Jump to content

bar232

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    38
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

bar232 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

698 profil görüntüleme
  1. bar232

    Bu kadının tedavi olması gerekiyor

    Kadın zaten EKT görüyormuş.
  2. bar232

    Bu kadının tedavi olması gerekiyor

    Kesinlikle.. onu niye ilgilendiriyor ki ? Bende forumu birkaç kişiyi aydınlatayım diye üye oldum ama bunların çoğu boş beyin ateist.Kendileri ve ülkemiz dışında her şeye faydaları var ?
  3. Ne seçimini yapmışsın ya sen ? Bu ülkenin yarısı ateist zaten.Senden tek farkları Ateistim demiyorlar.Geçen gün bir iş adamı ile tanıştım cuma ya gidicekti ama bi yandan karısını nasıl aldattığını söylüyordu .Sonra yanındakilerle birlikte dinle dalga geçti.İşin özü para abicim kimse samimi olmadan dine inanmaz.Sen gerçekten yabancı ülkelerdeki sağcı iş adamlarının(evenjelikleri kastediyorum) inançlı olduğunu düşünüyormusun ? İnanmak için gönül ve İstek lazım.Her inanıyorum diyen inanmıyor gerçekte.
  4. bar232

    Bu kadının tedavi olması gerekiyor

    Dopamin hormonu kaynaklı oluşuyor hızlı düşünme.Aynı hormon zeka hormonu ama şizofenlerde artışının bir faydası yok/nedenini açıklayan görüşler var ama doğruluğu belli değil. Şizofreni antipsikotik ilaçlarla tedavi ediliyor.Ekt de yapabiliyorlar bazı durumlarda/antipsikotikler dopamini azaltmayı hedef alan ilaçlar.Beyine giren dopamini bloke ediyor yani. Ben antidepresan kullanıyordum kestikten sonra birkaç defa bu şekilde halisünasyon gördüm.Ama sanrı şeklinde değildi.Gözlerimi açtıktan sonra kalmıyordu zaten/uyurken oluyordu yani genellikle.
  5. bar232

    Bu kadının tedavi olması gerekiyor

    Benim gördüğüm tipteki halisünasyonlar genellikle parkinson ilacı içildiğinde görülen tipte/sanrı değil yani.Ama bu kadın ağır paranoid şizofreni geçiriyor.
  6. bar232

    Bu kadının tedavi olması gerekiyor

    Benim de ağır depresyon da halisünasyon gördüğüm olmuştu.Korkunç gelebilir ama evde kimse yok iken işitsel halisünasyonlarca uykumdan uyandırılmışlığım var.Genellikle annemin babamın veya sevgilimin seslerini duyardım/5-6 defa yaşadım bu tür olayları/depresyon geçince bunlarda geçti tabi.
  7. bar232

    Bu kadının tedavi olması gerekiyor

    Şizofreni evet.Çok hızlı düşünüyor farkındaysan.Beyindeki dopamin resöptörleri bozulduğunda böyle oluyor işte.Bilim belki bir gün bu hormonun sırrını çözerde hem bu hastalık biter hemde insanlık uzay çağına erişir.
  8. bar232

    Forumun IQ seviyesi kaç ?

    Uğraştığım soruları bir kenera kaydetseydim iyi olucaktı.Bir ara tekrar gireceğim/sen linkini attıgım testten kaç aldın ?
  9. bar232

    Forumun IQ seviyesi kaç ?

    Bundan düşük aldım.Süre yetmediği için 6-7 soruyu salladım.Süre olmasa 125-130 civarı alırdım/süre niye koyuyorlarsa artık.
  10. bar232

    Forumun IQ seviyesi kaç ?

    Bunun en yüksek puanı kaç ? Geçen senekinden 144 almıştım IQ seviyemde bir değişiklik olmamış demekki(Teste göre konuşuyorum/test güvenilir değil zaten )
  11. bar232

    Forumun IQ seviyesi kaç ?

    Sakin kafayla bir ara tekrar yapmayı düşünüyorum.Çok hızlı oldu zaten.
  12. bar232

    Forumun IQ seviyesi kaç ?

    Şuan da 91 verdi bana 2 soru çok gıcığıma gitti/diğerlerini yapabildiğimi sandım ama yapamamışım.123 sanki bir IQ testi için az bir tavan puan gibi.
  13. bar232

    Forumun IQ seviyesi kaç ?

    123 Yazıyor internette.
  14. bar232

    Forumun IQ seviyesi kaç ?

    https://discovermyprofile.com/myIQ/introduction.html;jsessionid=AD9B4434BB5D5D912CC1004307764DEC
  15. bar232

    Forumun IQ seviyesi kaç ?

    Hangi test ? Bahsettiğim testmi ? Yoksa zekatestimerkezi olanmı ? İkiside geçerli sayılabilir/ ama birinin en yüksek puanı 160.
×
×
  • Yeni Oluştur...