Jump to content

Klonopin

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    238
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Klonopin kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Ben senin kadinlari anladigini dusunuyorum ama sen basitce anlatmiyorsun. Ornegin Turk Ateist'i anlayabiliyorum ama seni anlamakta zorlaniyorum. Basit orneklerle aciklamalisin. Digerleri de tam olarak anlamadigi icin surekli soru soruyor.

     

    Tabi kadinlari anlamak biraz zor. Belki de ilk baslarda zordur. Biraz taniyinca kolay gelir. Tabi bunun icinde tecrube filan lazim herhalde.

     

    Ornegin kadin sevmez deyip kestirip atarsan, sert anlatmis olursun. Ornegin erkek nasil sever ama kadin sevmez mesela? Sevgiden ne anliyorsun? Bunun gibi seyleri basitce anlatirsan, herkes anlar.

  2. 5 saat önce, anibal yazdı:

     

    Öncelikle cımbızlama yapmazsan, olayı anlaman mümkün olabilir. 

     

    Kanıtı derken? sosyolojik mevzularda kanıt işi öyle basit değildir. Dahası, kanıtın kafanı kaldırıp baktığında görülebiliyor olması beklenir. 

     

    Eğer etrafındaki kadınlara ve ilişkilere önyargısız şekilde bakar ve burada yazan şablonlara göre incelersen, bunların son derece isabetli olduğunu kendin görürsün. 

     

    Mesela diyorum ki, "efenim kadınlar erkekleri sömürmeyi bir hak olarak görürler." Sanırım buna, "ama çok sert oluyor" diyorsun. Peki, o zaman ilk buluşmada hesabı kim öder? Git tanıdığın kadınlara sor, bakalım ne cevap alacaksın? 

     

    Burada mesela, insanların kadınlar hakkındaki görüşüne bakarsan, ön planda para olduğunu görürsün, yanlış bir tespittir, fakat bu durum bile olayın ne olduğunu gösteriyor olmalı.

     

     

    Ornegin Turk Ateist psikolojide uzman ve bana senin biraz sert anlattigini soylemisti.

     

    Ornegin kadin sever ama kendi dunyasinda sever, erkek gibi sevmez demisti.

     

    Sen ise sert bir sekilde kadin sevmez diyorsun.

     

    Ya da kadinlar tipe bakmaz diyorsun sert bir sekilde. Yakisikli adam kendine daha cok guvenir, kadin da bunu sever. Dolayli yoldan tipin onemi var yani. Bunu sen de biliyorsun.

     

    Bence bu kadar sert konusmalarina son ver ve bize kanit sun. Bence sen yakisikli degilsin ve "kadinlar tipe bakmaz" deyip rahatliyorsun. ?

     

    Ornegin annen seni, genlerini tasidigin icin sevip, buyuttu filan deyip olayi genlere indirgesem, tuhaf olmaz miydi? Ama insanlar cocugunu severken boyle dusunmuyor.

  3. 9 saat önce, teflon yazdı:

     

    Çünkü neticede işin içinde fizyolojik bir bağımlılık unsuru olsa da, yemek ya da su içmek gibi bir şey değil bu. Bu yoğunlukta somut bir tatmin ve fizyolojik bir gerekçe yok.

     

    Muhtemelen bu dogru degil.

     

    Senin eroin kullanmaya basladigini dusunelim. Bir sure sonra eroin kullanmamakla su icmemek arasinda bir fark kalmaz.

  4. 4 dakika önce, anibal yazdı:

     

    Davranışlarından kestirebilirsin.

     

    Peki neden kestiremedin? Çünkü hep ona uygun erkek tarafını aradın.

     

    Ama kadınlar kendilerine uygun erkek aramaz, onunla ilgilenmez. Kadınların beklentisi, uğraşıp kendilerine erkek yapabilecekleri adam bulmaktır. İşte o yüzden, kulesinde oturup kendisini kurtarmaya gelen prense aşık (?!) olabilirler. Zira ayağıyla gel beni kendine erkek yap diyen biridir o zavallı.

     

     

    Ya erkek yapmaya gerek yoksa? Yani karsisina istedigi gibi bir erkek cikmissa?

