Jump to content

Klonopin

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    238
  • Katılım

  • Son ziyaret

Klonopin kullanıcısının paylaşımları

  1. Klonopin

    Hayatta Kalma İçgüdüsü

    Surunun devami icin kendini olduruyor. Demek ki kendinin olmesi surunun devami icin daha iyi. Ya da cocugu icin feda ediyor olabilir cunku kendi genleri hayatta kalmaya devam edecek. Tam bilmiyorum tabi. Forumumuzun biyoloji profu anibal yazsin.
  2. Klonopin

    Kadına baskınlığını nasıl hissettirirsin

    Ben senin kadinlari anladigini dusunuyorum ama sen basitce anlatmiyorsun. Ornegin Turk Ateist'i anlayabiliyorum ama seni anlamakta zorlaniyorum. Basit orneklerle aciklamalisin. Digerleri de tam olarak anlamadigi icin surekli soru soruyor. Tabi kadinlari anlamak biraz zor. Belki de ilk baslarda zordur. Biraz taniyinca kolay gelir. Tabi bunun icinde tecrube filan lazim herhalde. Ornegin kadin sevmez deyip kestirip atarsan, sert anlatmis olursun. Ornegin erkek nasil sever ama kadin sevmez mesela? Sevgiden ne anliyorsun? Bunun gibi seyleri basitce anlatirsan, herkes anlar.
  3. Klonopin

    Kadına baskınlığını nasıl hissettirirsin

    Ornegin Turk Ateist psikolojide uzman ve bana senin biraz sert anlattigini soylemisti. Ornegin kadin sever ama kendi dunyasinda sever, erkek gibi sevmez demisti. Sen ise sert bir sekilde kadin sevmez diyorsun. Ya da kadinlar tipe bakmaz diyorsun sert bir sekilde. Yakisikli adam kendine daha cok guvenir, kadin da bunu sever. Dolayli yoldan tipin onemi var yani. Bunu sen de biliyorsun. Bence bu kadar sert konusmalarina son ver ve bize kanit sun. Bence sen yakisikli degilsin ve "kadinlar tipe bakmaz" deyip rahatliyorsun. ? Ornegin annen
  4. Klonopin

    medet ya forum ahalisi!

    Sigaranin ne farki var ki?
  5. Klonopin

    Sevdiğim Laflar...

    Yine muhtesem sozler, hulas. Kavak, sen otur, 0 aldin
  6. Klonopin

    medet ya forum ahalisi!

    Muhtemelen bu dogru degil. Senin eroin kullanmaya basladigini dusunelim. Bir sure sonra eroin kullanmamakla su icmemek arasinda bir fark kalmaz.
  7. Klonopin

    Kadına baskınlığını nasıl hissettirirsin

    Yani demek istiyorum ki, bize soyledigin seylerin kaniti ne? Belki de senin hayat tecrubelerin bunlar. Ornegin bir kadin dusunelim, karsisina cikan 10 erkek de onu aldatmis olsun. Bu kadin erkeklerin sadakatsiz oldugunu dusunebilir cunku hayat tecrubesi boyle. Sen de bir sey soylerken yaninda kanitini da yaz.
  8. Klonopin

    Kadına baskınlığını nasıl hissettirirsin

    Anibal, Bu dediklerin dogru degil demiyorum ama sen cok sert anlatiyorsun. Ya senin hayat tecrubelerin boyleyse? Belki sen Izlanda'da dogmus bir anibal olsaydin, burada daha farkli yazacaktin.
  9. Klonopin

    Kadına baskınlığını nasıl hissettirirsin

    Ya erkek yapmaya gerek yoksa? Yani karsisina istedigi gibi bir erkek cikmissa?
  10. Klonopin

    Kadına baskınlığını nasıl hissettirirsin

    Kizi tanimiyoruz ki? Ona uygun erkegi nasil tarif edebiliriz? Herkesin tercih ettigi erkek/kadin farkli.
  11. Klonopin

    medet ya forum ahalisi!

    Hala ayni seyleri soyluyorsun. Yok version 2, upgrade filan. Kendini kandirma. Sen alkolu birakamazsin. Bana inanmiyorsan, iste burada Turk Ateist var, ona sor. Senin gibi bircok kisi gormustur o. Turk Ateist benim hakkimda konusma dedi ama senin alkolu birakamayacagini bildiginden eminim. Birak bu isleri. Git bir hastaneye tedavi ol. Aslinda sen de haklisin, biliyor musun? O gidecegin terapistler senin gibi bagimli olmadilar. Eminim sana salakca sorular soruyorlardir. Tahmin edeyim, mesela "neden alkol kullaniyorsun, alkol kullaninca hissettigin ne, neden bu hissi sevi
  12. Klonopin

    medet ya forum ahalisi!

