Jump to content

Faşist97

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    81
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Faşist97 kullanıcısının eklediği dosyalar

  1.  

     

    Bu Ergenekon diye devlet içinde bir yapılanma olduğunu iddia ettiği kitabı:

    https://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=18906

     

    Burada Ergenekon'a inanıyorum diyor:

    Bu da çektiği Ergenekon belgeseli.

     

    Feto'nun bütün pisliklerini, cinayetlerini Ergenekon'un üzerine yıkmış. Feto aleyhinde söylediği tek bir söz bile yok.

     

    Hala bu orospu çocuğu Fetoşçuk köpeği savunan haysiyetsiz solcular var.

  2. 5 dakika önce, Somut yazdı:

    Korporatizm Kapitalizmin Devletin tekeline geçmiş halidir.

    Korporatizmde sınıfların işbirliği içerisinde olması gerektiği öne sürülür.

    Fakat sınıflar varlığını sürdürürken bunun nasıl yapılacağı açıklanmaz.

    Çıkarları çatışan sınıfları nasıl işbirliği içine sokacaksın :) ? 

    Kemal Paşa Liberal Demokrattır. Aynı zamanda Burjuva milliyetçisi ve devrimcisidir. 

    İzmir İktisat Kongresinde alınan kararları gözden geçirip Devletçiliğe mi Liberalizme mi daha yakın olduğunu anlaman yeterli.

    Ama sonra işler istediği gibi gitmiyor ve Devletçi bir ekonomi modeline geçiyor - Karma ekonomi -

    Kemal Paşa'nın Liberal burjuva Demokrasisini savunmasına rağmen tek parti ile ülkeyi yönetmesinin sebebide aynıdır. 

    İşleri rayına oturtamıyor. Eğer ölmeseydi ilerde çok partili sisteme ve Liberal ekonomiye geçecekti çok büyük ihtimalle.

    Tamam işte devlet tekeline geçmiş kapitalizm kendin söylüyorsun. Devletçilik Atatürk'ün altı okundan birisi. Senin dediğine göre bir oku çıkarmamız gerekiyor o zaman.

  3. 23 dakika önce, Jobar yazdı:

    Ulan gerizekalı suç senin onun bunun.AKP nin mi ? Türkiye halkının geri kalmışlığının.AKP 5 trilyon gdpli ülke mi miras aldıda bu hale getirdi.Önceki iktidarlar uzay bilim programları yapıyordu hergün bi buluş yapıyorduda AKP mi engelledi gene aynı tas aynı hamam.Fabrikaymış şuymuş satmışmış.Ulan duyanda AKP gelmeden önce kişi başına gelir 50 bin dolardı sanacak.Önce bir kendinize bakın.AKP gelmeden önce sanki para zenginlik içinde yüzüyordunuz dangalaklar.AKP gelmeden önce kişi başına düşen gelir 2-3 bin dolardı buna ne diyeceksin ?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Görgüsüz öküz falan değilim ama sen salaksın.Ben züppelik falan yapmıyorum yukardaki kişi yurtdışında yaşadığı için baya bir seviniyordu doların artmasına Türkiye umrumda değilde dedi zaten ona söylüyorum senin gibi muhaliflerin çoğunluğıu asgari ücretle tl ile çalışan adamlar o kadar sevinme onların cebindeki parada eriyor diye.Ayriyeten benim zenginliğimde fakirliğimde kimseyi ilgilendirmez ben doğru bildiğimi söylüyorum.AKP yi falanda savunduğum yok sizin gibi dangalaklara karşı doğru bildiğimi söylüyorum.Evet dedemin parasına kondum senin dedende onun dedeside muhaliflerin dedeside zamanında çalışşaymış ki sizde konsaymışşınız şimdi ötmezdiniz burda.

    Yalancı it. Evet AKP'den önce de ülkede bilim yoktu ama bu kadar bilim düşmanlığı da yoktu. TÜBİTAK'ın evrim ile ilgili yayınları vardı mesela eskiden. Şimdi ise evrim teorisi müfredattan çıkarıldı. Bilime bundan daha büyük darbe mi olur?

