Jump to content

Faşist97

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    81
  • Katılım

  • Son ziyaret

Faşist97 kullanıcısının paylaşımları

  1. Faşist97

    TSK düşmanlığı

    15 Temmuz Fethullahçı bir darbe teşebbüsüdür. O adamların her halinden belli şakirt olduğu. Bu kadar salakça ve amatörce bir şeyi gerçek Türk askerleri yapmaz.
  2. Faşist97

    Can Dündar'ın Ergenekon kumpasını savunması

    Sosyal demokrasi sol değil çünkü liberal ve merkez sağ ideolojisi.
  3. Faşist97

    TSK düşmanlığı

    AKP iktidarı darbe korkusundan bol bol TSK ve militarizm düşmanlığı pompaladı. Ordu düşmanlığı AKP ve FETÖ'nün dayandığı ortak temellerden birisi. Şerefsiz kancıklar.
  4. Bu Ergenekon diye devlet içinde bir yapılanma olduğunu iddia ettiği kitabı: https://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=18906 Burada Ergenekon'a inanıyorum diyor: Bu da çektiği Ergenekon belgeseli. Feto'nun bütün pisliklerini, cinayetlerini Ergenekon'un üzerine yıkmış. Feto aleyhinde söylediği tek bir söz bile yok. Hala bu orospu çocuğu Fetoşçuk köpeği savunan haysiyetsiz solcular var.
  5. Faşist97

    Ekonominin batması beni mutlu ediyor

    Tamam işte devlet tekeline geçmiş kapitalizm kendin söylüyorsun. Devletçilik Atatürk'ün altı okundan birisi. Senin dediğine göre bir oku çıkarmamız gerekiyor o zaman.
  6. Faşist97

    Bize ne dolardan diyen tipler hakkında

    Yalancı it. Evet AKP'den önce de ülkede bilim yoktu ama bu kadar bilim düşmanlığı da yoktu. TÜBİTAK'ın evrim ile ilgili yayınları vardı mesela eskiden. Şimdi ise evrim teorisi müfredattan çıkarıldı. Bilime bundan daha büyük darbe mi olur? Ayrıca eğitime de en büyük zararı AKP verdi.
  7. Faşist97

    Ekonominin batması beni mutlu ediyor

    Çok doğru. Ülke olarak tıpkı Atatürk döneminde olduğu gibi faşizmin ekonomi modeli olan korporatizme geçmeliyiz.
  8. Faşist97

    Bize ne dolardan diyen tipler hakkında

    2002 yılında yüzde 10.3 olan işsizlik oranı 2017 itibarıyla yüzde 10.9’a yükseldi. Resmi işsiz sayısı 15 yılda 2.5 milyondan 3.5 milyona çıktı. 2002’de yıllık 15 milyar dolar olan dış ticaret açığı 2017 itibarıyla 77 milyar dolara çıktı. Türkiye, 2018’in sadece ilk iki ayında 14,8 milyar dolarla, 2002 yılının tümündeki kadar dış ticaret açığı verdi. İhracatın ithalatı karşılaması geriledi. Cari açık, 2017’de milli gelirin yüzde 5.5’ine ulaştı. Türkiye’nin 2002 sonunda 129.6 milyar dolar olan dış borcu, 2017’de 453.2 milyar dolara yükseldi.
  9. Faşist97

    Bize ne dolardan diyen tipler hakkında

    Sen Atatürk'ün kale dediği fabrikaları ve diğer kuruluşları özelleştirirsen, ülkeyi 470 milyar dolarlık dış borcun altına sokarsan, 16 sene sadece asfalt ve betona para yatırırsan, ülkeyi samanı bile ithal edecek kadar dışa bağımlı bir hale getirirsen sonucu da bu olur işte. 16 sene boyunca hiçbir bok üretmediniz, sadece ithal ettiniz, borçlanmaktan ve özelleştirmekten başka bir bok yapmadınız, asfalta para döktünüz. Keşke Allah var olsa da belanızı verse.
  10. 16 sene bu gerizekalılara anlattık anlattık ama bir türlü anlamadılar. Adamakıllı, sağlam bir kriz çıkmadan ve ekonomi tamamen yerin dibine girmeden bunların aklı başına gelmeyecek. SHP ve DSP gibi merkez sol partiler yüzünden gericiler iktidara geldi. AKP bunlardan çok ekmek yedi. Tartışmaya girdiğiniz yaşlı akçomarların istisnasız hepsi bunları söyler. Eskileri de gördük, eskiden çok daha kötüydü gibi. Şimdi DSP'ye, Ecevit'e rahmet okutturacak çok daha büyük bir kriz kapıda. Giyecek donu bile zor bulacak çomarlar. Hem aptallıklarının cezasını çekecekler, hem de bizim
  11. Faşist97

    Bize ne dolardan diyen tipler hakkında

    Özellikle de SHP gibi partiler yüzünden AKP iktidara geldi. Yok biz gelmeden önce İstanbul çöplüktü, suyu bile akmıyordu vs diyerek çok oy kastılar. Haklılar da bu konuda. AKP çok kötü dönemlerden sonra başa geldi. Özelleştirmeyle, sıcak parayla, şunla bunla yapay bir refah ortamı sağladılar. Şimdi ise ülkenin gerçek durumu ortaya çıkıyor. Doların yükselmesine, ekonominin hızla çökmesine seviniyorum açıkçası. Hem de çok seviniyorum. Çünkü İslamcılara karşı çok büyük bir koz geçecek. Biz de artık bir 50 sene muhafazakarlara "sizin iktidarda olduğunuz zamanları da gördük, akape döne
  12. Faşist97