  5. Hala ayni seyleri soyluyorsun. Yok version 2, upgrade filan. Kendini kandirma. Sen alkolu birakamazsin. Bana inanmiyorsan, iste burada Turk Ateist var, ona sor. Senin gibi bircok kisi gormustur o. Turk Ateist benim hakkimda konusma dedi ama senin alkolu birakamayacagini bildiginden eminim.

     

    Birak bu isleri. Git bir hastaneye tedavi ol.

     

    Aslinda sen de haklisin, biliyor musun? O gidecegin terapistler senin gibi bagimli olmadilar. Eminim sana salakca sorular soruyorlardir. Tahmin edeyim, mesela "neden alkol kullaniyorsun, alkol kullaninca hissettigin ne, neden bu hissi seviyorsun" gibi seni sinir eden salakca sorular. Ve sonunda alkole tekrar donersen, sucu da kendilerinde degil sende ararlar. Yani onlar cok iyi terapi yapmistir, ama sen onlari dinlememissindir mesela. Boyle dusunurler. Bes para etmezler. Seninle yapmacik konusurlar. Bir de senden bir suru para alirlar sanki bi halt yapiyorlarmis gibi. Bir de doktora yaptiklari icin isimlerinin onlerine "Dr." yazarlar. Yani Klinik Psikolog XX YY gibi degil de Uzm. Dr. XX YY gibi. Sanki doktor oldular. LOL. Bunlarin bi egolari vardir... Her boku bildiklerini sanirlar. "Benim dedigim dogru" diye dusunurler yani.

     

    Bir de bunlarin doktor olanlari var. Psikiyatristler yani. Onlarin cogu da bir boktan anlamaz. Ornegin bir sosyal fobik hastayi Pregnenolone kullanarak sosyal fobisini tamamen yok edebilirim ve Pregnenolone hormon terapisinde kullaniliyor. Kendisi bir neuroactive steroid. Her gun alabilirsin yani. Bir benzodiazepin gibi omur boyu kullanilamayacak bir sey degil. Ama bu bilgiyi ben, bir hasta olarak bilirken, bu sapsallar bilmez mesela. 

     

    Ya da PubMed'de MTHFR genetik mutasyon hakkinda bilgiler var. Yani psikoloji ile alakali bir mutasyon. Ama bunu bir psikiyatriste sor, bilmez. Neden? Cunku bir sapsal.

     

    Bu bilgiler degerli. Bir doktorun bunlari bilmesi lazim. Ama bilmiyor bile. Simdi bu sapsallar mi bizi tedavi edecek, iyilestirecek?

     

    Senin bunlarin arasindan iyi bir terapiste denk gelmen bir sans. Belki de gelmezsin. O yuzden vur siselerin dibine, hemdemo. :)

  6. 17 dakika önce, anibal yazdı:

     

    Sana embesil embesil laf yumurtlama demiştik di mi?

     

    Git biraz kimya öğren, işimiz yokta sana kimya dersi mi vereceğiz, cahil pespaye...

    Ooo, anibal gelmis. :)

     

    Neredeydin anibal? Forumda bilim hakkinda yazilarina guvendigim kisisin. Epeydir yoktun.

  7. 4 dakika önce, fumes yazdı:

    Nolvadex gibi ilaçlar jinekomasti oluşumunu engeller. Bu yüzden steroid ile birlikte kullanılır.

     

    Karaciğer zararları oral yoldan alınan steroidlerde görülür. Steroid enjekte edildiğinde karciğeri pek etkilemez. Yani steroid kullanım şekli ve türü yan etkileri belirler. Ayrıca oral yolla alınan steroidin etkisi de düşer. Deca gibi steroidler özellikle bulantı, kusma gibi sorunlara yol açar ve yanında mutlaka testosteron ile bilikte kullanılmalıdr. Steroidler genel itibariyle böbrekler, karaciğer gibi vücutta toksinlerle savaşan organlara zarar verir.

     

    Trapezius kasları bir çok insanda omuz başlarına göre gelişmeye daha yatkındır. Trapezius kasları özellikle omuzun diğer kasları ile eşit simetride olmayınca pek iyi gözükmez. Lateral raise gibi omuz başlarını geliştiren hareketlere ağırlık vermeni öneririm.

