Jump to content

AdamOre

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

AdamOre Hakkında

  • Derece
    Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. AdamOre

    nasıl ateist oldum

    İhtiyaçları belirleyen şeyler maddesel süreçlerdir. ingilizce öğrenmenin getirdiği faydaları biz maddi olarak ölçer maddi faydalarla karar veririz. düşünme sürecini belirleyen şeyler ego'ya bağlıdır örneğin. korkarken düşündüğünüz şey ingilizce öğrenmek olmaz. korkan bir insana yanılsama içindesin sen ingilizce öğrenmeyi düşün derseniz o adamı aslan yer. ego'nun temel yaşam bilgisi olduğunun farkında değilsiniz. işte bu yanılsama söylemi ile felsefe yapıyorsunuz. felsefe geviş getirmektir dediğim şey budur işte. verimsizdir. çok konuşur ve çok saçmalarsınız felsefeyle. bunun için modern bilim
  2. AdamOre

    nasıl ateist oldum

    yarış yapmanız için önce ateist olmanız gerekiyor. ateizm yarışı nasıl yapılır bilmiyorum ama kafanız yanılsamalardan kurtulunca nasıl oluyor bir bakarız. sizin okumanz yok ki zaten.
  3. AdamOre

    nasıl ateist oldum

    demenize gerek yok. görüşleriniz öyle. yanılsamalar dediğiniz şeyleri bilim açıklamış. siz yok sayıyorsunuz. bu sizin nasıl biri olduğunuzu gayet gösteriyor. sürekli gülmek depresyon belirtisi olabiliyor bu arada.
  4. AdamOre

    nasıl ateist oldum

    saplantı işte bu. sizin savunmanız sadece laf. hiçbir şeye cevap verememişsiniz. hep aynı laflar ve aynı saçma sapan gülücükler. madde dünyası içinde yanılsama ile nasıl başarı sağlandığı ile ilgili bir açıklamanız yok. saçma sapan sanal gerçeklik gözlüğü örneği ile bir şeyler açıkladığnıızı sanmışsınız. siz inançlı bir müslümansınız sanırım. her şeyi allah gösteriyor allah yapıyor derler. gerçek dünya burası değil derler. kesin müslümansınız.
  5. AdamOre

    nasıl ateist oldum

    o devirler eskide kaldı. sizin kafa eskide kalmış. artık felsefe bilimin peşinden gidiyor. biraz güncel bilim kitapları okuyun. kültürlenin, bilgi sahibi olun. ondan sonra insanlara cahil demek için elinizde bir gerçeklik bulunabilir. ayrıca sizin yaptığınız felsefe değil. bilime aykırı düşünceler ileri sürmenın adı sapkınlıktır.
  6. AdamOre

    nasıl ateist oldum

    sulandıran sizsiniz bence. aynı şeyleri defalarca yazınca cevap vermiş sayılmıyorsunuz. açıklama getiremeyip yırtınarak aynı lafları söylemek bariz tartışmaktan kaçmak.
  7. AdamOre

    Kadınlara cennette bir şey var mı ?

    kuranda incilde filan yazmaz mı? gidip de dönmemek var. ya konuşamıyorsak. darwinle sadece bakışmak harbi cehennem olabilir ?
  8. AdamOre

    Kadınlara cennette bir şey var mı ?

    ? cehennemde konuşulabiliyor mu acaba? biliyor musun?
  9. AdamOre

    Kadınlara cennette bir şey var mı ?

    darwin din adamı olacaktı babasının isteğiyle. bir gezip geleyim diye gemiye bindi başını yaktı garibim.
  10. AdamOre

    nasıl ateist oldum

    felsefe yapan birinin dünya boşlukta duruyor demesi ile yine felsefe yapan birinin dünya öküzün boynuzunun ucunda demesi arasında fark yoktur. bu aradaki farkı biz bilimle maddeyi inceledikten sonra anlar ve onun için dünya boşlukta duran diyen adama övgü dizeriz. sonradan. dünya öküzün boynuzunun ucunda çıksaydı o zaman diğer adama övgü dizerdik. felsefe bir nevi geviş getirmektir. felsefe bilimle yanlışlanmış pek çok safsatayla dolu iken bilimle bulduğumuz gerçekleri felsefenin ürünü sanmak abes bir durum. soru sormak ve bilimsel metod ile cevap aramak artık bilimin işi.
  11. AdamOre

    nasıl ateist oldum

    bir şeylere yanılsama dedikten sonra onun yerine bir gerçeklik koymanız gerekmez mi? mutluluk yanılsama, ego yanılsama, korku yanılsama ise doğada nasıl hayatta kalabildi binlerce yıldır insanlar. yanılsama dediğiniz çoğu şey bizim çevreyle bağlantımızı sağlayan tepkilerimizi oluşturuyor. bu bağlantılar sağlıklı olduğu için doğada başarılı olduk ve bu günlere gelebildik. ölünce bunların kaybolması çok normal. madde tabanlı çünkü. bedenimizi kaybedince egonun kaybolması onun yanılsama olduğunu değil gerçek olduğunu gösteriyor. ölünce bilinç de kayboluyor. bilinç de yanılsamaysa bütün çıkarımlar
  12. AdamOre

    Kafir Kime Denir

    o zaman müslüman kafirdir. evrimi allahın yarattığı evrende gözlemleyip gerçek olduğunu söyleyemiyorlar. gerçeğin üstünü örtüyor pis kafirler.
  13. müslümanlar için bu gereksiz bir eylem. kitaplarında son din islam yazıyor hem de diğer dinlerin bozulduğu yazıyor. araştırarak müslüman olmak onlar için gereksiz. allah onlar için her şeyi yapmış etmiş vermiş ellerine kitabı. onun için teslim olmak filan diyorlar. acayip işler.
  14. AdamOre

    VİCDAN SAHİPLERİNE SESLENİYORUM!!

    allahı acındırmaya çalışmışsın gibi geldi bana. vicdan dediğin şey empati yeteneği. allahın yarattıklarını ona karşı kullanarak haksızlık ediyorsunuz der gibisin. allaha haksızlık ve nankörlük etmeyin demişsin. allahı insan gibi düşünüp empati yapmışsın.dininize göre şirke girmişsin. bence bu kadar günaha girmişsin yol yakınken ateist ol.
×
×
  • Yeni Oluştur...