    Ayrıca eğitime de en büyük zararı AKP verdi. 

  4. 15 dakika önce, Somut yazdı:

    Ekonomik model değişmediği sürece ekonomik bağımlılıktan ve krizlerden kurtulamazsınız. 

    Piyasanın inişli çıkışlı olması Kapitalizmin kötü yanlarından. 

    Sosyal demokrat-sol iktidarda olsa İslamist iktidarda olsa bir şey değişmez

    Çünkü ekonomi umurlarında değil :) sınıf değil din/milliyet siyaseti hakim.

    Çok doğru. Ülke olarak tıpkı Atatürk döneminde olduğu gibi faşizmin ekonomi modeli olan korporatizme geçmeliyiz.

  5. 2002 yılında yüzde 10.3 olan işsizlik oranı 2017 itibarıyla yüzde 10.9’a yükseldi. Resmi işsiz sayısı 15 yılda 2.5 milyondan 3.5 milyona çıktı. 2002’de yıllık 15 milyar dolar olan dış ticaret açığı 2017 itibarıyla 77 milyar dolara çıktı. Türkiye, 2018’in sadece ilk iki ayında 14,8 milyar dolarla, 2002 yılının tümündeki kadar dış ticaret açığı verdi. İhracatın ithalatı karşılaması geriledi. Cari açık, 2017’de milli gelirin yüzde 5.5’ine ulaştı. Türkiye’nin 2002 sonunda 129.6 milyar dolar olan dış borcu, 2017’de 453.2 milyar dolara yükseldi.

  6. 1 dakika önce, Jobar yazdı:

    Görgüsüz de öküz de senin gibilere denir ancak.ABD nin hiç ilgisi yokmuş duyda gülme.He canım hiç yok zaten Amerikanın Türkiyeye ek vergiler getirmesi Trumpın tehditleri heyetin amerikaya gitmesi falan rahip krizi hiç önemli şeyler değil.Ne yapıyorsa AKP yapıyor bütün suçlu AKP bilerek Tlnin değerini düşürüyorlar sırf fantezi olsun ülkeye aksiyon gelsin diye.                                                                                                                                                                               Şu ülkeye AKP gibi şanslı bir parti daha gelmez.Muhalifleri sizin gibi dangalaklar olduktan sonra daha bir 20 yıl daha çok rahat iktidarı götürürler.Kafanıza kuş pislese AKP yaptı diyeceksiniz yakında.

    Sen Atatürk'ün kale dediği fabrikaları ve diğer kuruluşları özelleştirirsen, ülkeyi 470 milyar dolarlık dış borcun altına sokarsan, 16 sene sadece asfalt ve betona para yatırırsan, ülkeyi samanı bile ithal edecek kadar dışa bağımlı bir hale getirirsen sonucu da bu olur işte.

     

    16 sene boyunca hiçbir bok üretmediniz, sadece ithal ettiniz, borçlanmaktan ve özelleştirmekten başka bir bok yapmadınız, asfalta para döktünüz.

     

    Keşke Allah var olsa da belanızı verse.

  7. 16 sene bu gerizekalılara anlattık anlattık ama bir türlü anlamadılar. Adamakıllı, sağlam bir kriz çıkmadan ve ekonomi tamamen yerin dibine girmeden bunların aklı başına gelmeyecek.

     

    SHP ve DSP gibi merkez sol partiler yüzünden gericiler iktidara geldi. AKP bunlardan çok ekmek yedi. Tartışmaya girdiğiniz yaşlı akçomarların istisnasız hepsi bunları söyler. Eskileri de gördük, eskiden çok daha kötüydü gibi.

     

    Şimdi DSP'ye, Ecevit'e rahmet okutturacak çok daha büyük bir kriz kapıda. Giyecek donu bile zor bulacak çomarlar. Hem aptallıklarının cezasını çekecekler, hem de bizim elimize koz geçecek. Artık bir 50 sene biz de bunları dilimize dolarız, dincilerin zamanında da şöyleydi böyleydi diye.