    Omuzlarim zaten genis. Goruntude bir sıkıntı yok ama kiyafetler filan rahatsiz ediyor.

     

    Benim merak ettigim ise vucut bu kaslari neden yok etmiyor? Testosteron biraz boyun kaslarimi da gelistirdi galiba, onlar da gitmedi. Hatta steroid kullananlara bakarsan, boyunlari ve trapezleri kalin oluyor zaten.

  8. 28 dakika önce, adalet123 yazdı:

     

    Ben 150-200 bin tl ile yurtdışına çıkmayı planlarken senin 100 bin doların faizini hesaplayıp çok bulman paraya nasıl taptığının kanıtıdır.Ezik sefil hayatı botlyunca hiç bir şeye sahip olamamış insanlarsınız.Size verdiğim cevaplara karşı cevap vermemeniz ve bana iftiralar atmanız ne kadar haysiyetsiz ve kişiliksiz olduğunuzun kanıtı.Hamam böcekleri sizi.

     

    Ne alaka yahu? Adam tavsiye vermek icin hesaplamis iste. Hesabi cok zor bir sey de degil.

     

    Ne biliyor musun? Sen kendini anlatiyorsun. Paraya tapan sensin. Culsuz, bes parasi olmayan sefil de sensin. Hatta o kadar sefil olmalisin ki, delirmissin ve internet sitelerinde "otelim var, milyon dolarlik projem var" diyorsun. Zengin bir kisilik yaratmaya calisiyorsun yani.

     

    Sefil seni.

  9. 10 dakika önce, fumes yazdı:

    @Klonopin

    Bu arada suplementleri vücut geliştirmede faydalarına göre sıralayacak olsam. 

    1. Whey protein, 

    2. Casein, 

    3. Creatine, 

    4. BCAA, 

    5. Glutamine şeklinde sıralarım.

     

    Bana göre creatine in en etkili formu creatine monohydrate dır. Creatinde toz formda olan Hardline favorimdir.

    Ben Hardline kullanmak istemiyorum, bu yuzden Weider'in pure creatine formunu aldim.

     

    Ayrica jinekomastinin tek caresi cerrahi mudahale degil. Olustuktan hemen sonra Nolvadex kullanilirsa, jinekomasti gidebiliyor.

     

    Ayrica her steroid karacigerine zarar vermez. Ornegin testosteronu igne formunda kullanirsan, karacigerine zarar vermez. Hatta bu sitede haci bile bunu demisti ki kendisi doktor.

     

    Ben testosteron kullandigim donemde trapezlerim birden gelisti ve sporu biraktigim halde gitmedi. Hatta beslenmem cok kotu olsa bile trapezlerim gitmiyor. Bu da beni rahatsiz ediyor. Bunun sebebini gercekten merak ediyorum. Neden vucut artik kullanmadigim bir kasi yok etmiyor ki?

  10. 2 dakika önce, fezadabirtürk yazdı:

    kahve içmek antidepresanların etkisini azaltıyor veya tamamiyle etkisiz hale getiriyor diye duydum. 15 yıl önce gittiğim psikiyatris ile aramda şu dialoglar geçmişti :

    -kahve içiyormusun

    -evet

    -hımm..öyleyse ilaçlar tesir etmez.kahve ilaçları etkisizleştirir kahve içmemen lazım

     

    5 yıl önce gittiğim psikiyatrisede aynı konuyu açtım,fazla içme dedi.bu kadar aman içme falan tavri yapmadı.fakat tecrübelerimden yola çıkarak diyebilirim ki ,kahve sever biri olarak ilaçların etkisini fazla göremedim.15 yıl önce gittiğim doktorun söyledikleri galiba doğru.hiç değilse benim için.

    25 sene önce gittiğim doktor da bana kahve içme demişti.onunla aramızda geçen diaolog ise şöyleydi :

    -kahve içiyormusun

    -evet

    -niye içiyorsun

    -enerji veriyor,etkisinden hoşlanıyorum

    -içmeyeceksin,içeceksen kafeinsiz olanları var. 

    -hayır,içmem lazım

    -içmeyeceksin

    -içmeden duramam

    -hayır dedim ,içmeyeceksin!

