Jump to content

superman

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    45
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

superman Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. superman

    Tek Yol Din'i Zorla Yok Etmek.

    napalım yani.. namaz kılanları, oruç tutanları öldürelim mi? komik olma.. ramazanda insanlar oruç tutmuyor diye öldürülüyor, biz de insanları oruç tutuyor diye mi öldürelim yada birkaç müslümanı taksimde sallandıralım bak o zaman inanıyorlar mı bir daha diyelim. yarın öbür gün seni düşüncelerinden inançlarından dolayı linç etseler çok mu hoşuna gider. ya kardeşim sen manyak mısın?
  2. superman

    Darbe Olursa Ne Olur?

    darbe olursa ne olur? -çarşı karışır hemşerim.
  3. superman

    6 Temmuz Eylem Günü

    biz kaç parayız nokta kom
  4. superman

    Kuranı Yırttım

    her insanda katil olma potansiyeli vardır ama bu yobazda kat kat daha fazladır.
  5. superman

    Kuranı Yırttım

    kızmam dağdan aşağı doğru koşmaya başlarım. :P
  6. superman

    ATEİST VE MUSLUMANLARIN YAPTIKLARI

    İslami basın söylüyorsa kesin doğrudur.
  7. superman

    Kuranı Yırttım

    insanlarının inançlarına saygılı olmak gerekiyor tabiki de ailenin seni linç etmek istemesi ise son derece yanlış. onları kınıyorum. oturup bu davranışının nedeni sorabilirlerdi, konuşmayı deneyebilirlerdi. insanlar bi sinirle cinayet işliyor seninki masum bir şey. bu denli şiddetli tepki göstermeleri de ne oluyor? seni ailene karşı kışkırtmak gibi bir niyetim yok yanlış anlama ama sen biraz kafanı dinlemek için -eğer imkanın varsa- o mekandan ayrıl mazaallah bu girişim tekrarlanırsa bu sefer hafif sıyrıklarla atlatamayabilirsin. yeni bir kuran al ailenden özür dile diyorsunuz da ailesinin
  8. superman

    Osmanlı Padişahları

    kosavalı mı viyanalı mısın nesin? osmanlının nesine köle olacağız. sen de o zaman ecnebilere köle ol. bugün senin kullandığın, yediğin, içtiğin her şeyde onları barnaaa var. nasıl bir mantalite bu ya. bi gidin ya.
  9. superman

    Sivas olaylarının perde arkası

    olayın perde arkası falan hikaye. orada binlerce yobaz konu mankeni olsun diye toplanmadı. bi git ya.
  10. superman

    Osmanlı Padişahları

    Padişahların haremi yoktu. Hepsi tek eşliydiler. Hatta eşi öldüklerinde yaşamlarına son verirlerdi Osmanlı padişahları he bi de karılarına o kadar çok değer verirlerdi ki erkek hamile kalırdı.. Deniz atı gibi..
  11. superman

    Ergenekon

    akp kendi çıkarlarına uygun yargı kararlarına saygılı emme lakin alehine bir karar da ise yargıya dam üstünde saksağan vur beline kazmayı diyebiliyor. valla hayretle izliyorum olanları. oha falan olduk türkiye.
  12. superman

    Yasak

    bizim bir arkadaş vardı önceleri komünist, solcu ayağına yatıyordu kendileri. çalışma hayatına girince liberalin allahı oldu. işyerindeki maceralarını anlatırken işçilerin ne kadar kaytarmaya meraklı olduğundan dem vururdu hatta daha ileri gidip onlara çakal diyordu. tabi bu sadece onun işyerindeki işçiler için geçerli. ben hiçbir şirkette müdü yada şef olma şerefine nail olmadığımdan işçilere bir sıfat takmayacağım. isturbo'nun yaptığı ise doğru. namaz kılmaya çok meraklılarsa akşam evine döndüklerinde kaza etsinler. ota boka da izin verilmez ki canım.
  13. superman

    lost

    tüm her yerde bulabilirsin dvdlerini.. bağlantın sınırsızsa netten izle..
  14. superman

    Türbansız Kadın Erkek Çeker...

    güzel bi tespit..
  15. superman

    Ateistler dünya sizin olsun

    mohammed'in yapıştırdığı resimlere cevabım: onlar da namazlarını kılıp, oruçlarını tutsaydı, zekatlarını verselerdi, anne babalarına karşı gelmeselerdi bak bakalım o zaman dünyada kötülük diye bir şey kalıyor muydu? bu küresel ısınma, bireysel silahlanma, hasankeyf'in sular altında kalması, orman yangınları, pandaların nesillerinin tükenmesi, kırım kongo kanamalı ateşi hastalığı, merdivenaltı imarathaneler, türkiyenin alamanlara elenmesi, gargaların gag demesi, bebelerin bok demesi, bush'un iktidara gelmesi, seda sayanın onur şanı sevmesi, nihat doğanı germesi, servetin semihe çelmesi, schwein
×
×
  • Yeni Oluştur...