    Simdi %100 emin oldum. Kesinlikle o, bana guvenebilirsin Kenopsia.
  13. Klonopin

    medet ya forum ahalisi!

    %99 o. Boyle bir nicki oldugunu bilmiyordum. Cumlelerindeki bazi ifadeler, Turk Ateist'in kullandigi ifadelerle ayni.
  14. Klonopin

    Organlarımız canlı mıdır?

    Sen zircahilin tekisin. Sagduyu'nun dedigi gibi baska turlu olsaydi, o sana mantikli gelecekti.
  15. Klonopin

    Organlarımız canlı mıdır?

    Ooo, anibal gelmis. Neredeydin anibal? Forumda bilim hakkinda yazilarina guvendigim kisisin. Epeydir yoktun.
  16. Klonopin

    Vücut geliştirme

    Omuzlarim zaten genis. Goruntude bir sıkıntı yok ama kiyafetler filan rahatsiz ediyor. Benim merak ettigim ise vucut bu kaslari neden yok etmiyor? Testosteron biraz boyun kaslarimi da gelistirdi galiba, onlar da gitmedi. Hatta steroid kullananlara bakarsan, boyunlari ve trapezleri kalin oluyor zaten.
  17. Klonopin

    medet ya forum ahalisi!

    Bir psikologa gidip IQ testi yaptirmalisin. http://test.mensa.no Bu site bir fikir verebilir.
  18. Klonopin

    PATENT ALMA

    Ne alaka yahu? Adam tavsiye vermek icin hesaplamis iste. Hesabi cok zor bir sey de degil. Ne biliyor musun? Sen kendini anlatiyorsun. Paraya tapan sensin. Culsuz, bes parasi olmayan sefil de sensin. Hatta o kadar sefil olmalisin ki, delirmissin ve internet sitelerinde "otelim var, milyon dolarlik projem var" diyorsun. Zengin bir kisilik yaratmaya calisiyorsun yani. Sefil seni.
  19. Klonopin

    Vücut geliştirme

    Ben Hardline kullanmak istemiyorum, bu yuzden Weider'in pure creatine formunu aldim. Ayrica jinekomastinin tek caresi cerrahi mudahale degil. Olustuktan hemen sonra Nolvadex kullanilirsa, jinekomasti gidebiliyor. Ayrica her steroid karacigerine zarar vermez. Ornegin testosteronu igne formunda kullanirsan, karacigerine zarar vermez. Hatta bu sitede haci bile bunu demisti ki kendisi doktor. Ben testosteron kullandigim donemde trapezlerim birden gelisti ve sporu biraktigim halde gitmedi. Hatta beslenmem cok kotu olsa bile trapezlerim gitmiyor. Bu da beni rahats
  20. Klonopin

    Antidepresanlar hakkında

    Bunlari duyduklarima hic sasirmadim. Adamlar doktor olmus ama hala bilimi anlamamis. Sadece ezberlemis.
  21. Klonopin

    Antidepresanlar hakkında

    Bu kullandigin antidepresana gore degisir. Ornegin Paxil'i ele alalim. Tam etki etmesi 3 - 4 haftayi bulur. Bu sure 3 aya kadar uzayabilir. Doz degismediyse, 2 - 3 ay sonra etki etmeyen ilaci kesebilirsin. Benzodiazepinler ise hemen etki eder. Aldiktan 30 - 45 dk sonra etkisi baslar. Ativan gibi agizda eriyen benzodiazepinler ise daha cabuk etki eder. Sikayetin tam olarak ne? Doktor olmadigim icin sana kesin bir bilgi veremem ama yardimci olabilirim.
  22. Klonopin

    Vücut geliştirme

    Steroidleri birakanlarin hacminde ciddi dusukluk oluyor. Bunun asil nedeni bu suyu kaybetmeleri mi yani? Gaineri pek kullanmiyorum zaten. Whey protein ve creatine aldim.
  23. Klonopin

    medet ya forum ahalisi!

    Bunu da nereden cikardin?
  24. Klonopin

    Vücut geliştirme

    Bacak kaslarim vucudumun en iyi gelisen yeri. Su an 2 hafta olmasina ragmen gozle gorulur bir fark var. Bu kadar kisa surede vucudun bu kadar kas yapabilecegi pek inandirici gelmiyor bana. Acaba bu tam olarak nedir? Kaslarin icine hava basiyormus gibi hissettiriyor. Kaslar su filan mi tutuyor acaba?
  25. Klonopin

    10 yıl sonra tekrar merhaba

    Gözün Evrimi https://web.archive.org/web/20070828171113/http://fikirsel.ipbfree.com:80/index.php?showtopic=25
×
×
  • Yeni Oluştur...