  8. 28 dakika önce, Türk Ateist yazdı:

     

    ABD Allah değil. Bizim yaşadığımız krizle ABD'nin hiç ilgisi ilişkisi yok, bizi mahveden de ABD değil. Tepemizdeki hırsız İslamcı sürü. Krizin rahiple de uzaktan yakından alakası yok. Ne yaptıysa AKP yaptı. Senelerdir milyarlarca doları ülkeye çekip betona gömdü, bütün kurumları sattı, toprakları sağa sola peşkeş çekti vs vs. Yazmış işte arkadaşlar.

    Bizi korkunç bir son bekliyor, kriz hepimizi mahvedecek deyip durduk yıllarca. Yani bu kriz bize sürpriz değil. Size sürpriz olmuş, onu da dandik bir papaza bağlayıp AKP'nin suçluluğunu örtüyorsunuz. 

     

    Az terbiyeli ol; görgüsüz öküz. 

     

    Özellikle de SHP gibi partiler yüzünden AKP iktidara geldi. Yok biz gelmeden önce İstanbul çöplüktü, suyu bile akmıyordu vs diyerek çok oy kastılar. Haklılar da bu konuda. AKP çok kötü dönemlerden sonra başa geldi. Özelleştirmeyle, sıcak parayla, şunla bunla yapay bir refah ortamı sağladılar. Şimdi ise ülkenin gerçek durumu ortaya çıkıyor.

     

    Doların yükselmesine, ekonominin hızla çökmesine seviniyorum açıkçası. Hem de çok seviniyorum. Çünkü İslamcılara karşı çok büyük bir koz geçecek. Biz de  artık bir 50 sene muhafazakarlara "sizin iktidarda olduğunuz zamanları da gördük, akape döneminde şöyle böyle oldu" muhabbeti yaparız. 

  9. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5.50 seviyesini aşan dolar/TL kurundaki yükselişe ilişkin, "Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var" yorumunda bulundu.

    Memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde konuşan Erdoan, Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu'daki sel afetlerinde mağduriyet yaşayanlara şahsı ve milleti adına geçmiş olsun dileğinde bulundu ve"Bu mağduriyetlerin hepsini Allah'ın izniyle tabii ki kaldırırız. Zira bu devlet, bu millet güçlüdür" diye konuştu.

     

    "Çok çalışacağız, çok koşacağız. İnşallah, ülkemizi, 81 vilayetiyle çok daha modern bir hale getirmenin gayreti içinde olacağız. Şunu bilin; bugün dünden daha iyiyiz, yarın bugünden de iyi olacağız. Hiç bundan endişeniz olmasın" diyen Erdoğan, TL'nin ABD doları karşısındaki değer kaybına da değindi.

     

    Erdoğan, "Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Şunu unutmayın, onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var. Bizler çok çalışıyoruz. 16 yıl önce neydik, bugün neyiz. İnşallah sizlere sabır, gayret diliyorum. Çok çalışacağız, çok koşacağız. İnşallah 2023'e farklı gireceğiz. Benim buna imanım, inancım var. 24 Haziran'da siz bizi yalnız bırakmadınız" ifadelerini kullandı.

     

  10. Efe Aydal antidepresanların intihar düşüncesi olanların intihar etmesine neden olabileceğini söylüyordu.

     

    Ben de kullanmaya başlamadan önce intihar etme düşüncesi vardı çok belirgin bir şekilde ve 2 sene düzenli olarak antidepresan kullandım. Şimdi hiç intihar etmek aklıma gelmiyor.

  11. 20 dakika önce, güven yazdı:

     

    Ortada bir suç varsa ilk suçu sahiplenecek akp dir fetülah güleni onlar develtin içine yerleştirdiç öncedende vardı ama bu kadar deyildiler askri şurada  tayyip ilticya neden son veriyordu kimden emir almıştı fetulaha hasert kaldım  sevgilim gel artık diyen ben deyildim ne istedinde vermedik diyen sanırım putindi. tanklar insanların üzerinden geçti. Ama bunu yapan tayipti yeni rejimim için yaptı. sen tayyibin  magsum olduğunumu sanıyorsun suriyedeki olanlerin katili tayyiptir keza ıraktakişerinde.bu 15 temuza inanıyormusunuz bu bir tiyatroydu. ben fetulahı savunmuyorum savunanda bugünkü başımzda olanlardır bunları bağı koptumu sanıyorsun.Cumuhur balaknına sukas felen yoktu   ef onlatı havda ucacak tayyibi vuramıycak öylemi. kendileri diyorlar biz önceden haberdardık. O GÜN GENELKURAMAY BAŞKANI ÇIKP DARBE GİRŞİMİ OLABİLİR BUNA İZİN VERMEYİN DEDİYİ ANDA İŞ BİTERDİ Çocukmu kandırıyorlar.