    "Onların doları varsa bizim de Allah'ımız var"

    Olmayan, hayali bir varlıkla halkını avutan bir devlet başkanı. Bundan daha rezil bir lider olamaz. Sizin Allah'ın gücü Amerika'ya yetmiyor demek ki.
  13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5.50 seviyesini aşan dolar/TL kurundaki yükselişe ilişkin, "Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var" yorumunda bulundu. Memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde konuşan Erdoan, Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu'daki sel afetlerinde mağduriyet yaşayanlara şahsı ve milleti adına geçmiş olsun dileğinde bulundu ve"Bu mağduriyetlerin hepsini Allah'ın izniyle tabii ki kaldırırız. Zira bu devlet, bu millet güçlüdür" diye konuştu. © REUTERS/
  14. Gerçekten çok utanıyorum bunlarla oyumun bir tutulmasından. Türk parası değer kaybediyor, alım gücü azalıyor, ekonomi çöküyor ama onların tek derdi başlarında Allah diyen ve başı kapalı bir karısı olan birisinin olması. Nefret ediyorum, tiksiniyorum bu toplumdan. Beş para etmez bir toplum.
  15. Faşist97

    Şeriatla yönetilen İran'da evlilik yaşı 9

    En uyuz olduğum Müslüman tipi işine gelen hadisi kabul edip işine gelmeyeni reddeden layt Anadolu Müslümanı. Hadiste açıkça Aişe ben 9 yaşında seks yaptım diyor bu kadar net. Yok o dönem kızların yaşı ergenlikten itibaren sayılıyormuş da bik bik bik kargalar bile güler bunlara.
  16. Faşist97

    antidepresanlar

    Efe Aydal antidepresanların intihar düşüncesi olanların intihar etmesine neden olabileceğini söylüyordu. Ben de kullanmaya başlamadan önce intihar etme düşüncesi vardı çok belirgin bir şekilde ve 2 sene düzenli olarak antidepresan kullandım. Şimdi hiç intihar etmek aklıma gelmiyor.
  17. İşgal ile fetih arasındaki fark ne? Müslüman'a göre kendi yaptığı fetih, Hristiyan'ın yaptığı işgal; Hristiyan'a göre de Hristiyan'ın yaptığı fetih, Müslüman'ın yaptığı işgal oluyor.
  18. Bence Kuran'daki en büyük çelişki bu. Sen hem kitabın her iki cümlesinden birinde Allah'tan başkasına secde edenlere küfürler, hakaretler yağdır hem de bir insana secde etmedi şeytanı cezalandır.
  19. Faşist97

    Düşmanımız Amerika ile olan papaz krizi

    Sen birinci derece suçluları aklayalım, sadece ikinci derece suçluları cezalandıralım diyorsun. O katliamı gerçekleştirenler Tayyipçiler değildi, Fetoşçuklardı. Tayyip onları o mevkilere yerleştirerek dolaylı yoldan suça zemin hazırladı. Tayyip böyle kurgular yapacak kadar zeki birisi değil, zekası yetmez bir kere. Hem bu subayların hayatları mahvoldu, idam olsa hepsi nalları dikecekti. Bu kadar salaklar mı ki sırf Tayyip istedi diye kendilerini böyle bir ateşe atsınlar? Ben Tayyip'in öldürülmesini istiyorum ama bu şekilde değil; tıpkı Menderes gibi adil bir şekilde ya
  20. Faşist97

    Düşmanımız Amerika ile olan papaz krizi

    Ateistim. Ortada bir suç var. Onun cemaatine mensup insanlar milletin üzerinden tanklarla geçti, insanların üzerine ateş açtı ve bomba yağdırdı. Meclisi bombaladılar, cumhurbaşkanına suikast girişiminde bulundular. Bunların hepsi birer suç ve bunu Fetoşçuklar gerçekleştirdi.
  21. Silah, üniforma, başlık, postal, tank, helikopter gibi şeyler bana her zaman çok çekici ve kuul gelmiştir. Yani ister istemez militarist olmamda bunların da etkisi oluyor olabilir. Bilinçaltıma yerleşmiş bir kere. 15 Temmuz sürecinde mesela o askerlerin gerçek olmadıklarına, birer Fetoşçuk olduklarına beynimi ikna etmem baya zor oldu. Bir savunasım geldi açıkçası. Bu hastalık Celal Şengör hocamızda da var sanırım.
  22. Faşist97

    Kenan Evren'in Atatürk ile ilgili sözleri

    Biz faşistler İkinci Dünya Savaşı'nda batı emperyalizmi ile ve siyonizm ile ölümüne mücadele ederken siz ABD'nin safında yer almadınız mı?
  23. Özellikle de sosyal demokrat kesim çok yapıyor bunu. Aslında kendileri komünist değiller ama devamlı komünistlere yağ çekme derdindeler. Deniz Gezmiş'i, Mahir Çayan'ı, Erdal Eren'i, Berkin Elvan'ı sahiplenirler. Komünist şairlere, yazarlara toz kondurmazlar. Sabahattin Ali, Nazım Hikmet, Aziz Nesin gibi adamların hepsi Kemalistlerden zarar gördü ve hepsinin ömrü de Atatürk'e ve Atatürkçülere küfretmekle geçti.
  24. Azeri bir kızla evlenmek ve Azerbaycan'da yaşamak. En büyük hedefim bu. Çünkü Azeri kadınlara hastayım.
×
×
  • Yeni Oluştur...