Jump to content

Keyhole

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    70
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Keyhole Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Allah'ın ilk bilinme durumu Hz. Adem'den başlıyor. Zaten Hz. Muhammed'den öncesi var ??
  2. Keyhole

    Allah'a İnanmanın ya da İnanmamanın Bedeli Nedir ?

    1- İlk soruya cevap verilmedi. Varsa sizin bir cevabınız verin. Ama somut cevaplar olsun. Tekerleme değil. 2- Bu bir seçenekse zaten buna kimsenin itirazı olamaz. Zıttı olana da olamayacağı gibi.
  3. Bilgi kafanızda dolaşıyor ama kullanılmak üzere inecek yer bulamıyor. En azından o ayete karşı olan ön yargınızı kırmış olmak güzel. Anlattıklarınıza anlatan olarak değil de dinleyen olarak bakıldığında nasıl görüldüğünü bir bilseniz eminim çok uzun bir süre konuşmazdınız... Sağlık olsun
  4. Bu başlığın altında yazanların arasında en cahili sensin sanırım. Ulaşıp ulaşmadığı hakkında benden nasıl bir bilgi vermemi bekliyorsun?
  5. Yaşar Nuri Öztürk'ün bir çok görüşüne katılıyor olsam da bazı görüşlerine katılmıyorum. Bu video da bahsettiği açıklamalar var olan gerçekler. Fakat deizm haktır. Bu yüzden bunu tercih edeceğim demiyor tabi ki.
  6. Bende burada kaç gündür aynı şeyleri söylüyorum. Sizin ortaya koyduğunuz din örneklerine bende inanmıyorum. Ya da sözde Müslümanların islam adı altında ki yaşadıklarına asla katılmıyorum. Siz de zaten bu örneklerden yola çıkarak bu görüşü seçmişsiniz. Bu nedenle size hiç bir zaman tek bir olumsuz kelimem olmadı. Aksine görüşünüzü kabul etmiyor olsam da saygı duyduğumu ifade ettim. Eğer aramızdaki bu yanlış ifadeleri eleyebilirsek daha faydalı bir diyalog yaşama şansımız olur. Tüm bu islam adı altında sizlerin sunduğu örnek saçmalıkları bir kenara bırakın. Benim size sunduğum islam anlayışını o
  7. Soru 1- Bahsi geçen ayetteki 5 meal çevirisi yani "VURUN değil SALIVERİN" eğer doğru ise bu ayetin açıklaması sizce normal midir? Soru 2- Ateist olmak size ne kazandırıyor Soru 3- Allah'a inanan biri ne kaybediyor
  8. Sizde o zaman ateist olarak çıkar peşindesiniz. Ateist büyüklerinizden kim bilir ne paralar alıyorsunuz.
  9. Onca soru sordum tek bir yanıt veremediniz. Çalışıp gelin.
  10. Olsaydı gibi bir kavramdan mı söz ediyorum. Siz kendiniz dediniz 5 meal de salıverin anlamında bir açıklama var diye. Bende diyorum ki bu 5 açıklamayı doğru kabul edecek olursak açıklama da bir yanlışlık var mı? ( Yine kıvıracaksınız cevap vermeyeceksiniz ama yine de soruyorum )
  11. Lütfen Yaşar Nuri Öztürk'ün desit olduğu hakkında yaptığı açıklamanın video adresini verebilir misiniz? Buyurun birde buradan dinleyelim isterseniz.
×
×
  • Yeni Oluştur...