    Sen birinci derece suçluları aklayalım, sadece ikinci derece suçluları cezalandıralım diyorsun. O katliamı gerçekleştirenler Tayyipçiler değildi, Fetoşçuklardı. Tayyip onları o mevkilere yerleştirerek dolaylı yoldan suça zemin hazırladı.

     

    Tayyip böyle kurgular yapacak kadar zeki birisi değil, zekası yetmez bir kere. Hem bu subayların hayatları mahvoldu, idam olsa hepsi nalları dikecekti. Bu kadar salaklar mı ki sırf Tayyip istedi diye kendilerini böyle bir ateşe atsınlar? 

     

    Ben Tayyip'in öldürülmesini istiyorum ama bu şekilde değil; tıpkı Menderes gibi adil bir şekilde yargılanarak mahkeme kararıyla idam edilmesini istiyorum.

  12. 14 dakika önce, güven yazdı:

    Sen müslümanmısın ona göre cevap vereyim.Yoksa hiç bir idolijye bağımlı kalmaksızın vatan sevrmisin.Tayyip gibi sokak ağzıyla dipolomesi  yapılmaz.Ver papazı al papazı bu söylencek lafmı. yani diyor ben yargı felan anlamam 2 kanala geçelim hukukun olmadığı kanala.

    Ateistim.

    Ortada bir suç var. Onun cemaatine mensup insanlar milletin üzerinden tanklarla geçti, insanların üzerine ateş açtı ve bomba yağdırdı. Meclisi bombaladılar, cumhurbaşkanına suikast girişiminde bulundular. Bunların hepsi birer suç ve bunu Fetoşçuklar gerçekleştirdi.

  13. Silah, üniforma, başlık, postal, tank, helikopter gibi şeyler bana her zaman çok çekici ve kuul gelmiştir. Yani ister istemez militarist olmamda bunların da etkisi oluyor olabilir. Bilinçaltıma yerleşmiş bir kere.

     

    15 Temmuz sürecinde mesela o askerlerin gerçek olmadıklarına, birer Fetoşçuk olduklarına beynimi ikna etmem baya zor oldu. Bir savunasım geldi açıkçası.

     

    Bu hastalık Celal Şengör hocamızda da var sanırım.

  14. 2 saat önce, Weep yazdı:

    Klasik sol kemalist söylemleri. Sabahattin Ali'yi ve nice Muhalif komünisti dalkavuk bir Mustafa Kemalci değil diye öldürmedi mi Kemalistler ? Aynısını amerikan yalaması Kenan da yaptı. Fark nerede ? Faşist faşisti sever tabii Evren'in Mustafa Kemal hayranı olmasına şaşmamalı.

    Biz faşistler İkinci Dünya Savaşı'nda batı emperyalizmi ile ve siyonizm ile ölümüne mücadele ederken siz ABD'nin safında yer almadınız mı?

  15. Özellikle de sosyal demokrat kesim çok yapıyor bunu. Aslında kendileri komünist değiller ama devamlı komünistlere yağ çekme derdindeler. Deniz Gezmiş'i, Mahir Çayan'ı, Erdal Eren'i, Berkin Elvan'ı sahiplenirler. Komünist şairlere, yazarlara toz kondurmazlar.

     

    Sabahattin Ali, Nazım Hikmet, Aziz Nesin gibi adamların hepsi Kemalistlerden zarar gördü ve hepsinin ömrü de Atatürk'e ve Atatürkçülere küfretmekle geçti.

×
×
  • Yeni Oluştur...