Jump to content

SNEK

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

SNEK Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. SNEK

    şeytan neden var?

    Yukarıda bahsettiğim üzere Şeytan Allah'ı görüp(!) o en iyi bilendir diyebiliyor, inanmayanlar ise Allah'ı hiç bir şekilde görmediği ve varlığı kanıtlanmadığı için öyle diyor.
  2. SNEK

    şeytan neden var?

    İradesinin olması pek bir şey fark ettirmez ondan daha üstün ve bilgisi sonsuz olan (sözde) bir Tanrı var değil mi? O en iyisi bilendir diyip neden susmuyor?
  3. SNEK

    şeytan neden var?

    3. için cevap vermek istiyorum; Şimdi bu dünyada Allah kesin olarak kanıtlanamadığı için inanmayanlar olabilir evet ama Şeytan'a ne oluyor? Allah'ı görmüş ve öyle birinin olduğunu(!) biliyor fakat nasıl isyan edebiliyor? Saçmalık. Onun istemeyeceği ve karşı çıkacağı bir şey yaratsa Allah, o en iyisini bilendir diyip neden susmadı? Çünkü ondan daha üstün ve alemlerin yaratıcısı(!) ve kimsenin bilmediği bilgiye sahip.
  4. SNEK

    Ateizmin En Büyük Açmazı

    ''Tanrısızlık'' kavramını kabul edemeyenler elbette ki olacaktır çünkü çocukluklarından beri onlara bu inançlar dayattırıldı ve öyle bir şeyin var olduğuna inandırıldı. Kimse için kolay bir süreç değildir bu.
  5. SNEK

    kalbi dar ve sıkıntılı olanlar

    Kalbimin dar ve sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum ama herkeste olan bir kaygı felan kesinlikle var sonuçta herkesin hayatı, deneyimleri ve korkuları çok başka. Ve yukarıda bahsettiğin EN'AM-125 sure ise bana biraz değişik geldi. Şimdi Allah isteyeni kendisine inandırır ve istemez ise kalbini kapatıp Tamu'ya mı gönderir? Diyelim ki, siz sınavdasınız ve bir hoca gelip sizi yanlış yönlendiriyor ama başka birini ise doğruya yönlendiriyor bu sınav adil midir? Ayrıca Allah çok merhametli ise şüphede olan birinin neden kalbini kapatıp Kızıl Tamu'ya göndermek istesin?
  6. SNEK

    İslamda İnsanın Eceli Ve Gelişen Tıp

    Ne? Çok uzun zaman önce kuduz aşısı var mıydı? Onu bırak aşılar var mıydı? Tıp her saniye ilerleyip gelişiyor ve bunu benim sana anlatmama bile gerek yok hızlı bir Google araştırması ile gelecekte pazara sunulacak tıp ürünlerini ve icatlarını, tıbbın ne kadar geliştiğini bulabilirsin...
  7. SNEK

    İnsan mükemmel bir varlık mıdır

    Mükemmel olup olmadığımızı bizden daha üstün bir varlık olmadığı için bilemeyiz. Hepimiz hastalanıp kıvranıyoruz, ölüyoruz ve korkuyoruz. ''İyi bir şekilde var olmuş'' tabiri ''mükemmel'' den daha mantıklı ve akla yatkındır. Örnekler çoğaltılabilir.
  8. SNEK

    İslamda İnsanın Eceli Ve Gelişen Tıp

    Tıbbın her şeyi bulduğu iddaa edilmedi fakat öncekine nazaran daha da ilerledi. Ne sandın, bir arada daha üstün bir canlı çıkıp da her şeyin çaresini bulmamızı mı?
  9. SNEK

    BİR HABER!

    Moralini sakın ama sakın bozma. Unutma ki, Lösemi hastalığını yenen bir çok kişi var ve bu süreçteki en önemli şeylerden birisi budur. En çok sevdiğin şeylere odaklan ailen, hobilerin gibi. Umudunu asla kaybetme. Lösemi yenilemeyecek bir hastalık değil ve ben başaracağına inanıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...