Jump to content

destroyreligion

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

destroyreligion Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. destroyreligion

    KAVGAM (Adolf HITLER)

    ....
  2. peygamber yanlış yaparmı hiç? pedofiliak bile olsa o yüce allahın elçisi
  3. destroyreligion

    Albüm arıyorum black metal albümü.

    yarduk var yeni çıktı özellikle amerikadan yeni gelen blek medılcı bünyelere birebir.hele birde hamsinin diabolic gözleri adındaki parcaları var pehpeh onası drumlar,sololar, screamler,gecisler sorma gitsin
  4. destroyreligion

    KAVGAM (Adolf HITLER)

    bilmiyorum nerden bilicem ben nazi değilim sende cevabını veremiyosan arkasında duramadığın şeleri savunma sonra altında ezilirsin nazi kardeşş.sonra hitler amcanda kurtaramaz seni.
  5. destroyreligion

    KAVGAM (Adolf HITLER)

    "yıllardır dünyadaki tüm sorunalrın kaynağı olan insanları kene gibi sömüren yahudilerden kurtulmak için hayatını feda eden hitleri sevmek bana göre daha makbul" OSİRİS benimde bu el değmemiş safkan türk ırkından olan evrim harikası nazi arkadaslarıma bi sorum var: tarihteki en büyk türk devletlerinden birisini kurmuş ÖZBEÖZ TÜRK YAHUDİ HAZAR TÜRKLERİ (şimdiki adlarıyla KARAY türkleri ki Ukrayna, rusya, litvanya ve israilde toplam sayıları 600.000 civarında karay yaşamaktadır) ni napardınız toplama kampların gaz odalarında mı öldürürdünüz,yoksa onlardan hazar türkü sabunumu yapardınız??
  6. destroyreligion

    Bu yobaz'a inanamayacaksiniz!

    din olgusunun insanları ne hale getirdiğine nasıl hasta beyinler ürettiğine bir örnek.
  7. destroyreligion

    Arab'ın aklı

    ülkemiz insanında yabancı olmadığı haremlik-selamlık olayıdır. mevzu türkün aklı, arabın aklı değil, insanların hala antik çağlardan kalmış, ilkel ataerkil inanç ve gelenekleri aşamamasıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...