nisan 2009 tarihini ve Kurmay Albay Dursun Çiçek'in imzasını taşıyor. Plan, hükümet ve Fethullah Gülen hareketi aleyhine askerî suç icat ederek, askerî mahkemede dava açmayı hedefliyor. Gerekçe olarak da irticayla mücadele gösteriliyor. AK Parti'nin ve Gülen'in 'dinî esasları temel alan bir rejim' hedeflediği iddia edilirken, hiçbir dayanağı bulunmayan bu
  9. Son_Mohikan

    Darwinin kendi ağızından evrimi dinleyelim

    Dünya üzerinde peki dünyadan başka bu şekilde bir canlının yaşama ihtimali ney. Cevreyle alaka ise ayın şartlarına uygun adını sayamayacağım birçok gezegende insan vb canlının oluşma gerekmez mi? Yani uzayda canlının olması gerekmez ortam kendi canlısını oluşturuyorsa uzayında kendi ortamında canlı oluşturması gerekmez mi?
  10. Son_Mohikan

    Darwinin kendi ağızından evrimi dinleyelim

    Bırak Kahharulazam bunlar maymun olmaktan memnun.
  11. Son_Mohikan

    Fetullah Gülen

    Senin paranı mı çalıyorlar cemaatindeki kişiler veriyor sanane adam istediği yere para verir. Bu seni ilgilendirir mi? Bir tabir vardır ya kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş sizlerde o hesap. Adamlar çalışmış kazanmış ve bu seviyeye gelmişler. Sende çalış sende kazan.
  12. Son_Mohikan

    Fetullah Gülen

    Benim bu cemaatle uzaktan yakından hiçbir ilişkim yok. Sadece ben doğruları konuşuyorum. Eleştirilcek yanı varsa eleştiriyorum. Fakat ergenekon oyununu kim yapmış bilmiyorum ama iyikide yapmışlar Türkiye'nin altını oyanlar ve buna yardımcı olanların deşifre olması niye zoruna gidiyor anlamış değilim. Adamlar suçsuz ise serbest bırakılır. Böyle bir yapılanma varsa ise üzerine gidilmesi gerekir. Bu ülkede tekrar darbe v.b yasadışı şeylerin olmasını istemiyorsak bunu sağlamalıyız.
  13. Son_Mohikan

    Fetullah Gülen

    Arkadaşlar gece gece pek ic açıcı görüntü izlemeyeceksini ama bana da arkadaş yolladı ne bileyim yapılan vahşiliğe bakın http://www.youtube.com/watch?index=5&p...&playnext=1
  14. Son_Mohikan

    Fetullah Gülen

    Bunuda belki fethullah gülen yapmıştır değil mi? Şaka daha öncede izlemiştim ama genede saol
  15. Son_Mohikan

    Fetullah Gülen

    Arapçayla Osmanlıca aynı mı git bence sen önce bunu öğren
×
×
  • Yeni Oluştur...