Jump to content

gardener

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    57
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

gardener Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. gardener

    Bu araç nasıl bu kadar güçlü?

    P=F*V/75 P=beygir gücü(hp) F=kuvvet (kgf) V=Hız(m/s) toplam ağırlık 150 kgf olsa dikine yükselme hızıda en fazla 10m/s olursa toplam güç 20 beygir olur. Beş motor olduğuna göre her biri sadece 4 beygir gücünde. Fazla güçlü değil yani. önemli olan jet motorlarının kanatlarının malzemesinin yüksek sıcaklığa dayanıklı olması. Oyuncak uçalklarda kullanılan jet motorları fazla dayanmıyor.Çalışma süresi en fazla 500 saat.Kullan at.
  2. ozon gazı üretecim var. Benim merak ettiğim azot bileşikleri oluşturup oluşturmadığı. Oluşturuyorsa azotlu gübre atmaya gerek kalmaz akvaryuma.
  3. gardener

    Devri daim makineleri çağına doğru

    Benim yazmadığım şeylerden bahsetme. Niagara şelalesinden beslenen kuleyi hiçbir iletimde bahsetmiyorum patentlerden bahsediyorum. Free enerji diye bahsedilen şemalarda D ile gösterilen verici yer almıyor. Sadece D' diye gösterilen şema yer alıyor.İnsanlarda bunu havadan enerji elde sistemi zannediyorlar. Verici olmasa bu devre ile ne motor çalıştırabilirsin nede lamba yakabilirsin. senin verdiğin diyotlu devrede aynı yakında verici olmadan çıkıştan güçlü bir akım alamazsın. Şimdi dansözler gibi k
  4. gardener

    Devri daim makineleri çağına doğru

    Binlerce mesaj yazdın. Seni işletenlerin reklamını yapmaktan başka birşey yapmıyorsun. Teslaya gelince edison gibi başkalarının icatlarını kendi adıyla pazarlayan biri. Patentleri içinde havdan enerji elde etme yok. Havadan enerji aktarma devrelerini havadan enerji elde etme devreleri zanneden salaklardan birisin.
  5. gardener

    Devri daim makineleri çağına doğru

    Verdiğin devren çalışmıyor salak adam seni işletmişler.Yapmadığın için bilmiyorsun. Devrede radyan enerjiyi alacak parça yok.
  6. gardener

    Buluştan para kazanma

    Bir bok bilmiyorsun.Bilmediğinide bilmiyorsun. Biri tutmadı mı diğerine geçiyorsun. Basit bir devreyi yapmaktan aciz adamsın.
  7. gardener

    Devri daim makineleri çağına doğru

    İkna olmadım. Bu devre karanlık enerji radyan enerji v.s hiçbirini kullanmıyor. Bu devre hangi enerji kaynağını kullanıyor? Yazda öğrenelim.Asla yazamayacaksın. Çünkü sen ortaya sıçıp giden birisin. Ben bu devre sürekli çalışmaz diyorum.Verdiğin videolar birkaç dakikalık.
  8. gardener

    Devri daim makineleri çağına doğru

    verdiğin devre voltaj regulatörü devresi. batarya ile şarj edilmiş kondasatörler dışında enerji kaynağı yok. Ledlerin cinsi yazılmamış.Yazılsaydı kaç saniye ledleri yakabileceğini söylerdim.
  9. gardener

    Devri daim makineleri çağına doğru

    sen tartışmıyorsun ki. Basit bir lehimleme işlemini yapamadığın halde alim kesiliyorsun. Devreyi yapmadığın halde çalışacağını iddia ediyorsun. Teslanın havadan enerji aktarımında kullandığı alıcı devresini havadan enerji elde etme devresi diye gösteriyorsun.(Yabancı sitelerde aynı çarpıtmayı yapmışlar.) İkisi farklı şeyler. Verici devresi olmadan o alıcı devresinden yüksek enerji çıkışı alamazsın. Başka devre şeması göndermediğin için onlar hakkında tartışamıyoruz.
  10. gardener

    Bilgisayar oyunları fizik kurallarını çiğniyor!

    işlemciyi yoran hesaplamalardan kaçınıldığı için fiziksel kurallara uygun görünmeyebilir. arabaların motorları yoktur mesela içi boş kutu gibidirler. tekerlekler sabit devirle döner veya hiç dönmez ama arabalar hareket ederler. çatıda yürüyen biri çatıyı geçtiği halde havada düşmeden durabilir. oyunun senaryosu gerçek dışılık üstüne kurulu ise fiziksel kurallarada uyulmaz zaten.
  11. gardener

    Roketlerin Çalışma Prensibi

    http://www.oktanyumroket.com/propellants/yakitlar.html verdiğim linkte yakıt cinsleri var.Onlar hızı etkiler. Yakıtın ortasında bırakılan boşluk roketin hızınıda etkiliyor. Boşluk aşağıdaki şekillerde de olabilir. Topçu roketlerinde kompozit yakıt kullanılıyormuş. http://www.roketsan.com.tr/urunler-hizmetler/kara-sistemleri/satihtan-satiha-roketler/tr-300-topcu-roketleri/
  12. gardener

    Devri daim makineleri çağına doğru

    sen devreyi paylaş yapıp çalıştıran oluyor der.yapıp çalıştıramayan ise olmaz der. Neden kek gibi olacaksın ki?
  13. gardener

    Devri daim makineleri çağına doğru

    Gene inanmazlar ikimizin anlaştığını iddia ederler. sihirbazların hilelerini beraber çalıştıkları kişiler bildikleri halde gizliyorlar sonuçta.
  14. gardener

    Devri daim makineleri çağına doğru

    çalıştırırsan çalışma sebeblerini araştırırım. video resimlerde gizli düzenekler belli olmuyor.o yüzden paylaşsanda şüphe ile karşılarım. gizli düzenek metrelerce uzaktada olabilir.Cihazın içinde olması gerekmiyor. Böyle bir cihaz bulsam linux gibi patentsiz yayınlarım.Ölüm korkumda olmaz.
  15. gardener

    Ruhçuluğun Hıristiyanlıktaki Tezahürleri

    Allah ile vahiy meleğinde hayalet casper gibi .
×
×
  • Yeni Oluştur...