Jump to content

rootx

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    111
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

rootx Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

962 profil görüntüleme
  1. rootx

    Internette özgürce dolaşmanın yolu

    "Use Tor. Use Signal." https://mobile.twitter.com/snowden/status/940962714276564993
  2. rootx

    Müzikle Açalım

  3. rootx

    Internette özgürce dolaşmanın yolu

    DAHA GÜVENLİ ÇEVRİMİÇİ HABERLEŞMELER İÇİN İPUÇLARI, ARAÇLAR VE ÇEŞİTLİ REHBERLER https://ssd.eff.org/tr
  4. rootx

    Internette özgürce dolaşmanın yolu

    https://prism-break.org/tr/
  5. rootx

    Internette özgürce dolaşmanın yolu

    "Without Tor, when you walk the streets of the internet, you're always watched." https://mobile.twitter.com/snowden/status/682257506018672640
  6. rootx

    Internette özgürce dolaşmanın yolu

    "A VPN is a one-hop, single point of failure. Your VPN provider can see all of your activity. So can NSA. Tor mixes traffic in a better way across a wider network. Even if the first or last hop is bad, they don't know what you're doing (entrance node) or where you are (exit node)." https://mobile.twitter.com/snowden/status/941015513915908096
  7. rootx

    İlk Anıtkabir ziyaretim

    Bu arada zeki konusuna gelince, belki de Turkiye'deki en iyi proflardan olan birine gittim. Adam tam bir prof psikiyatrist. Turk Ateist ismini biliyor. Adam bana sen zeki bir gencsin dedi. Eger bu adam bunu diyorsa, zekiyimdir. O kadar!
  8. rootx

    İlk Anıtkabir ziyaretim

    Mesajini tam okumadim. Onunla mi ugrasacagim simdi? Ama mesaja tipsiz diye baslamis. Hahahaha. Turk Ateist, benim resmimi gordu. Hic tipsiz degilim. Saclari kaldirinca bomba oluyorum. BOMBA.
  9. rootx

    İlk Anıtkabir ziyaretim

    Ozur dilerim. Rivotril kullaniyorum, biraz aptallastirdi galiba desem, ozurumu kabul eder mi acaba? Aman... O kadar da anlamaz canim. Rivotril yuzunden sacmalayiverdim derim. Inanir.
  10. rootx

    İlk Anıtkabir ziyaretim

    Yoo, ben, benim. Ben "bir seyim" demeyi sevmem. Bak Turk Ateist ablanla konusabildigin icin kendini sansli say. Psikoloji okudu, akli basinda neyin ne oldugunu bilir. Ben terapistime saatlik 300 lira oduyorum lan. O burda bedava hizmet veriyor. Sizin gibi delileri dogru yola sevk ediyor.
  11. rootx

    İlk Anıtkabir ziyaretim

    K*rtsun tabi. Hemen anladim.
  12. rootx

    Laptopdan anlayan?

    @Bir Buçuk Ara sira oyun oynarim diyen biriyim. Orta duzey yani. Belki RPG oyunlari filan. O zaman ekran kartini 4 GB almamali miyim? 2 GB yeterli mi?
  13. rootx

    İlk Anıtkabir ziyaretim

    @copyPaste, k*rt musun de Ataturk'u sevmiyorsun? Valla eskiden Turk Ateist'in bazi dusuncelerini sacma buluyordum ama megerse hepsi dogruymus. Simdi onun sozunden cikmamaya calisiyorum. Kendisi akli basinda, neyin ne oldugunu bilen bir kadindir, unutma.
  14. rootx

    İyiler Mutlaka Kazanır

    Bu Emre denen uye galiba 2008'den beri uye. Eski bir forum memberi, ama hala boyle salakca konular acabiliyorsa, gecen 10 yilda bir bok ogrenememis bu siteden demektir. Low IQ.
  15. rootx

    Laptopdan anlayan?

    Sen basitce anlatiyorsun. Ornegin ekran kartinin 2 GB olmasi ile 4 GB olmasi arasindaki farki basitce anlatabilir misin? Oyunlar icin mi gerekli genelde?
×
×
  • Yeni Oluştur...