Jump to content

agayeva

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

agayeva kullanıcısının paylaşımları

  1. agayeva

    Eşim Ateist Olsa 10 Çocugumda Olsa Onu Boşarım

    kocası cihad a katılıp 3 5 cariyeyle donse ne diyecek sormak lazım
  2. agayeva

    Şu ahlak konusuna son noktayı koyalım artık

    Ahlak kültürden kültüre degişir.Tartısmak cok abes tabi evrensel temel ahlak kuralları vardır onlar degişmez.
  3. agayeva

    Semazenler neden dönerler?

    mevlanayı bitim kadar sevmem.Mogolların anadoluyu işgali sırasında onlardan yana olmus g.t veren.Anlatılana gore nasrettin hocayı da mogollara öldürttüğü söylenir.
  4. agayeva

    namussuzluk demektir laiklik!

    Üvey dahi olsa evladımın karısını dikeceğime laik olurum. baska acıklama yapmaya gerek yok.
  5. Önce kendi ülkendeki fakirleri düşün. Avrupa ya laf edecegine ülkendeki cemaat ve tarikatlar topladıkları parayı evler yapıp fakirlere neden dagıtmıyor? cübbe giyip gavur dersiniz avrupaya ama tarikatların hepsinde mercedes bmw hadi ordan üç kağıtcılar sizi. Adamlar insanlıga her türlü iyiliği yapmıs biraz da siz yapın anca kafa salla aksama kadar sonra cennette gidecem de.Nankörlük te üstünüze yok..
  6. agayeva

    Cennetten kovulma olayında suç kimin??

    Bu konuda benim bir komplo teorim var. Siz ne düşünürsünüz bilmem. 1.Tanrı kurana gore herseyi biliyor gecmişi ve gelecegi. 2.Tanrı yine kurana gore kendinden baskasına kulluk edenleri secde edenleri şirk sayıp cehenneme atacagını soyluyor Bu bilgiler ısıgında sorunun cevabını vermeye calısacagım. Komplo teorisi olacak biraz. 1.Arkadaslar tanrı ademi yaratmadan once iblisin bu hareketi yapacagını biliyordu bilmiyordu dersek tanrı sıfatı düşer ve konu vede din olayı biter. 2.Tanrı bunu biliyor ve apacık bir şekilde iblise tuzak kurmus oluy
  7. agayeva

    Allahın ilk yarattığı şey Hz.Muhammedin nurudur.

    bu kadar aşagılayıcı birşey olamaz.Bir yaratıcı yarattıgı varlıga sen hiçsin gözümde degerinde yok muhammet olmasa seninle ugrasmazdım sadece ademe değil tüm insanlıga dır bu söz cunku kurana gore biz ademden geldik yani muhammet olmasa ne adem ne biz olacaktık öylemi.Bu zamana kadar yasamıs milyarlarca belki daha fazla insana hakarettir bu merhametli sefkatli bir tanrıdan daha iyi o zaman anne ve babalar hiç olmazsa onlar şöyle der evlatların hepsi birdir birbirinden ayıramayız.
×
×
  • Yeni Oluştur...