    -(sessizlik)

    -biz seni uyutmak istiyoruz sen kahve içiyorsun!

     

    adam beni resmen azarlamıştı..birde bana 31 çekme dedi.

     

    Bunlari duyduklarima hic sasirmadim. Adamlar doktor olmus ama hala bilimi anlamamis. Sadece ezberlemis.

  11. 21 dakika önce, Kenopsia yazdı:

    Antidepresandan etki görmek için ne kadar süre geçmesi lazım?

     

    Bir ay diyen var. 6-8 hafta diyen var. 6 ay diyen var.

    Bu kullandigin antidepresana gore degisir.

     

    Ornegin Paxil'i ele alalim. Tam etki etmesi 3 - 4 haftayi bulur. Bu sure 3 aya kadar uzayabilir. Doz degismediyse, 2 - 3 ay sonra etki etmeyen ilaci kesebilirsin.

     

    Benzodiazepinler ise hemen etki eder. Aldiktan 30 - 45 dk sonra etkisi baslar. Ativan gibi agizda eriyen benzodiazepinler ise daha cabuk etki eder.

     

    Sikayetin tam olarak ne? Doktor olmadigim icin sana kesin bir bilgi veremem ama yardimci olabilirim.

  12. 19 saat önce, fumes yazdı:

    Kasların içinde elbette su da var. Ama bu su miktarı bazı steroidlerle normalin bir hayli üstüne çıkıyor. Zaten steroid kullanımı bırakıldığında bu su da atılmaya başlanıyor. Çok tuz tüketen kişilerde de aynı şekilde vücut fazladan su toplar. Eğer daha önce bacak kasların gelişkinse mesela bir kaç yıl önce. Tekrar spora başladığında bacak kaslarının hızlı gelişmesi normal. Buna muscle memory denir. Muscle memory her bölge için geçerlidir. Bu yüzden spora ilk defa başlayıp 2 yılda kas inşa edenler belli süre ara verdikten sonra, tekrar spora başlarlarsa aynı forma 4-5 ay gibi sürede erişebilirler. Hatta böyle kişiler dengeli bir diyetle yağ yakarken kas kütlesi bile kazanabilirler. 

     

    Eğer çok tuz tüketiyorsanız azaltmaniz iyi olur. Bildiğim kadarıyla gainer kullanıyorsunuz bazı gainerların içinde creatine var bu da bazı kişilerin vücudunda su tutmasına neden olabiliyor. Ayrıca gainer kullandığım dönemlerde bende epeyce yağlanmaya da neden oldugunu söylemeliyim. Deri altı yağları bildiğiniz üzere yumuşak dokulardır. Kaslarınızın üzerinde yağ dokusu varsa bunları yakarsanız artık kaslarınızı daha sert hissetmeye başlayacaksınız. Gainerınız bittiğinde optimum, xpro gibi kaliteli markaların whey proteinleriyle (içeriğinde soya proteini bulunmayan) yola devam etmenizi öneririm.

    Steroidleri birakanlarin hacminde ciddi dusukluk oluyor. Bunun asil nedeni bu suyu kaybetmeleri mi yani?

     

    Gaineri pek kullanmiyorum zaten. Whey protein ve creatine aldim.

  13. On 15.01.2019 at 17:38, fumes yazdı:

    Bazi whey proteinler hazmi daha kolay oluyor. Bu icerigine veya uretim teknigine gore degisiyor. Mesela optimum gold standard whey hazmi bir cok whey proteine gore cok hafif. Daha once gainer olarak Muscletech kullandim. Mideme tas oturur gibi oturdu, gaz sorunu da  cabasi. Optimum Gold standard whey i deneyebilirsin. Yine yumurta proteini bir diger alternatif.

    Bacak kaslarim vucudumun en iyi gelisen yeri. Su an 2 hafta olmasina ragmen gozle gorulur bir fark var. Bu kadar kisa surede vucudun bu kadar kas yapabilecegi pek inandirici gelmiyor bana.

     

    Acaba bu tam olarak nedir? Kaslarin icine hava basiyormus gibi hissettiriyor. Kaslar su filan mi tutuyor acaba?

×
×
  • Yeni Oluştur...