Jump to content

Gunesin Izinde

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

Gunesin Izinde kullanıcısının paylaşımları

  1. Gunesin Izinde

    atheizmde ahlaki değerler yoktur.

    http://www.cumhuriyet.com.tr/m/video/video/1062657/Esege_tecavuz_ederken_yakalandi___Kari_yok__seytana_uydum_.html Ornegin bu adam esege tecavuz etmis ama "seytana uydum" demis. Yani adam kendini kolay bir sekilde akliyor. Ateist biri ise bu durumda genellikle kendine hesap vermek zorunda kalacaktir.
  2. Gunesin Izinde

    atheizmde ahlaki değerler yoktur.

    Ben ateist olduktan sonra cok daha ahlakli oldum. Bir Tanri'nin veya baska birisinin kurallari ile kisi ahlakli olamaz. Ahlakli olmanin temelinde kendi kendine hesap verebilmek yatar zaten. Yani, sen Tanri'ya degil, kendine hesap vermelisin. O zaman belki ahlakli olabilirsin.
  3. Gunesin Izinde

    Bu Ülkenin Şeyi Kim?

    Egemen nickli uye bir troll. Son zamanlarda herkese ozel mesaj atip kufrediyor. Konulara girip kufurlu mesajlar yaziyor. Ama ilk defa onun bir mesajini begendim. "Bu ulkenin seyi kim" diye konu mu acilir yahu? Boyle bir konu acarsan, boyle bir mesaj alman hic sasirtici degil.
  4. Yok ya? Okumus issizmis. Bogazici'nde mi okudun? Ayrica ben kadin degilim. Param olsa, seni satin alirim diyorsun. Bunu soyleyen biri, yeteri kadar para verildiginde herseyi yapar bence. Sen kafayi para ile bozmussun. Para cok onemli ama senin sandigin kadar degil.
  5. Once kendine bak. Turk Ateist dogru soylemis, seni zeki bir kadin ne yapsin? Ornegin sen bana zeki ve cekici bir erkek gibi gorunmuyorsun, sacma sacma konusuyorsun.
  6. Dusuncelerin yanlis. Kadinlar sinsidir ama sen guzel davranirsan, beraber mutlu olabilirsiniz.
  7. Gunesin Izinde

    Ateizm yalnızlık (sorunları)

    Bak, sana kisa bir cevap verecegim. Ama bu dogru, tamam mi? Bundan emin olabilirsin. Sen ateizmin ne oldugunu anlamamissin.
×
×
  • Yeni Oluştur...